ПАДЛЕЦ 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2010 отличный проэкт!машинка зачёт,попала в хорошие руки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 13 липня 2010 Может у тебя утеплитель провисал? и касался головы ?? я думаю просто так не будет возгораний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 13 липня 2010 Diptown, ничего подобного. У меня вентилятор смещен на левую сторону радиатора. Горячий воздух большей частью попадает в полость подкапотного слева от блока. Вот там и начало тлеть. Плюс еще и раздувалось потоком воздуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Поставил новую защиту, а то старая какая-то кривоватая была " rel="external">Посилання Правда, судя по звуку при ударе по металлу, старая потолще ... Просто фото " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Горячий воздух большей частью попадает в полость подкапотного слева от блока. Вот там и начало тлеть. Повітря через радіатор не нагріється вище 100 градусів. А щоб щось загорілось потрібно, напевно, градусів 300. У мене обвуглився повітряний фільтр, але він смоктав повітря від розпеченого до червоного колектора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 VETERAN, Так то воно так, але якось так сталося! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 На фото видно, где началось возгорание " rel="external">Посилання Теперь внимание - СЮРПРИЗ! Вот он, ключ для снятия молдингов водостоков " rel="external">Посилання А если серьезно, то для демонтажа онных девайсов этот брелок подходит просто окуитительно! Ну и моя обновка " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexZp 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 5ступка?чья?Вазовская? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 AlexZp, Да, ВАЗовская. Не знаю, как она себя покажет, но надоели мне эти шумные Полонезы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexZp 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Классно,такая чистая.Новая,или б/у?во сколько обошлась если не секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 AlexZp, новая, конечно же... Во сколько обошлась - не секрет. 3400 грн. Думал брать б/у, но потом плюнул и взял новую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Думаю, що загорання було із-за високої напруги. Може бути спільна дія температури і озону. Переконайся, що дроти не пробивають. Вітаю з обновкою. Гарно коробочка виглядає. Бажаю задоволення від користування! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 (змінено) VETERAN, дякую! Візуально якісь проблеми з дротами не виявлені... Змінено 21 липня 2010 користувачем Antop Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Візуально якісь проблеми з дротами не виявлені... Подивись на них в темноті (при заведеному двигуні). Якщо любиш гострі відчуття, одну руку на кузов, а другою погладь дроти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Подивись на них в темноті (при заведеному двигуні). Якщо любиш гострі відчуття, одну руку на кузов, а другою погладь дроти. Я в курсі. Так і робив, але нічого не виявив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Сегодня нарыл такой вот "артефакт" " rel="external">Посилання Новый, производство Польша. Ставить на машину я его, конечно же, не буду. Надеюсь, что когда-нить дойдут руки до какого-то стокового проекта, вот тогда и пригодится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Ггг, Баксу продай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 Поставил коробку, радуюсь долгожданной тишине в салоне. " rel="external">Посилання Фото после установки. Кстати, совет для желающих ставить Полонезы - не вырезайте куски тоннеля. Просто слегка подрежьте и подогните проблемные места. В случае чего - как в моем случае - можно за 5 минут все вернуть на место без сварочных работ. А то видел, как некоторые вырезают треть тоннеля, а затем сварщиков насилуют... Также поставил новые "удочки" " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 Также поставил новые "удочки" Делись опытом, как ставил, как получилось, какие рекомендации по установке, мне идеально в своё время не удалось поставить, поэтому интересуюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 ECLIPSE, Видишь ли, я тоже впервые ставил, да еще и в плохо освещенном гараже. Поэтому на одной стороне слегка переусердствовал киянкой. Под углом против света заметны вмятины. Рекомендации - делать при хорошем освещении и хорошенько подготовить ребро водостока. Начинать с углов. Ну и без спешки, само собой. А так - ничего сложного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2010 (змінено) КПП новая? Или хорошо отмытая старая? на этой странице первое сообщение Змінено 7 серпня 2010 користувачем yurecgod Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Моя новая цацка " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
e_mik 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 Antop, за машину - нет слов. Тебе и так тут комплиментов наговорили. Все супер. Отдельный респект за музейные экспонаты. Вопрос: Интересно, как ты присобачил такие внутренние ручки открывания двери? Если будешь снимать карту - сфоткай. И от чего ручки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 Славная у тебя машинка, так много занимаешься ей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 e_mik, galw, Спасибо. e_mik, ручки от "пятнахи" или что-то такое. Внутри просто родная тяга, только укороченная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах