denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 @jeka_m, Значит датчики подух не вышли в критические показатели для сработки. Там же ж все понятно. Или не были пристегнуты Так что не пристегивайтесь амеры. Сохраните салон авто для нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 когда сидишь только на водительском при включении зажигания загорается индикатор, что подушка пассажира отключенаУ мене також. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 У мене також. Еще скажи что в жигуле, который постоянно до сих пор ездит на воде, но залит антифриз который на скорости 180км/ч получает из-за этого дополнительную прижимную силу, от того что водитель срет кирпичами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Еще скажи что в жигулеТа ні - в МІНІ. Жигуль поки відпочиває в гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Вот удар Вот сработка подушки Какие силовые элементы тут затронуты? Какие ланжероны погнуты? Я х.з. https://www.autobidmaster.com/en/carfinder-online-auto-auctions/lot/25257119/COPART_2014_BMW_328_I_SULE_SALVAGE_CERTIFICATE_LOS_ANGELES_CA/ Вот еще экземпляр. https://www.autobidmaster.com/en/carfinder-online-auto-auctions/lot/55419828/COPART_2014_BMW_328_XI_SALVAGE_CERTIFICATE_CHICAGO_NORTH_IL/ Вот так же подухи стрельнули https://auto.ria.com/auto_bmw_328_23617861.html А ты бампера сними и посмотри. Усилители 100% согнуты. 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 А ты бампера сними и посмотри. Усилители 100% согнуты. Вы за это? Номер 51127256927 4000,00грн кронштейн заднего бампера. В оригинале. ПолКар вообще 2000,00грн Это все косметика. На силовые конструкции авто и на геометрию кузова ни как не повлияло. Хотя на фото каждый видит что хочет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Кто в лес, кто по дрова. Разговор шёл об условиях срабатывания датчиков а не стоимости деталей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Датчиков удара в бампере нет. Они крепятся чаще всего на лонжеронах или усилителях бампера и срабатывают, когда уже пошла деформация металла кузова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 А усилитель это по твоему пластмасса?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Мда,нормальный мужик в мини не сядет( 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Мда,нормальный мужик в мини не сядет(я бы сел в Mini но в качестве пассажира, если бы классная тёлка предложила покататься) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Мда,нормальный мужик в мини не сядет(я бы сел в Mini но в качестве пассажира, если бы классная тёлка предложила покататься)Ты шо незнаеш что у Мини стуло на котором нету пик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 стуло на котором нету пик?это как?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 стуло на котором нету пик?это как?)У гугла спроси Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 нормальный мужик в мини не сядет(Про таких фільозофів мій дідусь казав так - "Чи то свиня знає - що то перець?".Я їздив на різних крутих машинах, але ця є дійсно приємною в керуванні. Салон трошки ширший за жигулівський - троє ззаду сидять легко. І сантиметрів на 10 довший - коли у своїй копійці сідаю комфортно за кермо, ззаду практично місця для ніг нема. А тут ще такий, як я сісти може за мною. Керування - ляля. Поклав брелок у нішу - все увімкнулося так, як вчора вимкнулося. Натиснув кнопку - машина здригнулася і вже двигун працює. Легким сигналом наполегливо нагадує про ремені безпеки. І не потрібно думати, чи тиснути газ поки крутиш стартером, чи може підсос тягнути. І не забути той підсос запхати колись - як нагріється. Перекинув ручку у положення R і відпускаєш гальма - сама починає плавний рух. При чому кермо викручується так, що розвернутися можна мало не в самому гаражі. А кліренс такий, що не особливо переймаєшся бордюрами. А далі - просто перемкни на D і спокійно спостерігай за подіями за вікном. В корці і тягнучці не потрібно жодних зайвих рухів - просто трошки послаблюєш гальмо і котишся. Хочеш швидше - торкнися педалі газу і вже розганяєшся. І також без всяких зайвих рухів ногами та руками. А з шести якісних акустичних систем лунає улюблена мелодія. І ще багато всякої всячини. Одне задоволення... 2 denis13 та kremon відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 А усилитель это по твоему пластмасса?)) Метал кузова для меня это то что не прикручено, а приварено\приклеено. Для ремонта которого надо сварка молотки, ножницы, стапели. Все что съемное, это навеска кузова, которая меняется путем откручивания болтов и гаек. Это мое понимание. В ГОСТы википедии и прочие документации не стоит вдаваться, так как это мое личное мнение. Из США машины 101% после ДТП разной тяжести. Есть косметика, есть тоталы. На СТО стоит Гольф6 амер. Порог по водителю на 30см внутри салона + стойка. Это для меня ТОТАЛ и печаль. То что у дедатрыхтуна это чисто косметика на первый взгляд. Сильно не всматривался. Особо не интересно. К чему: подушки стрельнули это не ТОТАЛ в 100%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 То что у дедатрыхтуна это чисто косметика на первый взгляд. Сильно не всматривался. Особо не интересно. ой не факт, не факт. Дед-самотык на самом деле сыграл в лотерею. Что здесь с этим пепелацом сделали перекупы - известно только им одним. Если это конструктор лего - то со временем он об этом узнает. Весна покажет, кто где срал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Если это конструктор лего Ага прям как у знакомца ВектраА из трех Вектр собранная Сам же и собрал. Корочь. Попелац зачет. Хай дрыхтуе. 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 у своїй копійці сідаю А тут ще такий сравнил йух и палец!где йух и где палец,а!!! речь идёт не о том какая машина супер управляемая и навороченная,а о том как мужик ездит на бабской машине,это тоже самое что и Ниссан Микра,деу Матиз,и прочие женские машинки из которых вылазит тело мужского рода)))а , впрочем профигу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 Что здесь с этим пепелацом сделали перекупы - известно только им одним. Не зовсім вони і перекупи, а якась фірма, яка займається імпортом автомобілів. У них ціла стоянка таких машин. Багато із США. Сьогодні на СТО, де мені колодки міняли, бачив нову партію покалічених американок. Всі пересуваються своїм ходом. Не дуже потовчені.А якщо обманули - вречу. Мені достатньо тричі поплювати на їх нік в неті - і все - карма дирява. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 @VETERAN, Дед шо они могли сделать? https://poctra.com/2012-MINI-COOPER-COU/id-AkDgwwwDaTEyp3Ud/LOS-ANGELES-CA/Photos# Главное подушки поставили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 шо они могли сделать?Ну колеса собі забрали - сказали, що були лисі і тому мені поставили ґуму 2012 року з протектором 5мм і ще й завеликі. Главное подушки поставили? Поставили - рідної породи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 @VETERAN, а как проверяли что поставили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2019 а как проверяли что поставили? Самі хвалилися - показували і наголошували, щоб звернув увагу. Завтра пересяду на свій рідненький срібляник, а цю пережену в гараж і буде на ній моя дочка оволодівати водійською майстерністю. Їзда на жигулику втричі дешевша. Та і товкти по ямах не хочеться - буде для далеких поїздок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 нормальный мужик в мини не сядет( Про таких фільозофів мій дідусь казав так - "Чи то свиня знає - що то перець?".Я їздив на різних крутих машинах, але ця є дійсно приємною в керуванні. Салон трошки ширший за жигулівський - троє ззаду сидять легко. І сантиметрів на 10 довший - коли у своїй копійці сідаю комфортно за кермо, ззаду практично місця для ніг нема. А тут ще такий, як я сісти може за мною. Керування - ляля. Поклав брелок у нішу - все увімкнулося так, як вчора вимкнулося. Натиснув кнопку - машина здригнулася і вже двигун працює. Легким сигналом наполегливо нагадує про ремені безпеки. І не потрібно думати, чи тиснути газ поки крутиш стартером, чи може підсос тягнути. І не забути той підсос запхати колись - як нагріється. Перекинув ручку у положення R і відпускаєш гальма - сама починає плавний рух. При чому кермо викручується так, що розвернутися можна мало не в самому гаражі. А кліренс такий, що не особливо переймаєшся бордюрами. А далі - просто перемкни на D і спокійно спостерігай за подіями за вікном. В корці і тягнучці не потрібно жодних зайвих рухів - просто трошки послаблюєш гальмо і котишся. Хочеш швидше - торкнися педалі газу і вже розганяєшся. І також без всяких зайвих рухів ногами та руками. А з шести якісних акустичних систем лунає улюблена мелодія. І ще багато всякої всячини. Одне задоволення... Это ты меня со свиньей недалекой сравнил старый бендеровец?радуйся хоть на старости поживеш погань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах