VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 А надо быть знакомым,что бы гадости не писать?)) Ясно, як кажуть поляки - хора виобразня. Не бери собі дурного до голови - шкодить на карму. Тим більше перед поїздкою на море - "бивалі случаі..." А я, від себе, бажаю гарного відпочинку. Їду в гараж - спробую побавитися в гальваніку і підготуватися до експериментів із цинкуванням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Про цинкування потім розповісте? Сам собі збираюсь по кузову пройтись. Цікаво яким чином будете робити. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 всем доброе время суток. Жара спала, выйду на пробежку. Разбавлю аминокислот, и ввалю 6 км вдоль речки через лес пс. Мужики, хватит устраивать москалесрач. Жизнь и без того усложнена. Лучше встрертьтесь и бухните. А стрелять надо тех пи..сов, кто стравливает людей. 2 Земляк та Июль відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nemez, нифига ж себе спала, у нас она спадает часов в 9-10 вечера, когда солнце уходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nemez,Немчик, ты так и не ответил вроде, зачем тебе такая рама при твоем возрасте?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 ввалю 6 км вдоль речки через лес . сколько можно спорта!? лучше ввали 0.5 огненной воды под шашлычок для разнообразия))) 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Всем привет,по поводу воды,водопровода у нас нет в селе,колодцы.У меня во дворе есть колодец,вода была,но приехали умные дядьки,и порешали(до войны ещё),что надо бурить разведку сланцевого газа,даже нашли вроде,вот только вода в колодцах у половины людей пропала.Глубина колодца во дворе-25м,это до воды!При цене 480-550грн за метр,как то бурить не хочется,и не за что.С работой у нас вообще напряг,платят мало,по сравнению с 13-м годом,я получаю сейчас третью часть.И так везде.Да и при моей семье,расходы на скважину вообще никак не влезут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Про цинкування потім розповісте? Попередні висновки вже отримав. Пробував травити іржу без струму і зі струмом. Різниця не суттєва. Як електрод використовував болт на М10 з нержавійки - почорнів миттєво. Анод для цинкування зробив зі старого гальванячного анода - вирубав кружок діаметром 20мм і товщиною 10мм. Висвердлив заглиблення і нарізав М5, прикрутив контактний дріт. Пробував три електроліти - просто розведену ортофосфорну кислоту, соляну кислоту з травленим цинком (паяльна кислота) і ортофосфорну кислоту (30%) з травленими в ній кусочками цинкового анода. Просто ортофосфорна давала сірувате і досить рихле покриття - напевно треба підбирати струм і якісь добавки. Соляна з цинком чомусь давала чорну поверхню - напевно відразу підгорало - треба швидко рухати і терти анодом. Бажано обмежити струм. Найбільше сподобалося з ортофосфорною, травленою цинком. Дуже швидко знімало іржу і виходило щільне, світле покриття. Пробував повторити по вже протравленій поверхні - без різниці - можна наперед не травити. На дуже ржавому місці основну площу очищує відразу і видно, як сідає цинк. Там де вже виржавіли раковини залишаються чорні плями - гарно видно і можна підчистити фрезою, щоб довго не бавитися і повторити цинкування. Працює дуже швидко, але сильно гріється. Джерело струму - зварювальний апарат, включений на напругу 15 вольт. Струм нічим не обмежував, але дроти 1мм не грілися. На анод натягував ватний кружок і фіксував ґумовим кільцем. З гаража пішов пішки до центра (6км - це для Вовка) - захотів оглянути як просувається ремонт вулиці Личаківська - ремонтують вже кілька років, але не спішать - працюють два каліки і кілька п'яниць. У всякому разі так здається. Але зараз трохи прискорилися. В центрі у нас свято музики - кажуть, що міжнародне. Видовище для туристів цікаве - народ кругом вирує. 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Я в 2008 году выкопал колодец за 500 евро,10м, приехали люди с Ивано-Франковска и за один день выкопали, приехали с своими кольцами. вот только вода в нашей местности плохая, если набирать с самого дна то она через час становится ржавого цвета, наверное насыщена железом на молекулярном уровне. а если брать воду с верхней части то нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Дякую. Я хочу спробувати ортофосворку з батарейкою солевою. По суті те ж саме, що Ви спробували. Тільки не від зварювального, а від акума. Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 сколько можно спорта!? 40 мин всего лишь заняло. На сегодня это всё. Дальше - домашка по английскому языку. Слишком дофига работы нужно сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 если брать воду с верхней части то нормально Розчинні солі заліза окислюються і осідають вниз. Досить просто то поправляється - фільтр коштує в районі 1000 доларів - найдорожча керуюча клапанна головка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @VETERAN,біля мене є сауна,власник дав біля 3000$ за очисну систему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nightwolff, це комплекс фільтрів, або універсальний. Та і продуктивність для сауни вища, ніж для квартири. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 ну да,там багато води користують Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 Седня в пять утра уже был на даче,вымочил рыбку от россола и на сушку,пэтух лежит уже в холодильнике в ожидании завтрашнего дня. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання 3 nightwolff, Alex_st та kremon відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 У Сергея72 город-огонь! Прийшов з Д. Р. від кума(в мене сьогодні у двох кумів Д. Р.) Спянів з не звикли сильно, бо перейшов на здорове харчування і спорт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 червня 2018 @nemez,Немчик, ты так и не ответил вроде, зачем тебе такая рама при твоем возрасте?) долго рассказывать. Я об этом не думаю. Спорт - как алкоголизм наоборот, это зависимость. На определённом этапе, когда заходишь далеко, понимаешь, что остановиться уже не можешь и обратной дороги нет. Изначально была пачка хронических болячек + необходимость ежегодной госпитализации. Я посчитал, что спорт мне будет обходиться дешевле. Я экономлю время, которое для меня - деньги. И тренер + спортпит обходятся мне в разы дешевле, чем врач + аптека. Ну а хорошие силовые показатели и определённые формы тела - в качестве бонуса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 на даче забор у тебя очень на мой похож Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 как то бурить не хочется,и не за что У меня сестра с мужем вдвоем сами без помощи пробурили скважину 28 метров. с труб сделали наборную штангу и бур в виде ведра - опустили, прокрутили пока ведро наполнится, подняли, чтобы удобнее подымать делали с досок типа вышки, по времены ушли 12 дней, делали вечером после работы. сомадельный бур потом и продали - даже навар получился. скважину обсадили пластиковыми трубами, изначально бурили с зазором чтобы труба легко входила. глаза боятся - руки делают 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 У соседки бурили скважину,пробурили на 20м но воды было мало,буронули еще на 26м в итоге 46м но воды всеравно было мало + к тому хотели вытащить насос дабы буронуть в другом месте...короче оборвали они насос там,трубы идут пластик потом метал и походу этот насос гдето зацепился об трубу.Я самого процеса невидел как это делалось но коза стоит правда без бура они ее и незабирают (соседка вгэпала им 36к,в итоге они и козу эту бросили ей),я вот голову теперь ламаю как вытащить этот насос походу он там наверное и захоронится уже два прошло могло и замулить.От блин а скважина действительно нада. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 в нете появилось видео,на котором дед играет на гитаре,а кой-то неизвестный ему подпевает. в правдивости инфы не уверен,смотрите сами https://www.youtube.com/watch?time_continue=85&v=rO7M_v43TBg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 всем привет ловлю кайф и отходняк от растяжки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 @vegas, заходиш на сайт zk.fm ,у пошуку набираєш "Орест Лютий" (він же шоу-мен Антін Мухарський) - і маєш купу "перероблених" пісень.. Мені сподобались "Ех, яблучко", "Росіян в донбасє нєт", "А тєло пєло". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 червня 2018 Забронював номер у Львові - хтось хоче в гості? Прикиньте - який сервіс у Львові.Зарезервував я тоді той номер з 5000 за добу, а сьогодні прилетіла зі штатів сестра і відразу везу її в готель. Заходимо в номер (4 поверх без ліфта), а там будова - прибудовують ще один корпус і прямо перед вікном залили бетон і торчить арматура. Питаю коли роботу починають - о 8 ранку - спробуй виспатися. Питаю, чи є інший номер - є, але за 6000. Ідемо туди - нові меблі і свіжий ремонт - смердить хімією нестерпно. Залишив на ніч там, де будова - завтра і в неділю громихати не повинні. Прийдеться зараз шукати ще якийсь готель, але комфортний. І це ж вона їм кожен рік залишає по кілька тисяч доларів, а таке відношення.Дочекаються вони інвестицій від її чоловіка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах