Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Посмотрел. Вник. Пойду застрелюсь. прикинь как мне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 постав проставки на колеса Шоб як жаба вигляділа? прикинь как мне? Сочувствую!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Посмотрел. Вник. Пойду застрелюсь. не про те зара мислі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 я знаю только одно - кто не знает закон Ома, тот сидит дома))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 не про те зара мислі... Точно! Піду пальну 6 капель. Поліз на горище, приніс цибулі... Зараз з супчиком наверну вітаміну С. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Николай-01, то ти без пива сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Сочувствую!... но ответ на билет сам не написался я знаю только одно - кто не знает закон Ома, тот сидит дома))) великие познания закона Ома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 ая уже сьела половинку витамина с салкмо. теперь жду пока довариться бульйон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 quitka, а потом ше половину бульона?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 то ти без пива сьогодні? Да... Лише чекушечка.... :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 нет - полную тарелочку) с греночками и чесночком) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 с греночками Де ти, блін, раніше була....... Нє! Точно! Зараз грінок нажарю, а потім суп в мікроволновці підігрію (він вже насипаний, Маша вже давно попоїла - це я сиджу тут)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Николай-01, маловато канєшно... без пива то не п'янка quitka, хароший апетіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 маловато канєшно... Особливо якщо врахувати, що там максимум на два підхода лишилось.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Николай-01, відать наберешся мужності до банкомату сходити)) а шо в кооперації терміналу нема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 відать наберешся мужності до банкомату сходити)) Нє-а! Лєнь мені - да і холодно.. а шо в кооперації терміналу нема? В центрі два айбокси є, а от банкомати ставив банк в якому з.п. отримуємо, тому вони біля роботи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Николай-01, я мав наувазі чи карткою можна розрахуватися) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 и в каком же банке вы зарплату получаете? муж в эксиме а я в привате получала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 народ, тіки взнав, що сьогодні день волонтера. Піднімемо келихи, бокали за цих людей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Брешу! Три банкомати! Один в общазі, і два біля АТП - просто вони рядом (один з них вже грабували восени). А раніше був ще один - то той повний грошей "випілілі" - його взагалі прибрали. карткою можна розрахуватися) В центрі - так! В мене навіть картка на знижки звідти є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 В центрі - так! В мене навіть картка на знижки звідти є. то чого чекаєш-за півом, за півом...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 то чого чекаєш-за півом, за півом...))) Йти пішки півтора км за пивом?? Та ну, я ж не до того вже єтот самий.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Николай-01, та навпаки-то бувби героїчний поступок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 шо парни, мои ряды Фурье, Векторные диаграммы и закон Ома, в пятницу вечерком никому не нужны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Creativ4eg, мені може і згодились би, але я не внікну)) сам то розібрався?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах