Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 я и бортовика его в глаза не видел...а было бы интересно взглянуть! А вiн був! Пан VETERAN видалив його з своiх мiркувань. А жаль. Було цIкаво по технIчним питанням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 я и бортовика его в глаза не видел...а было бы интересно взглянуть! А вiн був! Пан VETERAN видалив його з своiх мiркувань. А жаль. Було цIкаво по технIчним питанням. шоб москали секретные технологии не скомунистили чи шо?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 шоб москали секретные технологии не скомунистили чи шо?)))) Щоб такі, як ти не срали на голову. Просто надоїло, що всякі різні мені його редагували і викидали, що їм заманеться, а я такого не міг. Він у мене є у двох варіантах - скачаний із сайту і вже перероблений у зручний мені формат. У своєму далі записую - для пам'яті. Про конфігурацію свого двигуна я і зараз вже не раз писав у різних темах - коли мова заходила. Збирався перемалювати двері водія, куплені ще десь зо два роки тому в одноклубника, у свій колір. Домовився з хлопцями по сусідству - за кілька гаражів від мене малюють машини. Спочатку сказали за два тижні і тисячу гривень з моїми матеріалами. У призначений термін прийшов - кажуть, що той, хто зі мною говорив, вже звільнився - перенесли ще на тиждень - на сьогодні. Я спеціально приїхав у гараж, підійшов - кажуть зараз заберемо. Чекав аж до зараз - іду питатися - вже змилися геть. Ех... Прийдеться згадувати молодість і самому братися. А хотів їм дати заробити. p/s Купив тросик підсосу від 2109 - дійсно довгий. Змастив його ФІОЛом - пізніше поставлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @Zir,ты меня извини коенчно,но Соберите сначала такой мотор как у Деда точно такой-это хз какой,НО даже самый оптимальный из вазокласикомоторов со всеми возможными доработками и на 5ступке не даст возможности ездить со скоростью 140-150 км/час,расходуя при этом 8-10 литров газа а именно про такие чудеса нам тут рассказывали,и не раз. так что верить рассказам можно конечно,но да и человек лично знаком с многими киевлянами, квитка-она одна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 квитка-она одна Так сталося, що не одна. Я на Зосю їздив. І до мене у Львів хлопці їздили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 может быть,спорить не стану сам не видел только вот написал я 100% правду,и могу повторить- квитка-она у нас одна! а как вы лично поняли мою фразу-это ваше личное дело 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 может быть,спорить не стану Можеш переглянути собі фотки із Зосі, або поїздки на Дністер - побачиш і мене, і мою машину.А на Ю-Тьюбі є відео моїх поїздок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Щоб такі, як ти не срали на голову. а ты не подставляй голову под жопы и тогда на неё никто срать не будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 а ты не подставляй голову Як завжди - все перевернув. Не ти маєш дивитися, куди хезаєш, а навколишні повинні стерегтися тебе. Добре, що ми не з одного міста - ти і їздиш, напевно, за своїми правилами - збиваєш тих, хто не вберігся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @Creativ4eg,если ты думаешь,что от воих веселых картинок на форуме нарисуется порядок- ты не угадал форум тонет в говне,которое никто не разгребает,а ты булочки постишь работать нужно,а не булки жрать кстати-не забудь забанить за обсуждение действий модератора- это вы сразу видите,в отличии от кучи матов,офтопа и других нарушений правил клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @vegas,Дружище...Ну ты давно напрашиваешься на должность модератора Ну давай на пару попробуем чи шо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Скатился форум(( Захожу почитать, а тут в каждой теме одно и то же. Даже не охота отписываться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @SPASATEL, ото ж вегасу скажем спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @Creativ4eg,если ты думаешь,что от воих веселых картинок на форуме нарисуется порядок- ты не угадал форум тонет в говне,которое никто не разгребает,а ты булочки постишь работать нужно,а не булки жрать кстати-не забудь забанить за обсуждение действий модератора- это вы сразу видите,в отличии от кучи матов,офтопа и других нарушений правил клуба Я не солнце. Всех не согрею. Повторяю в сотый раз, если не устраиваю, не вопрос, хоть сейчас попрошу убрать права. тогда на форуме будет ещё больше дерьма, и ты опять скажешь что виноваты модераторы. Хотя где они? Ах да, забыл. Форум скатился, все забИли на форум и на правила. Один бухает каждый день и сообщает об этом каждому, хотя лично мне (да и думаю большинству) вообще пофик, но тема же "кточтоделает?". Вот он и отчитывается. Профильные ветки молчат. Бортовиков, активных, на пальцах одно руки посчитать можно. Зато Срать друг другу на головы мы тут как тут. Начните с себя, и анализируйте свои ошибки,потом других осуждайте. Каждый внёс свой вклад в развал форума. Не модераторы и администраторы, а, в первую очередь, каждый из нас. Я сделал все что мог... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 а ты не подставляй головуЯк завжди - все перевернув. ти постійно так робиш навіть не червонієш,а іншим що,не можна? дивись куди хезаєш,бо є такі які хезають як вівці, думаючи що бессмертні а потім водій винен) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 народ,где вы тут маты увидели?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Я сделал все что мог... Не нервничай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Я сделал все что мог... Не нервничай С чего ты взял что я нервничаю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @Creativ4eg, Ошибся, шото не то прочитал, извиняюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 сори я тут олучался но постараюсь ответить всем Ну ты давно напрашиваешься на должность модератора Друже,тут ты не угадал-даже за деньги не возьмусь вегасу скажем спасибо. это случайно не тот вякнул,которого всем форумом с модеров выгнали,а его потом корешок в тихую в "элиту" подтянул? виноваты модераторы. Хотя где они? на первый вопрос-а кто еще? на второй-разве это проблеммы пользователей? есть админы,есть модеры (хочешь,я их сощитаю,больше десятка) не работают-наберите новых ктонить из админов делал шаги в эту сторону,были объявы о наборе новых,которые будут работать? да нифига. Один бухает каждый день это его личное дело Каждый внёс свой вклад в развал форума ,лично я-100%,это моя суперцель-уложить этот форум в 0 Я сделал все что мог... ну знач фигово,кстати-если помнишь,я еще на этапе выдвижения тебя в модераторы утверждал,что это- не твое но ты почему-то тогда утверждал,что справишься,сдюжиш и осилишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 мои предложения- 1.модеров,которые не модерят,а просто носят название и щеки надувают-в рядовые 2.обявить набор новых (с выдвижением,голосовлкой ,тоесть демократично) или вариант 3 пусь все будет,как есть- бесноватые-беснуются умники-умничают публика-балдеет от экшена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 никто ж не захочет, или поиграется первые месяцы и забьет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 никто ж не захочет Давайте мене - я відразу весь текст російською зроблю розміром 6 пікселів. Або прирівняю до матюків і запхаю до спойлерів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @VETERAN, да пожалуйста, веселья будет навалом. Но не знал что ты мазохист, замучаешься обратную связь так сказать получать. Или форум вообще станет призраком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах