vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Давайте мене поддержу есть такая поговорка- хочешь узнать человека-дай ему власть не то,чтоб очень хочу узнать,но для движа будет полезно. кстати-забавное наблюдение все,кто давно на этом форуме помнят,какой раньше был реальный движ в теме продаж авто,до одного определенного момента-апач туда назначил нового модера (за коменты в сторону нового модера мой ник тогда забанили,и выпустили из бана только благодаря неравнодушным пользователям ) зато теперь в теме автопродаж-100% порядок и тишина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 никто ж не захочетДавайте мене - я відразу весь текст російською зроблю розміром 6 пікселів. Або прирівняю до матюків і запхаю до спойлерів. Ага, и останется на форуме три человека. все,кто давно на этом форуме помнят,какой раньше был реальный движ в теме продаж авто,до одного определенного момента Не было там никакого движа. Был только флуд и срач. Вот если бы там реально продавалась хотя бы одна машина в неделю, это был бы движ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 это твое личное мнение,и оно не для всех имеет ценность движ был,и это 100% а если кого привлекает тишина,то это-старческое P. S. вот и "активные модеры" прорисовались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Короче, вегасу запретили срать в каждой теме купли-продажи и он обиделся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Ага, и останется на форуме три человека. А зараз більше?Ці теми, на яких хоч якийсь рух, до форуму не належать - то як сортир і кухня - для зливу і пустої балаканини. Де тут обговорюють щось нове, типу високого коліна в низький блок? От тільки Андрій схрещує свою з BMW. Переважно хваляться зовсім не класичними ВАЗами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Ага, и останется на форуме три человека.А зараз більше? Я имел ввиду в самом прямом буквальном смысле. А сейчас да, хоть немного, но больше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 @vegas,вякаешь тут только ты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Не тебе персонально, так, всем тут сомневающимся. До слез, потому что я лично 140км, час ездил. Вот и до слез. А собери двигатель как у Ветерана. А на кой? И какой? Стоковый ДВС ВАЗ2103 5ти ступка, 6й редуктор, ГБО врезка, Солекс 083. И ехай себе 140 Типо от двигателя много зависит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Ну и по теме отпишусь. Закончился мой длившийся более 3х лет эксперимент о принуждении животного на двух ногах к трезвой жизни. Я не добился желаемого. Животное оказалось упертее и больше знающее как отдыхать . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Стоковый ДВС ВАЗ2103 5ти ступка, 6й редуктор, ГБО врезка, Солекс 083. И ехай себе 140 Типо от двигателя много зависит. И сколько по тахометру интересно на такой скорости? Думаю больше 3к, клапанам под пропан-бутаном это явно не понравится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 И сколько по тахометру интересно на такой скорости? В основному їду на обертах 4000 - 4400 об/хв. І так вже багато років. Тільки після переробки двигуна вже проїхав під 100 000км. 20 000км тому міняв клапани - погнулися із-за обриву башмака натяжителя ланцюга - були в прекрасному стані і клапани, і сідла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 22 травня 2018 Стоковый 21011 мотор. Солекс 21083. 148 км в час делал на трассе без проблем, но при загрузке картошкой на 150 кг. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 больше 3к, клапанам под пропан-бутаном это явно не понравится. что с головой надо сделать, чтобы можно было на газу крутить больше 3к и не бояться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 что с головой надо сделать, чтобы можно было на газу крутить больше 3к и не бояться? сделать продувку лучше, ну и поднять чуть степени.ну а вообще так же и зажигание зависит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 Я часто и по времени долго ездил 120км/ч на растояние 400км и там в районе 3500 оборотов и норм, правда расход газа 10л. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 больше 3к, клапанам под пропан-бутаном это явно не понравится. что с головой надо сделать, чтобы можно было на газу крутить больше 3к и не бояться? А звідки такі побоювання? І на стоковій, і на фрезерованій головах їздив на газу з великою швидкістю - жодних проблем не мав. Мотор вважається високооборотним, тому до 6000 об/хв розкручую без опаски. Правда більше 4500 об. вже досить шумно. По населених пунктах їду на малих обертах і на 5 передачі - це коли 60км/год. і більше. Щоб машина легко розганялася до високих швидкостей, не тільки двигун має бути у гарному стані. Накат машини має бути хорошим. 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 Це просто капець..... прийшли на збори і нікуди не поїхали, нам поміняли повістки з місяця на два дні і вже тут по місці. 25-26-го на стрільбища і по домах. на роботі тепер ламають голову як то все назад вернути - наказ виданий і виконаний, зп видана, тепер потрібно купу пояснюючих писати і відміняти наказ. на два дні сказали і так відпустять особіст сказав рюкзаки далеко не ховати, можливо ще передумають, але то вже буде ближче до осені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 ламають голову як то все назад вернути Нічого не вертати - відправити у відпуск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 відправити у відпуск там різні механізми, мене звільнили від виконання службових обов'язків в зв'язку з військовими навчаннями строком 30 днів та виплатили середню зп за рік. тепер цю виплату переводять в аванс зп, наказ уже скасували. начальник радий що не поїхав, кадровик каже краще б поїхав - менше бумажок писати, а я поки не рішив, налаштувався їхати і тут облом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 Ходив в ліс по віники, знайшов трохи грибів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 @VETERAN, речь о том что на газу из-за высокого октанового числа у газа, около 120, смесь горит дольше и могут прогореть выпускные клапана. Поэтому на инжевых моторах с ГБО Евро-4 на оборотах выше 3.5-4 мозги толи переключают на бенз, толи подбавляют бенз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 Поэтому на инжевых моторах с ГБО Евро-4 на оборотах выше 3.5-4 мозги толи переключают на бенз, толи подбавляют бенз Еще как вариант ставят так называемый вариатор , который корректирует момент зажигания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 на газу из-за высокого октанового числа у газа, около 120, смесь горит дольше и могут прогореть выпускные клапана Тисяч з 300 проїхав на газу. І все на великих швидкостях і довго по автобанах. Нічого не прогорало - навіть слідів на клапанах, чи сідлах. Запросили на концерт Злати Огнєвіч - щойно повернувся. Хотів фотку вставити - форум не приймає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 травня 2018 И как впечатления от концерта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах