alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 У меня дешёвая аляска,цвет поменяла после 100км пробегаТеперь думаю о концентратах. Дисцилятом уже запасся для промывки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Чув, що аляска, то конкретна бодяга). А на промивку ще лимонкою запасись. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Andriy1352, Да,бодяга ещё та,подтверждаю!При -18 желе,написано -35 на канистре,все голограммы и почие атрибуты на месте на канистре.Короче бадяга,но лучше воды)) Лимонка,это да,есть в запасе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Краще вже Вамп. Він при -30 в мене не замерзав. * Тіки не та лімонка!)) * 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Andriy1352, Надо глянуть на него,а то как то в прошлую зиму меня желе после -15-ти напрягало)) Тіки не та лімонка!)) Оо,я тебе в ФБ покажу завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Ок. Чекатиму) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Уже сегодня)))Сейчас даже)) ,я тебе в ФБ покажу завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Ок) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Зелений (мабуть i у Емiшна такий) менi сподобався, рокiв три я на ньому iздив. ЗмiНив бо багато витекло при ДТП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Зелений (мабуть i у Емiшна такий) менi сподобався, рокiв три я на ньому iздив. ЗмiНив бо багато витекло при ДТП. Багато хто з виробників в зелений малює. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Виробника не памятаю, якийсь з дорогих, лiтр на доливку брав за 60грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Феликс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Феликс? Непомню хоть убей, не буду гадать, боюсь ошибиться. Сейчас залит недорогой *Тосол гостовский А-40*. Зиму и лето он отходил, но цвет уже поменялся, нужно менять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Ось. Рекомендую. Посилання На жигулю лишалось зелене, а на Логані взагалі без проблєм. В -35 не замерзала. 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Andriy1352, Андрюха,серьёзно?Я в том году аляску за 120 брал((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Andriy1352, Андрюха,серьёзно?Я в том году аляску за 120 брал((( Ну Лєна звісно дорожча, але добра. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Andriy1352, Та 20грн разницы,ну хай 40 с доставкой,но качество...Спасибо за ссылку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Andriy1352, Та 20грн разницы,ну хай 40 с доставкой,но качество...Спасибо за ссылку То ціна за 5 літрів * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 То ціна за 5 літрів Andriy1352, Аа,но всё равно,лучше купить заведомо нормальное,чем бодягу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Ось 10л. Посилання Ціни на сайтах дуже різняться. Треба моніторити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 антифриз Лена:lol: а Жаннета есть антифриз?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2016 Sj Makar, Если нормальный,то хоть как назови,пофигА вообще да,странное название для антифриза))) Чехи видать над названием трудились))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2016 Sj Makar, а шо? Хароша така Лєна)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2016 Прокатались по полям і садкам трохи. Треба вал трохи перекрутити раніше, бо на гарячу стартер насилу крутить. І бачу, що треба кути запалювання підняти, які я знижував у літню спеку. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2016 Andriy1352, Недавно всё зелёное было на фотках,уже осень(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах