VTLK 52 Скарга Опубліковано: 2 липня 2015 если шо, в закромах еще одну и отправлю) как клеить, видели))) Добре договорились, буду мати на увазі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Як писав раніше, появився шум (скрегот) в районі коробки. Сьогодні заїхав на яму і вияснилось що шумить ззаду в коробці а не вижимний. Відкрутили заливну пробку і вияснилось що в коробці немає масла і потік сальник хвостовика. Сальник замовив по Elring Масло взяв таке (як взяв---на дурняк зробили 3л масла) В суботу їздив на зліт байкерів в Яремче (тривав з п*ятниці по неділю),побув трохи там, попив пива,брат квас, подивився на байки, послухав концерт (концерт тривав цілу ніч ), після того поїхали в готель (там оселився наш знайомий), попили ще пивка там трохи і десь 00:00 поїхали додому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Гарно в Карпатах... То коробка нормально працює? Що з щепленням? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 Да, в Яремче хорошоо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 (змінено) То коробка нормально працює? Що з щепленням? Коробка сама нормально працює, но гудить що ззаді в самій коробці, в середу залию масло, зміню сальник і буду бачити.Якщо і далі буде скреготати і шуміти то прийдеться коробку розбирати... Змінено 6 липня 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 коробка конеш не хорошо. не затягивай с заменой. а то придется коробку покупать. Гарно в Карпатах... едем в Карпаты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 коробка конеш не хорошо. не затягивай с заменой. а то придется коробку покупать. Знаю, а що робити, в середу вже все стане ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 липня 2015 коробка конеш не хорошо. не затягивай с заменой. а то придется коробку покупать. едем в Карпаты? Їдем)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 Залив нового масла, замінив сальник хвостовика і шум та скрегот пропав, що не може радувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 О, вітаю! Вдалий ремонт(обслуговування) завжди радує 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 VTLK, Прикольно,наклейка наша на БМВФотки как всегда супер!(я про байкеров),по коробке,хорошо,что не шумит больше.У меня тоже на 01 в том году начала так же скреготать,тоже масла не было.Залил,сальник поменял,езжу-радуюсь! 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 (змінено) З коробкою проблеми, на початку було все добре після заміни сальника та заміни масла, но проїхавши трохи почали важко включатись 1 та 2 передачі (потрібно прикласти певну силу щоб їх включити), на заглушеному моторі передачі включаються легко. Машину залишив і вже стоїть тиждень без руху, буде натхнення тоді прийдеться розбирати коробку... Або синхрони підгоріли, а може вижимний не вижимає добре Змінено 17 липня 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Спробуй регульнути щеплення. Зазвичай це допомагає. Доречі від 3-ї можна без щеплення перемикатись(принаймні в мене)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Спробуй регульнути щепленняСогласен,начать с простого.Может действительно не до выжимает. Доречі від 3-ї можна без щеплення перемикатисьУ меня после 1-й без проблем,но жалко синхроны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Я про то, що скоріше всього щеплення. Навряд одразу два синхрона зламались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 (змінено) Я про то, що скоріше всього щеплення. Навряд одразу два синхрона зламались Коли не було масла то вкл добре, а тут масло залив і почало туго включатись, варіантів багато в чому причина В кінці місяця займуся машиною, зараз щось не до неї Змінено 17 липня 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Може щеплення попрацювало. Спробуй спочатку регульнути. 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 липня 2015 Може щеплення попрацювало. Спробуй спочатку регульнути. Можливо, попробую, дякую за підказку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 (змінено) Обновлю: новий сальник хвостовика тече, буду розбирати коробку або шукати іншу. Взяв собі передню оптику б/у Hella буду робити Hella Black Змінено 30 липня 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 буду робити Hella Black VTLK, Крутяк будет! буду розбирати коробку або шукати іншуДаст бог всё обойдётся заменой сальника. 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 VTLK, ооо, а старую оптику куда денешь? есть идея Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 Creativ4eg,есть идеяПоставить на 06:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 Поставить на 06 красава угадал и сварку туда. и будет агонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 липня 2015 красава угадал Creativ4eg, Я знал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San6ka 2 Скарга Опубліковано: 29 липня 2015 Сьогодні закатав ноздрі в чорний мат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах