Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 березня 2017 @denis13,приколісти) А в страховці 1,9 пише? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 11 березня 2017 В моей машине оказалось не хватает ксенона. и вот такой штуки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 березня 2017 @Andriy1352, Страховка по техпаспорту, а в техпаспорте 1,9. @Земляк, Я сам аж улыбнулся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 березня 2017 @denis13,і скіки вона потягнула? Реєстрація наче з обоасті. Там трохи дешевше має бути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 березня 2017 @Andriy1352, 30 марта надо новую делать. Пойду узнаю. Так просто наткнулся и вспомнил условия 19 столетия для вандерфавли из 21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 В ямі трохи спала вода, приблизно сантиметрів 40. Тож з піддоном зміг щось робити перемацав ходову і помітив, що трохи відкрутилась рейка від балки. Затягнув. Ще переварив вихлоп біля гофри бо хомут по днищу діставав. Тепер немає та-та-та). Ще крутнув розподвал. Тепер середні оберти вийшли і заводиться казково і не гріється зовсім. Наче гут, типу для міської їзди вийшло але ще на обертах хочу спробувати. Ще доцік просив покатати, тож сьоні проїхали "аж" 11 км. Враження від підвіски тільки позитивні. Зараз, як знешумив салон, то вже можна нормально прислухатися. На нерівностях комфортніше а на асфальті взагалі шо па рєльсам, одеські палки нєрвно курять)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 Шо па рЭльсам Чего вдруг. Без шпортивных аммортов и шпортивных пружин и без шпортивных тяг квадратного сечения с космическими сайлентами Нееееее без всего этого ШОПАРЕЛЬСАМ не может быть То тебе кажется. Не скажешь же правду Шо стало хуже чем с мостом. Шо мост в жигули таки рулидЪ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 А який сенс брехати? Яж його не продаю на базарі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 @Andriy1352, Машину просто не узнать в ходу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 Це точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 Забув написати. Як виїздив з гаражі то гальма наче пропали і педаль дубова стала. А це я просто шланг вакуума на колєктор забув одіти))). Співчуваю власникам копійок, ви мужики) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 Співчуваю власникам копійок, ви мужики) пружина в вакууме делает свое грязное дело=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 @Andriy1352,А як жеж мотор робив? с таким подсосом воздуха? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 березня 2017 @Andriy1352,А як жеж мотор робив? с таким подсосом воздуха? на диво завівся, хоч і не чотко і підсос довелось на повну витягнути, щоб не глохла. Горизонталки), певно на озоні такий фокус не пройшов би Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Вроді тихо тут а подумки справжня буря. Готуюся до "тимчасового" пересування. А тим часом мізки киплять щодо майбутнього вибору. Звісно, що чим новіше, тим краще, але нове небюджетно. В старих типу американських v6 гарне звучання і при літровій жигулівській потужності кращі Нм, хоч і на карбах, тай ремонт недорогий. Є недорогі моноінжектори з доброю тягою і надійністю. А є 24v інжекторні Jaguar та Cosworth. Ех. Дригун треба продати. Тодіб легше було вибирати. Загалом готуюся до демонтажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 лето на дворе. куда дрыгуна продавать? Не имел бы себе мозг купил бы 4ре в ряд гавнобмв. Хватит с головой. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 @denis13,машина стояти не буде. Буде тимчасовий майже сток. Сам простоїв не хочу) А бмв ніби безплатно хтось дає) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 С косвортом лучше дел не иметь, запчастей днем с огнем. Скорповоды об этом хорошо знают. Лучше уж альфа мотор, на них хоть что то можно найти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 @VETALZZZ,дивлячись які. Такий я тіки справний буду брати, якщо буду. Під ремонт тіки щось дешеве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 Кстати Егор когда то так и ездил http://amag.com.ua/projects/vaz-21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 @Andriy1352, Типо к тебе очередь дающих на шару двигателя от ягуаров Смотри, ЖЕЛАТЕЛЬНО при покупке свапа, его чуток вскрыть глянуть че к чему. Так вот, Вэ6 вскрыть и 4ре в ряд вскрыть? +если шибко старый дрыгун смотреть то и запчасти будут раритетными. ДА вэ6 в жигули это приятный звук шикарные Нм с холостых. Ставь дизеля М47 будут тебе Нм с холостых. А звук вэ6 на флешку запишешь Конечно 2102 или Нива на пневме с вэ6 крутяк шакардос 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 якщо брати то вже інжектор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 @VETALZZZ,дивлячись які. Такий я тіки справний буду брати, якщо буду. Під ремонт тіки щось дешеве. ну мы ж за вэ6 говорим, там онли буссо 24х клапанный, живой найти думаю можно будет, вот 12 клапанный наверное живой не найти, старый сильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 @VETALZZZ,альфа $800 гола @denis13, просто jaguar для прикладу. Є за $300 3.0 24v. Cosworth $350. @Emissions,так скоріш і буде, бо на такі дригуни карби дорожчі інжектора(крім гранади). @denis13,яка флешка?)) Я хочу на законних підставах мати подвійний вихлоп а не понти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 березня 2017 @VETALZZZ,альфа $800 гола @denis13, просто jaguar для прикладу. Є за $300 3.0 24v. Cosworth $350. @Emissions,так скоріш і буде, бо на такі дригуни карби дорожчі інжектора(крім гранади). привод грм ягуаровского какой? у скорпио косворт был цепью и найти новую цепь со всеми успокоителями лыжами и тд, было огроомной проблемой, как резиновый бублик кардана на альфу 75 3.0... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах