Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 [emoji1] батько вже пропонував) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @Andriy1352, А че мы с братом на моей еще тогда его тройке в ноябре на Перова с Борщаги без лобовухи ехали Бо лобовуху срезали под домом Было весело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 Ого[emoji4] , щоб крали лобовуху не чув)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 щоб крали лобовуху не чув)) Пам'ятаю - була така тенденція. За ніч могли цілий район розісклити.Якщо їхати без лобового, краще і заднє зняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @Andriy1352, Было это где то 1994году Тогда крали все. Чего долго ходить. У меня в это воскресенье с лайноса лючек бензобака спиздили Оригинал 250грн не оригинал 160грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 щоб крали лобовуху не чув)) Пам'ятаю - була така тенденція. За ніч могли цілий район розісклити.Якщо їхати без лобового, краще і заднє зняти. Заднє може видути?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 Заднє може видути? Ні - дуже сильний тиск на вуха - завихрення повітря. Навіть відкриті бокові вікна не рятують - тільки дуже повільно їхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 .Змістовно) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @Andriy1352,Ну моя ходовка вообще 1982года И рычаги не снимались. Я был первым кто их открутил воротком в 1,5мА в жигуляб вже мільйон разів з того часу залізли)) Мені он теж цепок тре міняти... * есть цепь на высокий блок, можно сказать подарили, сказали новая. Судя по виду и провисанию охотно верится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 Заднє може видути? Ні - дуже сильний тиск на вуха - завихрення повітря. Навіть відкриті бокові вікна не рятують - тільки дуже повільно їхати.а кроме этого ещё и сопротивление воздуха сильно возрастает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @Andriy1352,Ну моя ходовка вообще 1982года И рычаги не снимались. Я был первым кто их открутил воротком в 1,5мА в жигуляб вже мільйон разів з того часу залізли)) Мені он теж цепок тре міняти... * есть цепь на высокий блок, можно сказать подарили, сказали новая. Судя по виду и провисанию охотно верится.Де ти вчора був?) Вже їде... А розрізна часом не валяється?[emoji4] [emoji5] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @Andriy1352,Ну моя ходовка вообще 1982года И рычаги не снимались. Я был первым кто их открутил воротком в 1,5мА в жигуляб вже мільйон разів з того часу залізли)) Мені он теж цепок тре міняти... * есть цепь на высокий блок, можно сказать подарили, сказали новая. Судя по виду и провисанию охотно верится.Де ти вчора був?) Вже їде... А розрізна часом не валяється?[emoji4] [emoji5] * розрезная есть, новая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @VETALZZZ, Андрюхе надо до зимы доездить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @VETALZZZ, Андрюхе надо до зимы доездить.Точно) * Але не хочеться як овоч їздити, тим паче по місту. Тай руки просять постійно щось зробити, регульнути) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @VETALZZZ, Андрюхе надо до зимы доездить.Точно) * Але не хочеться як овоч їздити, тим паче по місту. Тай руки просять постійно щось зробити, регульнути) * тож що пропонуєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 @VETALZZZ, Андрюхе надо до зимы доездить.Точно) * Але не хочеться як овоч їздити, тим паче по місту. Тай руки просять постійно щось зробити, регульнути) * тож що пропонуєш?А що я можу пропонувати?) Я так, пошуткував, хоча не відмовився б, але нема сенсу особливого вкладати в цей двигун. Голова, так. Її продати можна. Головне, щоб справний був. Ну хіба який бартер)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 я подумаю 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2017 https://www.drive2.ru/l/458598054681909819/ 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 липня 2017 @denis13,здивувало, що там гена внизу не влазить через лонжерони, але я всеодно вище планував ставити. Також ще дечого корисного взнав. Отак потихеньку по різним свапам знання множаться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 липня 2017 Нарешті виїхав на світ божий[emoji4] * Справа вже теж 2103[emoji4] Лишилось задок переварити) * 3 VETALZZZ, spiker та vazunchik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 липня 2017 Гінка Ты б уже определился бы со стилем авто. А то как то не ясно. В нынешнем виде стиль МэдМакс ей к лицу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 липня 2017 Арок тих не буде. Поставлю бехоколеса і переварю * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 липня 2017 Оскільки відзавтра трійка стане жоповозом, ось що робилось: -помальований дах(з лаком, Саня) в бажаний в майбутньому колір щоб визначитись. Мені колор подобається. На ньому і хром і чорне добре виглядає. -заміна лобового на ціле з заміною обох маєрів. -переварка правого крила під повторювач 2103 ну і молдінги для відухи. -розбирався з сігналкою, поки тіки ЦЗ вдалось відновити -встановлення зовнішніх ручок на прохання жінки -регулювання всіх замків, бо жоден не запирав двері(цілий день на то пішов) -максимально можливо з того шо було привів салон в хоч якись лад -усунув замикання салонної підсвітки -встановив dvd -де ще не було, зашумив -помив кархером паски, бо за 4 роки валяння стали кольору грунтовки Що згадаю-допишу * 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 липня 2017 У меня так же в августе намечается на недельку жигули жоповозом станет. Лайнос надо подпилить. А то шо то устал да печку поменять. А печка в ланосе меняется Как раз в Кийове асфальт доложат по моему маршруту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах