Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 (змінено) в мене ж папугаєв немаесть реальная возможность заиметь, ссылка выше Добавлено через 4 минуты кто то, помню, заз искал Посилання Посилання Змінено 6 листопада 2014 користувачем Shtryl Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 кто то, помню, заз искал Посилання это искал пользователь на букву q Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 есть реальная возможность заиметь, ссылка выше нєєє, мені забруднювати атмосферу вихлопними газами ближче до душі кто то, помню, заз искал та ну,я коли свою варив теж ледь не взяв, правда він був у кращому стані і за 2400 пользователь на букву q нету більше такого юзера... точніше того про кого ти говориш, але не можна говорити про нього Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 это искал пользователь на букву q Точно, Куитка нету більше такого юзера. Абиделась и ушла с ресурса? та ну,я коли свою варив теж ледь не взяв, правда він був у кращому стані і за 2400 Я бы взял разве что на убой, купить два, резиной обмотать каждый и на полях в догонялки играть, мне конечно стоковые зазики нравятся, но восстанавливать ЗАЗ душа не лежит ваще... нєєє, мені забруднювати атмосферу вихлопними газами ближче до душі Уверяю, что десятка 4 попугаев "засрут" не хило... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Кто поменяет автошку на папуг?Посилання Просто размышляю: это ж как надо любить попугаев, чтоб ради них лишиться машины? Моя жена как-то купила попугая за 250 гвн, так через два года мы отдали его бесплатно, еще и рады были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Хм...не могу найти в инете свой цвет - рубин 110 в баллончике... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Shtryl, тю, я свій на авторинку знайшов в балончику. авторинок на Вересневій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 PavelV,Я думал в инете найти, лентяй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Хм...не могу найти в инете свой цвет - рубин 110 в баллончике... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Абиделась и ушла с ресурса? Выпилили... Подозреваю что я её разозлил и спровоцировал... Привет всем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Чим розізлив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Нам сегодня наконец-то дали зарплату! Я после смс-ок о приходе денег так обрадовался, что шкоду в ряд ставил на ручнике с разворотом. Правда как в кино не получилось, но зимняя резина так прикольно по бетону шипела... на весь автопарк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 І шо сьоні на поляні?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Чим розізлив? Та может то и не я!... Но уши как-то резко гореть начали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Та может то и не я!... Но уши как-то резко гореть начали... На злодієві шапка горить:D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Выпилили... Подозреваю что я её разозлил и спровоцировалрасслабся. Ты тут ваще нипричем. Ни одним боком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 А хто прі чьом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 І шо сьоні на поляні?) 2 л "зиберт баварське" - завтра на работу, за руль... А взагалі в мене зняли овердрафт, завтра заплачу аліменти, кредит, штраф ГАІ, роздам долги - і нема зарплати... расслабся. Ты тут ваще нипричем. Ни одним боком :bp: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Влітку ти теж на роботу ходив, але чєкушка була майже щодня)) Щодо штрафу...Перевищення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Щодо штрафу...Перевищення? А ти хіба не пам"ятаеш як я відео викладував, і Квітка ще мене ідіотом обізвала?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Видно мене в той день не було.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Видно мене в той день не було.. Да ну! Посилання І після цього відео "панєслась". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Всім доброго вечора в ряд ставил на ручнике с разворотом при цьому я так розуміючи на радощах вкотре перечитуючи смс-ок о приходе денег как в кино не получилось скіки машин розбив?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Дай пряме посилання на відео бо в мобільному додатку не відображається а в повній версії довго шукати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 скіки машин розбив?? Тіпун тобі! Тьфу-тьфу!.. Дай пряме посилання Так це і є посилання на мій пост з відео.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах