NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 hot :shock: а смысл от восьмёрки ставить поршня??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 Сегодне искал ТРТ поршни но к сожелению ненашол. Буду ставить колено 03, и короткие шатуны, точить буду 76,4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 xaoc их можно заказать, а с чего ты взял что у тебя блок не точеный?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 А шо там искать поршня? У нас на сайте есть их телефоны звоните заказуйте Посилання гг чудаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 neon4ik Блок не точеный 100% т.к. эта машина у меня в семье со дня ее выхода с конвеера и не одной капиталки ей не делали.(соотвецтвенно блок не точился) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 xaoc я так и подумал, спасибо! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 Вопрос: Какое масло после капиталки лучше влить (сентетика, полусентетика, какого производителя и его примерная цена) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 xaoc лей такое которое после обкатки будеш заливать... Но скажу так - лучше взять хорошую минералку чем говёную полусиньку или синьку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 neon4ik Я настроеный на полусынтетику.. Сегодне зашол в магазин и ох..л Мобил - 280 ре Кастрол - 250 ре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ice-T 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2009 Обрати внимание на масло Elf - отличное масло, я себе ещё в мерс W124 заливаю его. Нареканий нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skloduff 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2009 Всем привет.А кто может сказать какие цены на капиталку?И где лутше делать?Посоветуйте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2009 skloduff 2500 по минимуму, это своя работа, и мнигие из деталей остаются старые, если всё новое - 3000-3500, если не самому делать 4500-5000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2009 да,где-то около 5000 выходит...исчо если самому делать никогда ничем подобным не занимавшись можно потом в довесок к потраченным 2500 еще 5000 доложить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skloduff 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 Большее спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikon 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Пол стоимости машины в капиталку вкладывать ппц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 nikon покрась её в зеленой краской и сбрось с обрыва! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 nikon Или в синий и закопай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 покрась её в зеленой краской и сбрось с обрыва! не правильно ты сказал,сжечь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 slashxxx жгут у вас, а у нас с обрыва кидают! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 а у нас топят :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bogdan 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 ф топку таз :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Supostat 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 NeoN4ik 2500 это что, только запчасти на двиг я так понимаю. Чот многовато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 SCalypso Многова-то :shock: Товарисч - ты давно был на авто рынке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bogdan 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Гыы..так и покупай таз..кап ремонт стоит как пол маишны..или целая, но в плохом состоянии :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Supostat 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Gmek Был 8-го мая в магазине а не на базаре. Взял Поршневой комплект (поршень, кольца, пальцы) все пракладки, масло (хреновое), фильтр масл., натяжитель, все сальники, и т.д. по мелочам = 500грн. Что есче я пропустил по двигателю? Самое основное + расточка 300 грн.+еще тосол и своя голова на плечах - вот и вся капиталка (бюджетная я бы так сказал). П.С. отчетик скоро выложу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах