Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2016 Аморт я бы жиговский оставил наверное, с ним проще, пружина БМВ тоже по размеру интересней и по форме, ВАЗовская резанная до такого размера будет дубовой просто... одно смущает - вес задка ВАЗа и БМВ, с БМВ пружиной тоже будет жестковато мне кажется... с какого то ланоса надо пружины, что ли) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2016 @Sj Makar, чим аморт ваз цікавіший, ціною при заміні? Вазопружину і не думав до такого розміру різати, хіба 1 віток. Вона м'якша і нн дуже задере в порівнянні з бехівською. Тай з бехівськими не думаю, що дуже жостко буде-незалежна підвіска з меньшими непідресореними масами то не вазоміст. а з лануса в мене ніколи нічого не буде-релігія не дозволяє)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2016 У меня трудится амморт жигуля каяба газ мяс и пружина е30 (она по форме как е36) по работе жопы у меня вопросов нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2016 @denis13,тут обидва газові, але каяба з бмв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Зробив поки колеса. Помалював диски, полірнув полки і одягнув цей раз Toyo Garit g4. Cпробую, бо Fulda шось не дуже. Порадувало, що відбалансувались з маленькими грузіками і не криві. 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Верной дорогой идете товарищи). Сказал не я) Но помоему очень актуально. Если можно оставить беховские аморты будет вообще круть. И пружины с переменным витком думаю по интресней вазовских будут. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Красота шукав про звуженя моста так і нічого незнайшов де я таке вичитав без дупля 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Blade,походу діла воно покаже, що краще. @spiker,ну нема, так нема, значить поки першим відомим буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 А вот и не интересные фотки Диски запилил и шо? Давай ходовку ставь. А то полки ОН полирует Ты же не кот которому нечего делать. 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @denis13,ну вибачайте, поки те що є). Деталі підвіски готуються до малювання. Раніше думав, що поставлю а потім розберу, а зараз подумав і не хочеться подвійної роботи. Терпіння, цікаве незабаром) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Так ты ее хоть разметил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @denis13,кого? Бак зняв поки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @denis13,кого? Бак зняв поки. А ну все можно красить ходовку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @denis13,кого? Бак зняв поки. А ну все можно красить ходовку Так і роблю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Терпіння, цікаве незабаром) В ожидании. Диаметр штоков у бмв аммортизаторов больше? Мой мастер на свою спортивную таврюху амморты от спринтера поставил. Правда там от стоковой ходовки даже названия не осталось. Идет как по рельсам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Цікаве питання. Поміряю-напишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Насколько я понимаю чем больше диаметр тем большую нагрузку выдерживают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Насколько я понимаю чем больше диаметр тем большую нагрузку выдерживают.Теж так думаю. Тай так він міцніший на вигляд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Blade,ваз 11, bmw 12,5. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Andriy1352, да как бы больше 10% в диаметре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Andriy1352, да как бы больше 10% в диаметре.Сподіваюсь не зігнуться як жигулівські) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Andriy1352, да как бы больше 10% в диаметре.Сподіваюсь не зігнуться як жигулівські) будет зависеть от сплава и конструкции. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Andriy1352, да как бы больше 10% в диаметре.Сподіваюсь не зігнуться як жигулівські) будет зависеть от сплава и конструкции.Сплав думаю добрий.А заклинили в верхньому положенні колись Саази ззаду. І АТ надовго не вистачило. А Hola i Finvall нормальні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Andriy1352, да как бы больше 10% в диаметре.Сподіваюсь не зігнуться як жигулівські)будет зависеть от сплава и конструкции.Сплав думаю добрий.А заклинили в верхньому положенні колись Саази ззаду. І АТ надовго не вистачило. А Hola i Finvall нормальні. езжу на каябах проблем не знал с заклиниванием. что на одной машине что на второй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 @Andriy1352, да как бы больше 10% в диаметре.Сподіваюсь не зігнуться як жигулівські)будет зависеть от сплава и конструкции.Сплав думаю добрий.А заклинили в верхньому положенні колись Саази ззаду. І АТ надовго не вистачило. А Hola i Finvall нормальні. езжу на каябах проблем не знал с заклиниванием. что на одной машине что на второй.На Логані теж каяби гарно працюють. І тут мусять) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах