Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2016 А малювання коли? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2016 А малювання коли? не знаю пізніше підмалюю може в пару місцях і все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2016 Ну так, дивлюсь теж на 7, но обслуговування 7 дорожче Поріг один готовий ще 2 дні тому каннибалы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2016 Машина поварена, промастічена і зібрана, потрібно пофарбувати ще, но пізніше Пару фото 3 yurecgod, alexart та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2016 (змінено) Хорошо БМВ смотрится! Змінено 16 вересня 2016 користувачем Andriy1352 правопис 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2016 VTLK, Класс! 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2016 golden88, я як торік її спереду вперше забачив на Дністрі, то взагалі подумав, де це сімка взялась. Широкі ніздрі збили з пантелику)) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2016 Хорошо БНВ смотрится! Класс! я як торік її спереду вперше забачив на Дністрі, то взагалі подумав, де це сімка взялась. Широкі ніздрі збили з пантелику)) Дякую усім!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2016 Може скоро побачу 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2016 Може скоро побачу Було б супер) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2016 Ещё Мадяр будет, с США прилетел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2016 Привіт, давно не заходив на форум, багато змін в житті, часу мало...кинув машину на продажу, но зіткнувся з проблемою під час знімання її з обліку, не той тип двигуна, об*єм той самий, не знаю що робити (в мене стояв павук а зараз плита), знайомих в МРЕО немає... Робити переобладнання чи що??, може хтось стикався з проблемою і підскаже, дякую на разі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2016 А яка різниця?? Тип палива і об'єм збігаються? Якщо так, то то розвод. Не думаю, що мревівці в ваносах розбираються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2016 Я так понял лютуют сейчас в МРЭО за те двигателя. М20 поменял на М50. Что тот что этот устанавливался в е34. Я уже и боюсь что то советовать, бо я так понял в натуре всех в НИИ отправляют на переоборудование. Хоть какое к куям это переоборудование я Х.З. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2016 А покупал ты машину по пехпаспорту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2016 А покупал ты машину по пехпаспорту? я власник по ТП , но зробив заміну з м20 на м50-це не той тип двигуна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2016 А ссылку на продажу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2016 А ссылку на продажу? https://auto.ria.com/auto_bmw_520_18194982.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2016 Замінив масло, взяв Vat Oil Syntech 10w-40, фільтр масла Bosch, фільтр повітря Starline. Загорілась лампочка АБС, іздив на компютерну діагностику, но ні Лаунч ні Бош не бачить блок управління АБС, підкинув інший блок управління АБС, почистив задні датчики АБС, до передніх важко дістатись і лампочка потухла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2016 Машинку не купили то рвшив і далі бавитись?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2016 Машинку не купили то рвшив і далі бавитись?) та вже наїздив майже 10тис км)) і жаль мотор запороти і до зими готуюсь по трохи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2016 І це правильно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2016 Взяв і поставив лампочки в ближній H1 OSRAM Night Breaker Unlimited 64150, різниця велика і це радує. Ще прикупив губу нижню від гольф 3, хочу собі на бампер приколхозити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2016 Одні на жигулі шось з іно ліплять, а інші на Бмв...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2016 Одні на жигулі шось з іно ліплять, а інші на Бмв...) Ну а що робити)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах