DiKing 161 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Николай-01, та то Олька моя так сфотала)))) кажись так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Думаю діло не в Ольці, а просто непрвильно виклав фото.. О!, Є контакт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Ого!-який устрашающий вигляд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Andriy1352, ага монстр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Може так лишиш?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Блін - стрьомно подумать про свій майбутній капремонт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 можна и так )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Можна) Тіко бабла сюди треба.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Николай-01, аби здоровье и грошики були,а там глаза бояться руки делають Andriy1352, це точно))) ну буду робити на скільки сил і грошей запити,все одно продавати не збирають,даже як би хоч сток зробив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Andriy1352, ,все одно продавати не збирають. Колєга! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 DiKing, ого, Ромка..!! значит процесс пошел ничего, потихоньку все сделаешь... кузовщину ищи в интернете - дешевле 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 HDRinge, приветик Анрюха наконец то ты ко мне заскочилда потихоньку продвигаюсь по мере сил и возможностей,та интернет то интернет,а вот на рынке в Запорожье ещё дешевле))) что то тут что то там так и соберу ,даже Оля моя мне помогает иногда,есть желание за месяц другой собрать ну и снега))) чуточку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 DiKing,задумки хорошие, но они стоят больших денег. Успехов! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2014 VETALZZZ, спасибо Веталь,да но постепенно будет делаться ну и приобритаться навыкы как ремонта так и вождения.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Як там машинка? Хоч сніг струшуєш часом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, ну канешно,навiть сидю та помаленьку видивляюсь де шо робити)))коли тоска... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 навiть сидю та помаленьку видивляюсь де шо робити)) Ну шо навидивлявся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 DiKing,Чё там смотреть то?Пока двиг снятый,педали приделай,и бочком!Бенз то кусается сильно по цене.Моя вот тоже стоит,раза 2 в месяц выезжаю. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Andriy1352, привiт,та шо треба опу теж варити лiву сторону,ну i так по мелочи замок дверей правих не хоче ценральний закривати...проводку думаю заказати от думаю з 06 втулити... alexart, идея конешно класснаяно педалями столько не накрутиш копыта отваляться)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Та да)) Копитами не подріфтиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 Andriy1352, мона якшо гуму Слик натягнути Доречи Андрюха як менi правильно лонжи приварити шоб геометрию не нарушить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 треба опу теж варити лiву сторонуПодгнила? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 DiKing, зрізай не всі а по одному, і балкою міряй, також міряй лінійні розміри Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 alexart, ну а ты как думаешь второй год уже пошел не ездит а ты сам знаешь что если стоит то и гниет быстрей,без гаража тем более.. Andriy1352, дякую,Андрюха ну я так i думав робити але був не впевнений... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 ну а ты как думаешь второй год уже пошел не ездит а ты сам знаешь что если стоит то и гниет быстрей,без гаража тем более..Это точно.Ездит,и гниёть хорошо,а если стоит,то вообще.Ты сам варить будешь?Кстати,размеры есть у тебя геометрии кузова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах