quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 червня 2015 Ждем с нетерпением)) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 24 червня 2015 Ждем с нетерпением)) Дякую, теж чекаю зустрічі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San6ka 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Обновим! Після приїзду з Дністра появився шум (скрегіт) в районі коробки, як виявилось це вижимний підшипник. Після вижиму шум пропадає. У суботу думаю знімати коробку, не знаю чи диск хороший-можливо і його прийдеться замінити, щоб туди більше не дивитися деякий час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 О! Які люди пишуть!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San6ka 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 (змінено) Я теж зареєструвався! Завтра планую замовити вижимний Sachs або LUK Змінено 1 липня 2015 користувачем San6ka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Я теж зареєструвався! Завтра планую замовити вижимний Sachs або LUK Вітаю на форумі! Запи гарні вибрав. Я так думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San6ka 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 (змінено) Дякую! Завтра відпишу, що взяв. Я більше переживаю чи ми самі скинем коробку...Говорили мені, що важко її зняти! Змінено 1 липня 2015 користувачем San6ka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Чого важко? Цеж не передній привід. Хоча це не жигулі.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San6ka 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Будем пробувати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Будем пробувати! Невже самі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 VTLK, San6ka, Чего то я запутался в никах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 VTLK, San6ka, Чего то я запутался в никах Ти фотки з Дністра глянь тоді поймеш. Я сам плутався, особливо випимши Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Ти фотки з Дністра глянь тоді поймеш. Я сам плутався, особливо випимши я и сейчас путаю San6ka, таки сдержал обещание) давайте пишите что делаете и как) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Там ясніше було по тому хто з дівчиною був))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Andriy1352, Блин,Андрюха,фотки глянул,но не понял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Andriy1352, Блин,Андрюха,фотки глянул,но не понял Ну це треба було там бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 VTLK, San6ka, Чего то я запутался в никах Andriy1352, Блин,Андрюха,фотки глянул,но не понял Саша з права, Віталік з ліва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Ну да)) Тепер все ясно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Ну да))Тепер все ясно))) Ну а що тут не ясного ахахах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Ну а що тут не ясного ахахах Забув дівчину поставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San6ka 2 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Замовив вижимний Sachs, сьогодні маю забрати до кінця дня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 П.С. Creativ4eg дякую за наклейку та за фото! 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 П.С. Creativ4eg дякую за наклейку та за фото! нима за шо) главное не смойте ее кёрхером))) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 главное не смойте ее кёрхером))) Будемо берегти її) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 Будемо берегти її) если шо, в закромах еще одну и отправлю) как клеить, видели))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах