Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2016 Одні на жигулі шось з іно ліплять, а інші на Бмв...)Ну а що робити))Правильно. Так веселіше. Сток з часом набридає людям. Навіть у нас на форумі сужу по ідеальним екземплярам. Одні продають, інші турбу ліплять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2017 Привіт, машину ще не продав, так як устаканював питання з документами, а саме з мотором, минулого тижня довів все до кінця--переобладнання зробив + вписав газ. Ще встановив ксенон на ближній 6000к. Також є не приємна новина, машина стоїть в мене в дворі і близько 2 тижнів тому мені у ночі хтось зачепив цілий лівий бік, під заміну 2 дверки, хто саме це зробив не знаю, так як вийшов зранку їхати на роботу і побачив цю картину. Дверка задня вже є, зараз чекаю передню, і буду малювати практично ліву сторону, 2 крила передніх, та заднє праве крило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2017 Співчуваю.... А слідів фарби не залишилось? Сліди на снігу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2017 Співчуваю.... А слідів фарби не залишилось? Сліди на снігу? дякую Сіра чи біла машина була, я думаю, що то якийсь таксист був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2017 Да не пруха. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2017 Вот гады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Привіт усім, давно не заходив так як мало вільного часу. По машині що зроблено: 1. Заміна двох лівих дверей, хтось у дворі замнув 2 дверки, я так і не дізнався хто(( 2. Пайка переднього бампера 3. Пофарбована машина, все крім криши, кришки багажника та капота. 4. Купив 4 карти дверей та замінив їх. На даний момент виглядає так: Карта передньої дверки Задня 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Диски привести в порядок и ОК. Как двери стали? Брал с разборки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Диски привести в порядок и ОК. Как двери стали? Брал с разборки? так з розборки брав двері, але практично все перекидував зі своїх дверей--ЦЗ, проводку, ручки і тд. Задню дверку виставив добре, а з передньою проблем, ще до цього часу не можу виставити, чипляє до ракушки що на стойці, вже все перепробував, буде час ще займусь нею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 @VTLK, Нормально так сделано.Вигляд має! 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 @alexart, Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Давненько Bmw тут не звучало. Нарешті! Можна на Дністер[emoji4] * 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Шо там про Дністер кажуть?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Шо там про Дністер кажуть?))Файно там[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 @Andriy1352,@quitka, коли на Дністер?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 От блин,я 3 года на ставок никак не выберусь,а они про Дністер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 @Andriy1352,@quitka, коли на Дністер?) Влітку). Тіки треба не так зараня домовлятися, щоб з погодою вгадати. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 По Днестру говорят плоты ходят, а на плотах шашлык машлык. Красиво и вкусно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 По Днестру говорят плоты ходят, а на плотах шашлык машлык. Красиво и вкусно.Красіво сидіти на березі біля спінінгів з пивком і смажкними ковбасками і спостерігати за плотами і рештою плавзасобів[emoji4] * 3 golden88, Finansist та quitka відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 червня 2017 Машина продана, близько 2-ох тижнів тому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 червня 2017 Ой.... А что взяли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 червня 2017 Ой.... А что взяли? Нічого, пішоходи поки що, в пошуках.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 червня 2017 А шо плануете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 червня 2017 брат в пошуках бнв 3 в кузові е30--багато дивились машин, важко знайти з кузовом "живим". я на різні від ауді 100 с4, закінчуючи лайносом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 червня 2017 Вы шило на мыло менять собираетесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах