VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 Здох мій інтернет провайдер і передав мене іншому - відразу стало гірше. Купив новий роутер TP-LINK Archer C1200. Краще не стало. Прийдеться шукати якогось нормального провайдера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 @VETERAN, какой смысл в таком дорогом роутере? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 Син вибрав і купив - каже, що добрий. Попередній D-Link DIR-300 постійно зависав приходилося перезавантажувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 у меня 740 tp link и все норм было сначала потом начал выделываться прошил альтернативной прошивкой и все хорошо. Я думаю и за 1000 грн был бы норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 какой смысл в таком дорогом роутере? он гигабитный, к такому только оптику подключать от провайдера. Принесли мне на работе ЧАЙНИК, почини мол, ты ж админ. говорю что чайник к ПК никакого отношения, но посмотреть могу, как раз тестер был, в общем контакты подгорели почистил. теперь микроволновку принесли - если починиш, оставим в бухгалтерии, можно будет всем пользоватся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 к такому только оптику подключать Не знайшов дірки для світлопровода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 к такому только оптику подключать Не знайшов дірки для світлопровода.Это значит что пррвайдет заводит отптику и конвертер ставит. Далее обычная витая пара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 У нас на горищі оптичний кабель, а вниз іде кабель з 4 дротиками. Сьогодні моя дочка вийшла заміж. Збираємося до Києва на весілля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 То оптика приходит у многих. Дальше когда как. Поздравляю с таким событием. Заезжайте в гости) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 Заезжайте в гости) Дякую. Боюся, що не вирвуся - дуже напружено з часом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 У нас на горищі оптичний кабель, а вниз іде кабель з 4 дротиками. Сьогодні моя дочка вийшла заміж. Збираємося до Києва на весілля. О, вітаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 @quitka, дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 Выбрались в автокинотеатр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 И как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 вниз іде кабель з 4 дротиками 4 дротика це 100мБ, в такому випадку немаю сенсу в 1000мБ портах роутера Сьогодні моя дочка вийшла заміж Вітаю! Гарно погуляти!!!! Выбрались в автокинотеатр и шо по чому, як звук? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 @zootechnik, спасибі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 червня 2017 вниз іде кабель з 4 дротиками 4 дротика це 100мБ, в такому випадку немаю сенсу в 1000мБ портах роутера Сьогодні моя дочка вийшла заміж 120 грн с машины, а в ней хоть штабелями ложи людей. Звук по магнитоле. Частота 97,3. Очень понравилось Выбрались в автокинотеатр и шо по чому, як звук? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 15 червня 2017 Ветеран, вітаю! Дочці щастя! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 15 червня 2017 @VETERAN,Вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 червня 2017 Всем привет! Бачу багато шо пропустив Вiтання VETERAN-у вiд щирого серця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 16 червня 2017 Сьогодні моя дочка вийшла заміж. Збираємося до Києва на весілля. Мої вітання! Мене, така сама радісна подія має накрити завтра. Готуюся))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 червня 2017 Всем привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 18 червня 2017 @Автонаездник, здоров був! 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 червня 2017 Мене, така сама радісна подія має накрити завтра. Готуюся))) Дякую всім! Щойно повернувся - мене то "накривало" кілька днів. Три ночі майже не спав. Урочиста частина почалася вчора у держрезиденції "Залісся" - вітали молодих, фуршет, ганяли машинами по лісі, їздили на елітних скакунах і дивилися на всякі мисливські трофеї - зрозуміло кого. Потім перебралися додому і продовжили до ранку. Ледве ворушуся - 650км за 6 годин з хвилинами. Київ - не реально проїхати - треба, щоб зробили міст над ним. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 18 червня 2017 . Київ - не реально проїхати - треба, щоб зробили міст над ним. Да еще и все на непонятном вам языке говорят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах