Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 А я сьогодні з батьком їздив до річечки. Йому трави козі і кролям треба, а я ще верховодки налапав для акваріума. По дорозі шось почало тарахтіти зліва. Помацав і помітив, що супорт відпустився. Добре, що ключі вожу. Підтягнув і нормально. Ну і як без фото?) * іду на кухню а то апетит розігрався Смачного[emoji1] * 1 baycer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Andriy1352, Левая фара ближний как то не много не соответствует остальным((Ну то придирки,не обращай вниманияУ вас зелени на много больше,у нас как то только полезла,и сразу выгорает мусів відкривати вікепедію щоб дізнатись що таке черемшаСейчас тоже буду смотреть,у нас точно нет такого)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 alexart, права фара такаж. В ближніх стоїть якийсь філіпс блу віжн чи шось таке. А черемші в вас нема, принаймні в Лисичанську. Теща посадила на дачі і прийнялась) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Значит лампа на фото синеву дала)А на правой нет)) принаймні в Лисичанську.Так мы ж почти рядом,нет такого у нас.Глянул на вики,это как чеснок как я понял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Ось тут видно, що фари однакові * 1 baycer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Andriy1352, Да,то на той фото свет так упал видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2016 Знову ліс.. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2016 (змінено) Переробив тимчасове положення ЕБН. Трубку не різав, бо вийде без розвальцовки, підігнув її і надів гофру, щоб не терлась до кузова. Насос тепер закріплений хомутом до кузова і не теліпається. Потім поліз до карбів. Тут я ще новачок, але в дечому розібрався. хотів покрутити, але вінти якості не реагують. Причиною тут може бути підсос повітря. Але побризкав стики і підсоса не помітив. Ну ніби в одному місці трохи. Требабуде взяти нові прокладки і переставити з герметиком. Розібрався з конфігом карбів(одесити питали). Отже універсалки dellorto dhla40, диф 36. Жикльор палива 145 Жикльор ХХ 60 Жикльор УН 33 Емульсійні трубки 7772,7 Повітряний жикльор 200 Тримач хх 7850,3 Змінено 20 квітня 2016 користувачем Andriy1352 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2016 Знову ліс.. ти так скоро всю зелень колесами вимісиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2016 ти так скоро всю зелень колесами вимісиш Виросте, вологи вистачає) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Вітаю, товариство! Зайнявся заміною прокладок колєктора для усунення підсосів. Вони були незначні, та всеж не давали настроювати якість суміші і холостий був нестабільний. Взяв цей раз дешевші прокладки, без герметика. Вони трохи грубші. Після демонтажу помітив масло на одному випускному клапані. Прийшлося брати сальники і щей їх міняти. І не даремно-сальник того клапана якось легко знявся, щеб трохи і сам би злетів. Замінив їх. Оглянув розподвал, за рік з ним нічого не сталося-як новенький. Зібрав то всьо дєло. А ще рішив поставити дудки. Попередній власник карбів казав, що з ними субурузвук. Він її ставив без фільтрів, що для мене не припустимо, тож прийшлось підрізати дудки щоб фільтра надіти. Скажу відверто, зусилля не були марними. Карби тепер адекватно реагують на регулювання і машина поїхала набагато краще. Проїхався і не впізав машину. Результатом задоволений. А щодо дудок, то звук справді змінився, особливо на обертах, тракт впускний став довший, що додало тяги. Ну і свіжі фото. Відео при нагоді. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Прокладки такие годные, я поставил, они так хорошо ужались, но потребовали подтяжки коллекторов через пару дней работы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 optimus prime, а що, сікти почало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 optimus prime, а що, сікти почало? Не,полез,а гайки прослаблены Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 optimus prime, а затягував добре? Я ще раніше нормально не міг закрутити, бо крайні кайки біля самого впускного колєктора. Зараз підточив ключ і він наліз і нормально позатягував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Та нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Класно когда на горизонталках газануть крепко, то видно туманную воронку в дудке))) Пы.Сы. у тебя ГУР стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 golden88, крепко це скіки обертів? Я поки більше 4500 не давав. Гур стоїть. Власне через нього перейшов на поліклін. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Andriy1352, Здарова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 denis13, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Andriy1352, у меня одна горизонталка было и на 5000 тысячах уже отчетливо было видно. Толку конечно никакого, но прикольно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 golden88, ну якось спробую. Я вже по мірі обкатки все сміливіше газую. Та шо там казати, грішу часто стартом з буксами. Сьоні з непривички перестарався і в одному повороті мало не розвернуло, нога на газі залипла),благо Денисова рейка і короткі сошки втримали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Andriy1352, Вот теперь валиво начнется))) На такой конфигурации спокойно ездить не возможно. Все время будет хотеться навалить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Blade, та вже трохи обкатавшись, можна нормально настроювати. ну і головне, що карби регулюються. А я вже хотів чистити там . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 травня 2016 Христос Воскрес, шановні одноклубники! Вчора, прибравши в гаражі, продовжив, почату півтора роки тому роботу по інсталу сіерро спідометра. Порізав сток корпус і втулив його. Завтра спробую вживити в торпедо і перевірити. * 1 Дмитрий Самоделкин відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах