RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Ветеран, борщаговка - большой спальник и там есть вполне приличные микрорайоны. С красного хутора о то.. Креатив а ты там где именно обитаешь? Я на красном хуторе. Метро под носом. И к хрещатику 40 мин на метроА ну где ты на хуторе?М. ВырлыцаШо ж вы едите, что у вас с зубами такие проблемы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Шо ж вы едите, что у вас с зубами такие проблемы? Стейк їв - коронка застрягла і я її зірвав. Але смачний був. Та у меня один канал спиральную форму имеет. И когда она прочищала, то проткнула насквозь зуб. Если бы не наркоз, я бы там кончился. Потому и говорит что будет болеть. Сейчас боль как просадка напряжения на хх у жигулей. Пульсирующая Це завжди так - канал проходять аж до виходу із зуба. Гірше, якщо пробивають бокову стінку кореня - можна відразу зуб рвати. А біль пульсуючий, бо серце працює і тиск крові подразнює оголений кінець нерва. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Шо ж вы едите, что у вас с зубами такие проблемы? Не обязательно, что-то есть, можно ещё было пожить в паре км от Узбек.Хим.прома. Завод выпускал всякую засекреченную фигню и топливо для ракет на Байконур. У сына, когда маленький был, вообще первые зубы полезли чёрные. Серебрили, восстанавливали эмаль, но до сих пор, уже 26 лет, крошиться пытаются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @RusLi, Так ты не на Хуторе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @RusLi, Так ты не на Хуторе. Так я образно. +-километр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @RusLi, От уж эти киевские Обитаю я ул.Бориспольская. Вот и думал может при оказии заскочить глянуть Ваши раритеты. Если у Вас есть какой то сорванный по москалям валяется КПП 412. Говорили перебранная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @RusLi, От уж эти киевские Обитаю я ул.Бориспольская. Вот и думал может при оказии заскочить глянуть Ваши раритеты. Если у Вас есть какой то сорванный по москалям валяется КПП 412. Говорили перебранная. Эт я живу на вырке. Станция на севастопольке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @RusLi, О мля. Я думал шо СТО на Хуторе. Ну рядом Давай меняться. Я живу на Лепсе работа на ул.Бориспольской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Жена есть? Если нет - готов менятся хоть щас ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 @RusLi, Жена и жигули не меняются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 березня 2017 Чьерт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Ахаха)) а я живу на оболони ( лайоша гавро) а работаю на машиностроительной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Надеюсь что не будет сильно болеть, ибо я кончусь... І як ніч минула? У мене, як і очікував, всі зуби стали в ряд, як рідні і вже нема ніяких незручностей. а я живу на оболони То я напевно минав твої краї, коли їхав на Бровари і назад? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Первые выходные в 2017 когда не на работе, а дома и не нужно никуда ехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Надеюсь что не будет сильно болеть, ибо я кончусь... І як ніч минула?У мене, як і очікував, всі зуби стали в ряд, як рідні і вже нема ніяких незручностей. На удивление нормально. Но обезболивающее было рядом. Сейчас попробую поесть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Сейчас попробую поесть Смачного.Я вже поснідав - нормально все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Сейчас попробую поесть Смачного.Я вже поснідав - нормально все. Спасибо.Я никак с кровати встать не могу. Первый выходной когда могу более менее отдохнуть. Правда за эти выходные нужно доделать кладовую и установить стиральную машинку... Ща соберемся и поедем за плиткой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Ща соберемся и поедем за плиткой... А мені ще потрібно мийку на тещину кухню знайти - апетит зріс і одними кранами не обмежився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Ща соберемся и поедем за плиткой... А мені ще потрібно мийку на тещину кухню знайти - апетит зріс і одними кранами не обмежився. Та с этим нынче проблем нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Та с этим нынче проблем нет. Їхати далеко - ще раз. Вже за кранами їздив. А ще треба до тещі їхати і міряти тумбочки.Я живу на західному краю міста, а базар - на східному - біля виїзду на Київ. Дуже не люблю туди через корки тягнутися. Напевно відкладу на пізніше - заодно і свої нові колеса заберу - вже подзвонили, що привезли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Та с этим нынче проблем нет. Їхати далеко - ще раз. Вже за кранами їздив. А ще треба до тещі їхати і міряти тумбочки.Я живу на західному краю міста, а базар - на східному - біля виїзду на Київ. Дуже не люблю туди через корки тягнутися. Напевно відкладу на пізніше - заодно і свої нові колеса заберу - вже подзвонили, що привезли. Да, у вас там улицы узкие, пробки даже по выходным и ночью) У нас дождь лупит, ох и погода( вообще делать ничего не хочется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Точно. Не хочется. Поэтому я и не делаю ничего ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 А я сегодня таки переборол лень. Немного пошумел перфоратором, и часть стенки плиткой обложил. Завтра хочу закончить и установить стиральную машину. Останется только подключить на днях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 20 березня 2017 Сейчас на м вырлица Сильная авария Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 березня 2017 Маршрутку вижу, а че в нее влетело... ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах