Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Gmek В данном случае речь идет только про обшивку крышки багажника. Ковролина брал 1,5 м из рулона шириной 1м. Стоит 1 м.п. такого ковролина 35 грн. Обшивка бака у меня пластиковая, советская. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 :trud: :trud: :trud: класная машына Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Коля Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 выводы сделал, а крыльчатку назад поставил всеравно! ставь карлсон на 8 лопастей, и тумблер принудилово выводи в салон, можно даже и без датчика на радиаторе спокойно кататься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 У мене також під час поїздки в Австрію одна лопасть відлетіла, а ще одна тріснула. Я їх вдломав на місці - прїхав з двома, замість шести. Щось той пластик не витримує обертів. Зараз купив якийсь плоский вентилятор від японця - буду пробувати впихнути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 nemez Да, крыльчатку поставил. Пока неспешно ищу что-нить плоское, но у нас с этим напряг... Жигулевскую крутилку-гуделку как-то в лом ставить. Вот у VETERANа руки откуда надо, он себе ино поставит, а там и я попробую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Прикупил вот такие подномерные рамки. " rel="external">Посилання Из нержавейки. Цена - 8 рублей за комплект. :D Так написано. Вот так это выглядит на машине. " rel="external">Посилання Видно не очень, ночь на дворе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Antop ЗАчот, смотрится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Antop Рамки офигенные.... Тоже задумываюсь себе такие поставить. Это волговские? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Класно дивляться!респект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 diman1053842 Х.з. какие они... Это надо у наших экспертов спрашивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 Прочитал где-то тут, как Немец советует ставить сферические зеркальные элементы в родные корпуса и решил поэкспериментировать с правым зеркалом. Тем более, доноры давненько валялись в гараже, еще с братовой "семерки". " rel="external">Посилання Самым трудным оказалось выковыривание "родного" зеркала. уплотнительная пластмаска задубела и в результате выковыриваемое зеркальце каг бе немного сломалось. Зеркало-имплантант действительно село один-в-один в хромовый корпус. " rel="external">Посилання Вся операция заняла от силы 20 минут. Первые впечатления положительные. После "ходовых испытаний" буду решать, стоит ли переделывать и водительское зеркало. Немец, спасибо за идею! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 ИМХО уплотнитель надо было хотя бы кипяточком полить сначала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 Motorhead Была мысля погреть его феном слегонца, но фен куда-то слинял, искать не хотелось. Но проблема в том, что я несколько иначе представлял себе конструкцию всего этого дела. Первый блин, так сказать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 В связи с наступлением весны сделал себе небольшой подарок. " rel="external">Посилання Буду понемногу машину после зимней спячки готовить к выезду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 Итак, дошли у меня руки наконец-то до установки электровентилятора. Скажу сразу, что после прошлогодних приключений с механической крыльчаткой вопрос целесообразности этой процедуры для меня не стоял. Купил я, значит, на разборке вот такой ветродуй и термодатчик к нему. " rel="external">Посилання После примерки оказалось, что диффузор ветродуя весьма хорошо подходит к родному радиатору. Поскольку радиатор менять было не охота, то датчик стоит в разрыве патрубка. " rel="external">Посилання Вот так это хозяйство это выглядело во время примерки. Для проверки работоспособности датчика и проверки его подсоединения была сооружена лабораторная синхрофазотронная установка. " rel="external">Посилання Ура, есть контакт! После подгонок, врезок, коммутаций и прочего мудоханья получилось вот так: " rel="external">Посилання Сегодня состоялся пробный пуск. Все сработало на отлично. В салон вывел кнопку принудиловки и, от нечего делать, контрольную лампочку срабатывания вентилятора. (Была свободная в тахометре). В планах сделать двухступенчатое включение, (надо только сопротивление подходящее найти), а то капот поднимается.. Бюджет установки решающей роли не играл. По времени - в принципе, вроде и немного работы, но, если делать все по фен-шую, то быстро не получится. Лично у меня пошло около 5 вечеров. Я, правда, сразу устранял все косяки, которые обнаруживались по ходу - подкрашивал, пропаивал, приводил в порядок проводку и т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 Antop, В какой патрубок датчик врезал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2010 Antop, а чого вибрав такий здоровенний? Ближче до центру радіатора підсунути не вийшло? Таке враження, що він зліва вилазить за радіатор, а справа пів радіатора без обдуву. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 30 березня 2010 (змінено) WAZ, Врезал в верхний патрубок, ибо у датчика первый порог 95 град. VETERAN, я не вибирав. Взяв, який був. Головним критерієм була товщина. Після підгонки і установки вліво виступає тільки дифузор, на нижньому фото видно. По розміщенню підходить майже ідеально. Довелося лише трошки підрізати пластиковий дифузор і доробити одне кріплення. На рахунок того, що справа пів радіатора без обдуву - а що, жигулівський електровентилятор обдуває якось по-іншому? В принципі, можна було змістити більше до центру, але тоді довелося б робити 3 кріплення. А резон? Тим більше, як я написав, дифузор майже ідеально підходить до радіатора. Змінено 30 березня 2010 користувачем Antop Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2010 Подивись, який у мене - сьогодні виставив фотки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 30 березня 2010 VETERAN, Ну нарешті.... А я все чекав, чекав.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Don4anin 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2010 классная машинка ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 30 березня 2010 Don4anin,спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2010 Пришла весна - пора менять масло. Привезли мне такое " rel="external">Посилання Попробую это чудо-юдо. Поставил новые фафакалки, а то мои что-то подуставшие были и заодно немного прибрался под капотом " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Немного обновляю бортовик. Вот так мы выглядели на пробеге " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання А теперь, наконец-то, выкроил время и установил двойной стаб, а то уже полгода пылью припадал. " rel="external">Посилання Заодно и новую "грязезащиту" поставил. По случаю купил троешные очки. " rel="external">Посилання Есть у меня мечта - тройку собратьДаст Бог, решусь когда-нить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах