Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Ті гайки то ад, колись на нубірі два дні відкручував думав криша від' їде.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Покажу на чужому прікладі, от ця гайка

Зображення

Думав що набор ключів лажовий, по правді що так лажовий, но почали гнутися ключі, штокі, які не повинні були, японська якість. Тож одну крутілку (вороток) кітайській вже зломав.

Співчуваю з відкручуванням.там або сильним пневмо гайковертом відкручувати,або гріти гарелкою газовою і з трубою пробувати.я раз мав з тим справу то мусів гайку біля різьби свердлити щоб гайку послабити і так тоді відкрутилась.

Поділитися повідомленням

Доброї ночі!

Пообрізав на арках скловолокно. Жорсткіші вони стали після висихання. Пошпаклював шпатлівкою з алюмінієм.

Зображення

Зображення

Далі придумав кронштейн для бачка гідропідсилювача, приваривши його до кронштейна акумулятора.

Хомут для бачка купив в епіцентрі.

Зображення

Перевірив ще раз співпадіння шківів. Натягнув ремінь.Поставив радіатор і патрубки. Залив злитий антифриз, не вистачило в радіатор і патрубки бо той, що лишався в блоці, випарувався певно, а закрити оголені патрубки мені клепки не вистачило(. Прийдеться докуповувати.

Прикрутив шланги гідропідсилювача, встановив бачок. Прикрутив катушку запалювання на нове місце. Вчіпив бачок омивача. Зважаючи на запакованість моторного відсіку дійшов висновку що розпорки тепер не буде.

Картінка канєшно приємна. Підкапотка як в іномарки, от би ще якусь модну клапанну кришку зробити і булоб агонь[emoji4]

Зображення

Зображення

Зображення

Наступного разу займусь електробензонасосом.

Далі буде...

Поділитися повідомленням

випарувався певно

малоймовірно зважаючи на погоду... я підозрюю швидше температурне розширення (в даному випадку звуження) рідини...

антифриз дилатометричні дослідження проходив?

Прикрутив катушку запалювання

зразу прочитав і злякався шо БСЗ повернув... а тоді гля - нє всьо норм, котушка не та...точніше та))))

закрити оголені патрубки мені клепки не вистачило

то підсвідоме прагнення часткового оновлення антифризу:multi:

от би ще якусь модну клапанну кришку зробити і булоб агонь

отаку?;)

Зображення

а якщо серйозно я тут бачу 2... 3 варіанти:

- примостирити зверху пластикову накладку двигуна (фальш-кришку) якогось задньопривідного інопоповоза...

- зробити фальш-кришку з якогось люмінію по формі на свій смак і закріпити на 4 стойки прикручені до болтів рідної клапанної...

- прикупити аналогічну рідній клапанну і довгими зимніми вечорами молоточком зробити квадратніше, по бокам типу ребер охолодження наварити (а мона і зверхи маленьких з сантиметр для козирного виду)... а зверхи посередині зробити невелику рівну площадку і на ній напис "А1352СЕ":multi:

а так то як завжди - маладца, всьо агінь:ay:

Поділитися повідомленням

Andriy1352, а эбн как подключать будеш ? типо + при повороте ключа или инореле ставить будеш (с импульсом) ?

Поділитися повідомленням

уже б лучше заморочился переносом акб в багажник, во первых какая никакая да будет развесовка, ну и во вторых больше места под капотом.

а якщо серйозно я тут бачу 2... 3 варіанти:

- примостирити зверху пластикову накладку двигуна (фальш-кришку) якогось задньопривідного інопоповоза...

- зробити фальш-кришку з якогось люмінію по формі на свій смак і закріпити на 4 стойки прикручені до болтів рідної клапанної...

- прикупити аналогічну рідній клапанну і довгими зимніми вечорами молоточком зробити квадратніше, по бокам типу ребер охолодження наварити (а мона і зверхи маленьких з сантиметр для козирного виду)... а зверхи посередині зробити невелику рівну площадку і на ній напис "А1352СЕ":multi:

НА ХЕ РА?Зображення

Поділитися повідомленням

здесь ребят надо спасать уже в таком стиле:

Зображення

потому что маразм все начинает крепчать и крепчать.

Поділитися повідомленням

модна клапанна кришка це пофарбувати її наприклад в синій металік, а те що ти запропонував вибач то є дебілізм повний.

Поділитися повідомленням

я просто предлагаю вам вырезать страдания фигней и не заниматься колхозингом)

Поділитися повідомленням

уже б лучше заморочился переносом акб в багажник, во первых какая никакая да будет развесовка, ну и во вторых больше места под капотом.

А як на рахунок, коробку передач на зад перенести.

Мені щось смутно здається, то не просто так все скінчиться с тою машиною. То ж якимсь шедевром віє.

Поділитися повідомленням

жду историю с бензонасосом

Зробим:)

, а где до этого катушка стояла?

трохи правіше(ліві шпильки стали правими))- переніс через вакуум

(в даному випадку звуження) рідини..

в гаражі тепло

отаку?

шикарна:)

а эбн как подключать будеш ? типо + при повороте ключа

типу так, трохи вище обговорювавли кнопку ГБО2

переносом акб в багажник,

а мені подобається, що всі прилади в одному місці

Sj Makar, то якась агромна, в межах розмірів стока, бажано з полірованим алюмінієм, ну то таке-на швидкість не впливає)

Поділитися повідомленням

а какой вообще прикол от этого?

Поділитися повідомленням

а почему бы и нет? вольво 340 в помощь:) коробка и редуктор в одном, и машины эти ещё есть в отличии от Альф с таким расположением...

то якась агромна, в межах розмірів стока, бажано з полірованим алюмінієм, ну то таке-на швидкість не впливає)

посмотри картинки подкапотки Нивы Шевроле, это ж оттуда накладка, она под классико мотор уже заточена, просто из-за твоего впуска есть нюансы, но они исправляются волокном) я бы её наростил так что бы от горризонталок только фильтра видны были)

Поділитися повідомленням

ВУТ файний,я собі тоже такий хочу:ay:

То став)

То не так дорого і для тебе технічно не складно, лише ГЦс перенесеш.

а почему бы и нет? вольво 340 в помощь:) коробка и редуктор в одном, и машины эти ещё есть в отличии от Альф с таким расположением...

посмотри картинки подкапотки Нивы Шевроле, это ж оттуда накладка, она под классико мотор уже заточена, просто из-за твоего впуска есть нюансы, но они исправляются волокном) я бы её наростил так что бы от горризонталок только фильтра видны были)

Ок, гляну.

Поділитися повідомленням

вольво 340 в помощь

То жах, а не машина, в знайомого була 340 - то летять ті проміжні кардани між мотором і коробкою як лелеки у вирій - регулярно. В цілому машина гарна, аби не булого отого нещасного кардану

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз