alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2014 Санька я ж говорю что фсёё почистилРома,90% уверен,что массы где то нет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2014 alexart, вообщем туда не добрался ))) заменил подшипники в ступицах,поменял сайленты почти все ,нижний правый под замену,начал заниматься евроблоком...но не закончил,уехал делать тату)))...,кстати а почему все провода нельзя просто перекинуть со старого,зачем перемычки...??. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2014 DiKing, привет! зачем перемычки...??. Затем, что перемычки даже в родном блоке есть, только внутри корпуса. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2014 Николай-01, привет бро,завтра гляну что к чему... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Появилось время отписать в БЖ проделанную работу : 1.заменил подшипники в ступице,вкинул новые сайленты. 2.установлен евроблок.. 3.заинсталил аварийку, но тут у меня трабл,делал по схеме но моргают фары,в схеме указано что + кнопки надо кинуть на 6 пред..по схеме он отвечает за свет,кто знает куда смотреть и что делать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 DiKing, + там тільки для того щоб світилась кнопка коли ввімкнене світло/габарити... якщо тобі ця опція не треба - просто відключи, якщо треба - ти її кинув не на той контакт, перепровір все ,але дивись навмання не перетикай - краще прозвони між всіма контактами кнопки які зєднані/розєднані коли кнопка нажата/відпущена а тоді роби висновки, по факту кнопка просто замикає три дроти - від реле до підрульового, і від підрульового на правий і лівий повороти, + і _ на кнопку суто для того щоб світилась кнопочка, ну якщо попариитсь можна і його підключити, попрозвонюй які контакти між собою закорочуються коли натиснути кнопку і від яких контактів світиться кнопка - тоді можна буде думати 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 PavelV, треба буде передивитись..дякую Паша.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 DiKing, та нема за що я теж спочатку пробував по схемі, потім плюнув і просто підключив три вище перечислених дроти на контакти кнопки які замкнуті коли її нажати і розумкнуті коли ще раз нажати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Появилось время отписать в БЖ проделанную работу :1.заменил подшипники в ступице,вкинул новые сайленты. 2.установлен евроблок.. 3.заинсталил аварийку, но тут у меня трабл,делал по схеме но моргают фары,в схеме указано что + кнопки надо кинуть на 6 пред..по схеме он отвечает за свет,кто знает куда смотреть и что делать Хоть хтось машинку колупає. Сам часу не маю то за людей порадуюсь 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 старые подшипники,((( и это я на них проехал из Киева,жуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Да уш. Чудєса пілотування:D В мене теж якось коли міняв підшипник то він висипався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Andriy1352, хто скаже шо ми не экстримали))),хоча це не шутки.. Andriy1352, кстати Андрюха ти не знаешь як суппорт перенести,бо хочу сошки поставити укорочени,правда менше чим 60 мм... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Andriy1352, хто скаже шо ми не экстримали))),хоча це не шутки.. Andriy1352, кстати Андрюха ти не знаешь як суппорт перенести,бо хочу сошки поставити укорочени,правда менше чим 60 мм... Це точно:beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Andriy1352, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 старые подшипники,((( и это я на них проехал из Киева,жутьНи х... себе,пол обоймы нет,как ты вообще ехал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Ни х... себе,пол обоймы нет,как ты вообще ехал? Хіба машина хтіла?-мусила 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2014 Рома,вот как и говорили 06-я схема. Посилання Или здесь смотри. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 Limur4ik, знаю ездил по дождю)) вообще жесть ,далеко ехать?А что с коробкой блин у самого вторая выбивает рукой держать надо,кстати не знаешь в чем причина? Ни х... себе,пол обоймы нет,как ты вообще ехал? ))) не забывай что я впринципе и не знал что он рассыпался,там балка с лонжами уже фсё разЕ...шили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 DiKing, почнемо з того яке саме в тебе реле? якщо саме 24.3710 то: відповідно: - синій і синьо-чорний від підрульового (права і ліва сторони поворотів) на 1-й і 3-й контакти кнопки - біло-чорний провід від реле поворотів до підрульового - на 7-й контакт кнопки * кольори відповідно схеми 2101 ** від старого підєднання дроти не відключати - кинути додаткові 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 было на работе свободное время вот и укоротил себе сошки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 было на работе свободное время вот и укоротил себе сошки... Тепер буде мєгарозворот? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Andriy1352, дякую Андрюха,рiшив шо -60 мм то для мене дуже багато а от 45 думаю нормально буде ,не дуже хочеться суппорти переносити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Буде триматися? Розміри витримані? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Andriy1352, да все агонь...ну може пару мм а так перемиряв усе декилька разiв...та по фото видно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Andriy1352, да все агонь...ну може пару мм а так перемиряв усе декилька разiв...та по фото видно... Ну то респект! Давай вже якісь фото процесу! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах