DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 VETALZZZ, с рождения блока на заводепоэтому многие снимают этот недоход +с головы немного,степень сжатия увеличиаают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 т.е. ты хочешь сказать, что твой блок шлифован по плоскости? блок 011? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 VETALZZZ,,да блок 011но х.з.шлифован или нет ну то что поршни 05 это да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 DiKing, ще би голову показав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 Andriy1352, завтра покажу бо вже темно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 бо вже темно темноти боїшся?))-добре, почекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2015 Andriy1352, та нупросто ти не побачишь толком ничого,доречи е фото але не став викладати бо воно безпантове Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2015 Рома, привет! Ты уже усадил шатуны себе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2015 автра покажу бо вже темно DiKing, Уже 25-е,показал голову Рома, привет! Ты уже усадил шатуны себе? Николай-01, Навряд ли,у Ромы сейчас с работой не понятно. Отож тебе семки такие и попались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Николай-01, не пока не садил,нема за шо(( alexart, та все никак не сфотаю теща еще там позаставила посадочным материалом... Пока огород,делать ничего не буду(наверное).... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Пока огород,делать ничего не буду(наверное).... DiKing, Это точно!У меня тоже всё остановилось пока.А фото,как будешь делать что то по машинке,так и сделаешь. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Итак обещанные фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 пока не садил,нема за шо(( А мне вон Саня подсказал, то я купил сегодня у клубня усаженные б/у. Жена денег дала... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 DiKing, Рома,то ты мыл голову,или такая и была чистая? А мне вон Саня подсказал Николай-01,Та ладно,главное,что бы всё ок было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Та ладно Та шо ладно? Шоб ты носом не ткнул - я бы не увидел. главное,что бы всё ок было. Эгэж... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 А мне вон Саня подсказал, то я купил сегодня у клубня усаженные б/у. Жена денег дала... Клево тебе,ну мне не к спеху,а кстати шо по чем? alexart, была но в недоступных местах вытирал ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 шо по чем? За 700 взял усаженные шатуны вместе с поршнями, кольцами и вкладышами в сборе. Я то всё-равно всё буду менять, но тем не менее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Николай-01, та в таком наборе цена шара Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Глянув фото. Наскільки можна судити по іото, - распрєд гут, гбц жива і підлягає ремонту, клапани треба дивитися, але на вигляд живі. Рокєра не можу по фото оцінити. То так фото показує, чи там справді драбинка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 чи там справді драбинка? чи ляпка масла. Треба витерти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Andriy1352, де драбинка? То масло..а клапаны мне кажеться должны глубже сидеть,чи не Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Andriy1352, де драбинка? На поверхні тертя на рокєрах. Чи то мені так здається? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Andriy1352, не там усе добре) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Andriy1352, не там усе добре) Тоді добре)-нашо лишні витрати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Andriy1352, ну да тож не спимо з доцями мiльонерiв))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах