quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 все работает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin_21063 5 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 (змінено) Я в среду как раз могу на 18.30 на ашан подьехать ) Упс =( Читал соседнюю тему про встречу на аскольдовой и думал что будет встреча 24 числа. Пока что я не знаю графика на след. месяц, буду знать отпишусь. Змінено 19 вересня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Я фотки позже скину, вчера не успел, и седня, скорей всего, не успею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 машинку главное приведи в порядок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Меня сегодня утром педрилос подрезал да еще и внаглую скот повернул. Но аварийкой блымнул,хотя за такое по морде надо давать... Видос есть но надо обрезать матюков много. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 quitka,Да хз теперь, что с той дверью делать...Вечером станет ясно. Видос есть но надо обрезать матюков много. Музло наложы да выставь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Я не курю как его там мудрить. На роботе ноут древний прог нет да и трафик обрезан для качки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Ну кинь на ютуб, и ссылко, кто захочет - глянет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 290мб В фул хд качестве. Дома обрежу и выложу . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 а давай уже))) выкладывай епт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Квитка не кипишуй. У меня инет с лимитом поетому не могу эго тратить платить не охота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Yurec77, Ты что с телефона... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Не с ноута древнего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Есть у кого фотка клубной наклейки старого образца, шрифта в смысле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, наскільки старого? подивись по бортовиках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Есть у кого фотка клубной наклейки старого образца, шрифта в смысле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 PavelV,На работе нет инета что бы фотки смотреть, ну старого, там где островатый шрифт, по типу как у креативчика на крыле...мне фото надо, вконтакте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, В том то и дело что никто не может найти тот шрифт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 У меня же вот такая: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 reanimation,Да мне фото шрифта надо! Знакомый есть, возможно найдет такой или похожий, но фотку надо, у кого такая наклейка, признавайтесь!?!? Emissions,Веталь, скинь мне вк, ибо тут я фотки не вижу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, 391-й пост, могу попробовать сделать фокус) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Emissions, Да Вконтакте мне скинь, емае Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 так видишь?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Emissions,Так вижу, спасибо, но все равно, скинь вк плиз))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 у кого такая наклейка, признавайтесь!? були такі: зараз така: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах