Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

интересуюсь

Ну то налєтай!  :)  Тільки треба якогось експерта, щоб прояснив ціну питання.

Я тоді ще купив до нього перехідні патрубки - щоб до жигуля підключити. 

SAM_1117_800.jpgi.gif

Знайшов, що цей каталізатор сертифікований у Каліфорнії -

- this was produced Perfection Auto Prod. Corp as a new aftermarket converter approved for use in California

І що це може значити? Дата випуску - грудень 1994 року.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вопрос - нажимаю на выход / выдает невозможно получить доступ к сайту,шо это означает ?

выхода нет, даже не пытайся

Поділитися повідомленням

выхода нет, даже не пытайся

Да. Только вход. Да и то не тот.  :multi:

Трошки Повозився з машинками. Йде до зими - в Міні поміняли на СТО антифріз. Залили якийсь фірмовий БМВшний - концентрат по 350грн. за 1,5л банку. все разом винесло 1130грн.  При покупці був залитий якийсь червоний, а тепер вже  синенький. 

Але мене дивую неакуратність майстрів- минулого разу зірвали різьбу на захисті своїм пневмо - я приварив нову гайку. Зараз знову - вже в іншому місці. Потім дмухнув компресором і вистрілив кудись заглушкою розповітрювання. Ще одну заглушку зламав при закручуванні. Добре, той майстер себе знає і має в кишені досить тих заглушок. 

А в жигулику переставив задню банку глушника - заварена мною трохи підстукувала об кузов.

Рівно 10 років тому була єдина ЗОСЯ, в якій я прийняв участь. Багато народу тоді було... Особливо запам'яталися смачні шашлики, запечені Р_О_М_А_Ном. А КУзьма провів мене через весь Київ якимись закоулками. Зате швидко.  :br:

Prob_1110_g_Zolota_Os_1110_n_Ky_1111_v_0i.gif

Поділитися повідомленням

И даже этот Жигулёнок ещё жив и отлично себя чувствует:

1155131cc42450604cef083571b0911a.jpg

Поділитися повідомленням

И даже этот Жигулёнок ещё жив и отлично себя чувствует:

79caca963869452090387abf08c923de.jpg

Поділитися повідомленням

Мене сьогодні здивувала наша пошта - доставила бандероль, відправлену зі штатів ще в січні. Посилали, як подарунок дочці на День народження, а приїхало на іменини.  :bh:

Поділитися повідомленням

Складається враження, що я якийсь ЖДУН.  :bw:

Десь два місяці тому щось сталося з дупою - не міг стати на ногу. Це після того, як полазив навколо машини в польових умовах. Так як Супрун з Порохом організували нам суцільну медицину у смартфоні, два тижні шукав свою сімейну лікарку, бо їхня система Хелсі взагалі фікція. Знайшов у ФБ.  :bp:  Ще два тижні чекав прийому, щоб направила до хірурга. Потім ще два тижні чекав на прийом у хірурга і от минули ще два тижні моєї черги на рентген. І аж тепер виявилося, що хірургиня, яка направила мене на рентген, вже звільнилася з роботи і мою знимку тазу нема кому віддати. Мені віддати ні в якому разі не можна. Пропозицію відправити то самій Супрун, чи міністру суцільного здоров'я відхилили. Прийдеться мені, якщо захочу, пізніше самому вишукувати той цінний кадр десь по просторах поліклініки.

ДА ЗДРАВСТВУЕТ НАШ ЦИФРОВОЙ КЛОУН И ВСЯ ЕГО СМАРФОННАЯ КОМАНДА!!!

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Я тебе поважаю, але, тобi хрен угодиш. :multi:  Перечитай вище свое ж повIдомлення--(с) так як Супрун з Порохом органIзували нам суцiльну медицину у смартфонi///---пропускаемо частину твого тексту...тра-ля-ля...--ДА ЗДРАВСТВУЕТ НАШ ЦИФРОВОЙ КЛОУН И ВСЯ ЕГО СМАРФОННАЯ КОМАНДА!!! 

Поділитися повідомленням

тобi хрен угодиш
А що, хтось намагався? Колишні напартачили, а теперішні приколісти обіцяли все пофіксити. І що? Наваляли ще більше.

Не втягуй мене в політику, бо тебе ж і забанять.  :multi:  :bm:

Поділитися повідомленням

Не втягуй мене в політику, бо тебе ж і забанять.   
Нэ-не, не вiдмазуйся :multi: , не я перший почав, :multi: це саме ты втягуеш мене у полiтику, на основi саме ТВОГО поста, я просто вiдповiв :multi: Система Хелсi дiйсно повна фiгня, описанI тобою факти мають мiсце бути...Але ж...Трохи ти нариваешся на своi ж граблi :multi:

В тебе е пару выходiв--йди до свого фiзiотерапевта,  хай тобI погладить животик за сотку зеленi, або  бабло зэконом на обслуговуваннi Мiнi i не жалiйся на маленьку пенсiю , на ту сотку звернись до свого сIмейного лIкаря :) Сам розумIеш що буде :)

Ладно, то все фiгня, куплю старий плуг на 2 корпуси, ширина захвата 70 см, новiтнi польськi з шириною захвата 60, не пропонувати. Може в кого валяеться, роздивлюсь варIанти. Пишить в лiчку. Роздивлюсь варiанти старих *Кiнських* плугiв.

Поділитися повідомленням

у меня друг работает в больнице инженер программист в трудовой написано, зп минималка, а занимается не только обслуживанием компов но  и обслуживанием сети, + всякие электронные ключи и даже на прием записывает если кто то болеет. Если бы была более нормальная работа, никакой дурак туда бы не пошел

Поділитися повідомленням

@Лукаш1, знаєш, як у нас то відбувається?

Якщо щось мене турбує - хочу якусь довідку, чи ногу підвернув... - заходжу в Хелсі на свою сторінку і бачу, що до мого сімейного запису нема. Ні на який день. Шукаю сімейного у Фейсбуці, по телефонах, чи ще якось. за кілька тижнів виловлюю і мені кажуть, щоб у якийсь вказаний день ловив момент і записувався на прийом. Допустим зловив і записався - тижні 2-3 прийдеться чекати. На вказаний час приходжу, але не можу зайти, бо черга. За кілька годин потрапляю в кабінет і мені виписують направлення до потрібного спеціаліста - наприклад хірурга. Іду з тим направленням у реєстратуру і стаю в хвіст черги. До віконечка підходити не можна - притискаю виписану писульку витягнутою рукою до скла і за кілька хвилин (якщо комп висить - довше) мені видруковують талончик - знову тижні через 2-3 до лікаря. Приходжу у вказаний час - знову черга. В кабінеті лікар дає направлення на рентген і валю знову в реєстратуру - дивись вище. І от - місяці за два після того, як підвернув ногу - я потрапляю в рентгенкабінет і тут я довідуюся, що лікар, який мене направив сюди вже звільнився. Тепер можна все починати спочатку, або твій вибір... Я підняв руку і злегка поклав її на стіл - рентгенапарат, разом з рентгенологом при цьому злегка підскочили. Суперечок більше не було - зробили знимку і сказали, щоб пізніше сам її шукав по поліклініці і добивався до зав. хірургічного відділення, який пошле до якогось чергового доктора.

p/s Вже давно нічого не болить, а процес триває. 7 жовтня піду шукати знимку. Тим часом на своїй сторінці в Хелсі бачу, що мене мало не щодня консультують, виписують рецепти і навчають методам самообслуговування.  :bm:

Я обов'язково доведу справу до логічного завершення.

Ще в середині літа я трохи надрізав пальця болгаркою і мені його пришили в лікарні. Цікаво було довідатися, що я був госпіталізований і кілька днів пролежав у палаті, де мене тестували, вакцинували і т.д. і т.п.

Поділитися повідомленням

Я конечно извиняюсь - но это проблема конкретной поликлиники. Потому как мне хелси сильно упростилс жизнь. И Рому проще к врачу записать на удобное время, нет очередей. У своего семейного врача я 99 вопросов решаю в вайбере, даже направление на госпитализацию для отца весной получила смской и консультации она давала дельные и действующие. И за 1,5 года что я там стою на учете, я этого врача еще не видела не разу - все вопросы решались онлайн.

Поділитися повідомленням

И за 1,5 года что я там стою на учете, я этого врача еще не видела не разу
Якщо туди не ходити - проблем нема. Цікаво, як ти проходиш диспансеризацію і всі ті профілактичні огляди...

У нас на пацієнта лікарю система виділяє 20 хвилин, за які нічого не встигають ні лікар, ні пацієнт. Відповідно збирається черга, яку строять у колону з інтервалом 1,5 метра. Колони від різних лікарів переплітаються у загальну юрбу. Раніше просто групи стояли перед кожними дверима. А якщо хтось починає пчихати, чи кашляти - активний броунівський рух.

Якщо наперед відповідно налаштуватися - можна весело провести час.

Поділитися повідомленням

От тепер заживемо.  :)

Міжнародна траса М-30 Стрий – Ізварине з’єднає захід і схід країни та буде найкоротшим шляхом від Львівщини до Луганщини. Йдеться про створення нового маршруту, довжиною майже 1 400 км. 

Східняки зможуть тепер доїхати до нас на 3 години швидше.

https://tvoemisto.tv/news/yakyy_vyglyad_maie_doroga_yednosti_na_lvivshchyni_foto_123164.html

Тепер напевно частіше буду шастати по Києву, а Міні взагалі туди переїде. Дочка винайняла квартиру в Києві - її запросили на посаду артдиректора.

Ще там не був - десь на Оболоні, на пр. Героїв Сталінграду.

Поділитися повідомленням

Подзвонили дочці з цікавим повідомленням - сказали, що її номінували у Forbes, як найуспішнішу до 30 років.

Ще би знати що то таке.  :multi:

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Ну от,  после твоего поста, сам решил зарегистрироваться в тою *Нelsi*. Бред повний. Ти був правий.

Поділитися повідомленням

сам решил зарегистрироваться в тою *Нelsi*. Бред повний. Ти був правий.

Оно-то в теории вроде как и удобная система, что ты в интернете можешь записаться к врачу и много чего решить. Но на деле все это как обычно не работает совсем или работает коряво. Например, я как-то видел, как в очереди две бабы ругались, одна записалась через "хелси" на какое-то время а вторая просто пришла и заняла очередь по факту, в итоге не могли поделить, кто первее.

Поділитися повідомленням

От тепер заживемо. :)

Міжнародна траса М-30 Стрий – Ізварине з’єднає захід і схід країни та буде найкоротшим шляхом від Львівщини до Луганщини. Йдеться про створення нового маршруту, довжиною майже 1 400 км.

Східняки зможуть тепер доїхати до нас на 3 години швидше.

https://tvoemisto.tv/news/yakyy_vyglyad_maie_doroga_yednosti_na_lvivshchyni_foto_123164.html

Тепер напевно частіше буду шастати по Києву, а Міні взагалі туди переїде. Дочка винайняла квартиру в Києві - її запросили на посаду артдиректора.

Ще там не був - десь на Оболоні, на пр. Героїв Сталінграду.

Соседями будем

Поділитися повідомленням

@Vas82, Задумуюсь ще раз, можливо  глобально ти правий, але хочу посовIтуватися з Одноклубниками (якщо iхня ласка). Шо єкономiчiше---ВАЗ 2110 з 16-клапанним двигуном, чи ВАЗ 2110 з 8-клапанним? Водii других заступникiв райради хвалють перше, водii третiх заступникiв хвалять друге. Вновь назначенніе Голови децентралiзованих Громад, Фолькс--Туарег. Заступники---Рено  :)

Поділитися повідомленням

Бред повний. Ти був правий.
Воно би було таке "нічого", якби працювало. От тільки згадати - колись машиністку вчили клацати по клавішах друкарської машинки хоча б три місяці - а тепер всі люди - і древні пенсіонери без якоїсь освіти - мають розумітися у всіх нюансах тої "країни у смартфоні".

Я ходив шукати свій рентген і таки знайшов. Правда не сам, а "організував" санітарку зав. хірургічного відділу. От тільки толку мало - прочитати висновок доктора практично неможливо - вона просто наставила паличок-закарлючок лівою рукою з нахилом вліво під 45 градусів. І так пів сторінки.  :bm:  Завтра піду на ультразвук - може зловлю її і попрошу розшифрувати той клинопис для мене.

Поділитися повідомленням

Шо єкономiчiше---ВАЗ 2110 з 16-клапанним двигуном, чи ВАЗ 2110 з 8-клапанним?
Спробуй звернути увагу на якісь нормальні автомобілі. Чого ти причепився до тих жигулів, зіпсованих рацухами росіян. Ти ж вів мову про якогось форда...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз