Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

А я сьогодні з батьком їздив до річечки. Йому трави козі і кролям треба, а я ще верховодки налапав для акваріума.

По дорозі шось почало тарахтіти зліва. Помацав і помітив, що супорт відпустився. Добре, що ключі вожу. Підтягнув і нормально.

Ну і як без фото?)

Зображення

*

іду на кухню а то апетит розігрався

Смачного[emoji1]

*

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Andriy1352, Левая фара ближний как то не много не соответствует остальным((Ну то придирки,не обращай внимания:az:У вас зелени на много больше,у нас как то только полезла,и сразу выгорает:(

мусів відкривати вікепедію щоб дізнатись що таке черемша
Сейчас тоже буду смотреть,у нас точно нет такого))

Поділитися повідомленням

alexart, права фара такаж. В ближніх стоїть якийсь філіпс блу віжн чи шось таке.

А черемші в вас нема, принаймні в Лисичанську. Теща посадила на дачі і прийнялась)

Поділитися повідомленням

Значит лампа на фото синеву дала)А на правой нет))

принаймні в Лисичанську.
Так мы ж почти рядом,нет такого у нас.Глянул на вики,это как чеснок как я понял.

Поділитися повідомленням

Переробив тимчасове положення ЕБН. Трубку не різав, бо вийде без розвальцовки, підігнув її і надів гофру, щоб не терлась до кузова. Насос тепер закріплений хомутом до кузова і не теліпається.

Зображення

Потім поліз до карбів. Тут я ще новачок, але в дечому розібрався. хотів покрутити, але вінти якості не реагують. Причиною тут може бути підсос повітря. Але побризкав стики і підсоса не помітив. Ну ніби в одному місці трохи. Требабуде взяти нові прокладки і переставити з герметиком.

Розібрався з конфігом карбів(одесити питали).

Отже універсалки dellorto dhla40, диф 36.

Жикльор палива 145

Жикльор ХХ 60

Жикльор УН 33

Емульсійні трубки 7772,7

Повітряний жикльор 200

Тримач хх 7850,3

Змінено користувачем Andriy1352

Поділитися повідомленням

Вітаю, товариство!

Зайнявся заміною прокладок колєктора для усунення підсосів. Вони були незначні, та всеж не давали настроювати якість суміші і холостий був нестабільний.

Взяв цей раз дешевші прокладки, без герметика. Вони трохи грубші.

Після демонтажу помітив масло на одному випускному клапані. Прийшлося брати сальники і щей їх міняти. І не даремно-сальник того клапана якось легко знявся, щеб трохи і сам би злетів. Замінив їх. Оглянув розподвал, за рік з ним нічого не сталося-як новенький.

Зібрав то всьо дєло.

А ще рішив поставити дудки. Попередній власник карбів казав, що з ними субурузвук.

Він її ставив без фільтрів, що для мене не припустимо, тож прийшлось підрізати дудки щоб фільтра надіти.

Скажу відверто, зусилля не були марними. Карби тепер адекватно реагують на регулювання і машина поїхала набагато краще. Проїхався і не впізав машину. Результатом задоволений.

А щодо дудок, то звук справді змінився, особливо на обертах, тракт впускний став довший, що додало тяги.

Ну і свіжі фото.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Відео при нагоді.

*

Поділитися повідомленням

Прокладки такие годные, я поставил, они так хорошо ужались, но потребовали подтяжки коллекторов через пару дней работы

Поділитися повідомленням

optimus prime, а затягував добре?

Я ще раніше нормально не міг закрутити, бо крайні кайки біля самого впускного колєктора. Зараз підточив ключ і він наліз і нормально позатягував.

Поділитися повідомленням

Класно когда на горизонталках газануть крепко, то видно туманную воронку в дудке)))

Пы.Сы. у тебя ГУР стоит?

Поділитися повідомленням

golden88, крепко це скіки обертів? Я поки більше 4500 не давав.

Гур стоїть. Власне через нього перейшов на поліклін.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, у меня одна горизонталка было и на 5000 тысячах уже отчетливо было видно. Толку конечно никакого, но прикольно)))

Поділитися повідомленням

golden88, ну якось спробую. Я вже по мірі обкатки все сміливіше газую. Та шо там казати, грішу часто стартом з буксами. Сьоні з непривички перестарався і в одному повороті мало не розвернуло, нога на газі залипла),благо Денисова рейка і короткі сошки втримали.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, Вот теперь валиво начнется))) На такой конфигурации спокойно ездить не возможно. Все время будет хотеться навалить)

Поділитися повідомленням

Blade, та вже трохи обкатавшись, можна нормально настроювати.

ну і головне, що карби регулюються. А я вже хотів чистити там .

Поділитися повідомленням

Христос Воскрес, шановні одноклубники!

Вчора, прибравши в гаражі, продовжив, почату півтора роки тому роботу по інсталу сіерро спідометра. Порізав сток корпус і втулив його. Завтра спробую вживити в торпедо і перевірити.

Зображення

*

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз