andre34 355 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Тіки білок майже всіх поїв, гад.Да, сам удивился когда узнал что коты главные враги белок в городе, а на днях даже пронаблюдал как кот пытался белку поймать. У нас парк рядом, так они во дворы забегают. Тут то их коты и гоняют.А по карбу кстати скажу так. Проблем с холостым вагон и маленькая тележка. Начиная от подсоса через неплотности и заканчивая регулировкой всего и вся. И заслонки, и система ХХ, и уровень, вобщем карб просится на переборку. Занятие не то чтобы сложное, но муторное. Удачи и терпения . 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Тіки білок майже всіх поїв, гад.Да, сам удивился когда узнал что коты главные враги белок в городе, а на днях даже пронаблюдал как кот пытался белку поймать. У нас парк рядом, так они во дворы забегают. Тут то их коты и гоняют.А по карбу кстати скажу так. Проблем с холостым вагон и маленькая тележка. Начиная от подсоса через неплотности и заканчивая регулировкой всего и вся. И заслонки, и система ХХ, и уровень, вобщем карб просится на переборку. Занятие не то чтобы сложное, но муторное. Удачи и терпения . Дякую, буду пробувати.Карб і колєктор обдував-підсосів не виявив. Ще перевірю шланг вакуума. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 липня 2017 Поставив вночі високий трампльор, попередньо повністю зробив йому ТО. Запалення тепер вроді в нормі, іскра на контактах хороша. Оскільки мій карб не мав штуцера для відбору вакуума на запалення, то врізав. Заводиться, їде не альо. Відчувається, що бензину типу невистачає. Не получається поки бехи наказувати)) Ну і сьоні трохи завантажив машину. Кліренс декому сподобається) * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 надо пружины пилить что за джип? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Куди вже піліть?) Не приколюйся) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Пилить тока задние! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Знов почалось*facepalm")) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Ну если б задок выглядел хотя бы так в свободном состоянии, я бы может еще и не писал ничего=) это для свободного состояния совсем не низко, я бы сказал что чуть выше чем хотелось бы) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 От жеш пузотьори * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 От жеш пузотьори * та не, с пузиком все нормально) только на лежачих местных, которые самые высокие в области, чуток протягиваю выхлопной) а так то норм все) чем ниже клиренс - тем меньше себя ведешь по нашим недо трассам как идиот "на бляхах")) то те носятся по колдыйобынам как последний день живут... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Нормально. Не треба шерсть обдирати об асфальт з нормальною підвіскою і гумою. Я за чотири дні їзди по місту оцінив трохи яка добра поведінка авто(в повній мірі сказившийся карб не дає оцінити). * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 те носятся по колдыйобынам Я також вважаю, що більша швидкість - меньше ям. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 те носятся по колдыйобынам Я також вважаю, що більша швидкість - меньше ям. Це точно) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Пожалейте машины, емае))) зачастую им лет больше чем средний возраст форумчан здесь)) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Пожалейте машины, емае))) зачастую им лет больше чем средний возраст форумчан здесь)) * * Моя на рік молодша)На лежачих жалію, бо задок легкий підскакує. По полю валив на всі гроші)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 им лет больше Моїй менше, ніж мені - я на 19 років старший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 А моя на 15 лет старше меня))) моя относится еще к ранним 011) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 липня 2017 Сьоні прийшлось[emoji4] їхати Логаном. Їздю на 2 і 3 передачах переважно в потоці)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Ай маладца. Запилил таки пружины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Кому шо[emoji4] Здаров пропажа[emoji112] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Отпуск быстро пролетел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Отпуск быстро пролетел Це про тебе) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Отпуск быстро пролетел я вот уже две недельки как вышел, примерно на третий день понял что надо обратно в отпуск Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Отпуск быстро пролетел я вот уже две недельки как вышел, примерно на третий день понял что надо обратно в отпускДовго думав однако) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах