Перейти до публікації
zhuk 28

тнінг оптики ВАЗ 2106

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть або дайте посилання , як затонувати передні фари ВАЗ 2106 в жовтий колір . Дякую.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
zhuk 28, дед рассказывал. что снимали стекло прогревали его и заливали йодом равномерно покачивая из стороны в сторону. таким образом они делали противотуманки.так как в те застойные времена противотуманки с жёлтыми стёклами были в большом дефеците

Поділитися повідомленням

zhuk 28, дед рассказывал. что снимали стекло прогревали его и заливали йодом равномерно покачивая из стороны в сторону. таким образом они делали противотуманки.так как в те застойные времена противотуманки с жёлтыми стёклами были в большом дефеците

Цілком можливо , але це не вихід з положення , йод не дасть того кольору і скоріше за все вигорить.

Мене ж , інтересує як правильно плівкою затонувати , а то плівка товста і до опуклої фари не пристає.

Поділитися повідомленням

стопы тонируют с балончика серым. поспрашай может и жёлтая прозрачная аэрозольная есть краска

Поділитися повідомленням

zhuk 28, Греть феном и все получится.

Напевно потрібно промисловим феном , бо вкраденим у жінки нічого не вийшло.

Поділитися повідомленням

Желтая краска точно есть, я покупал на Перова, когда тонировал фары на Хонде. Но если красить снаружи, хорошо держится только на пластике. У меня фары были стеклянные, постоянно облазили.

Поділитися повідомленням

Желтая краска точно есть, я покупал на Перова, когда тонировал фары на Хонде. Но если красить снаружи, хорошо держится только на пластике. У меня фары были стеклянные, постоянно облазили.

Буду пробувати плівкою , але ніде в ютубі немає як тонувати округлі фари як у 2106 , всі ролики пояснюють як тонувати плоскі фари типу 2107 , що на мою думку не трудно.

Поділитися повідомленням

пленка,фен,ножницы.

Вырезаем круг немного больше,чем фара,обтягиваем фару,оставшиеся края пленки прижимаем ободком фары.

на 4 фары ушло около полутора часа

Зображення

Поділитися повідомленням

пленка,фен,ножницы.

Вырезаем круг немного больше,чем фара,обтягиваем фару,оставшиеся края пленки прижимаем ободком фары.

на 4 фары ушло около полутора часа

Зображення

Такіий колір фар - моя мрія Дякую за пораду.

Поділитися повідомленням

стопы тонируют с балончика серым. поспрашай может и жёлтая прозрачная аэрозольная есть краска

Вот только за тонированые стопы сейчас гайцы штрафуют.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз