Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Дак когда свап будет?))) * IQ4413_Quad * Довгими зимніми ночами)),Поки літо-треба кататися[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 И я на зиму думаю ставить, пока лето -нужно сделать теплый гаражик))))) * IQ4413_Quad * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 И я на зиму думаю ставить, пока лето -нужно сделать теплый гаражик))))) * IQ4413_Quad * Всетаки твінкам? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Да, твиннннн аммммм))) * IQ4413_Quad * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Виїхав сьогодні вперше в місто. Не без проблем. Зранку насилу до садочка доїхав-не працювала перша свічка. Протер її, стало краще але всерівно не те. Їхав додоми, підстрибнув на конскому лежачому і авто заглохло. Покрутив трампльор, насилу завів і на першій два км насилу дочовгав. Вдома виявив, що бігунок перескочив. Поставив на місце. Заводиться, якось їде, але тяга слаба і оберти плавають з амплітудою 500об. Кришку трампльора замінював-нічого не змінилось, компресія є, підсосів не виявив. Спробую карб продути. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 датчик холла шо ? =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 датчик холла шо ? =)Контактне запалювання. Без вакуума навіть. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Продув карб, перевірив зазор контактів(був 0,45-0,5, зробив ~0,40). Електромагнітний клапан робочий. Заводиться з півоберта але оберти плавають як і раніше. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 @Andriy1352,ищи плохой контакт. Пошевели провода на катушке и конденсаторе. Она на яме не просто так зоглохла... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 @Andriy1352,ищи плохой контакт. Пошевели провода на катушке и конденсаторе. Она на яме не просто так зоглохла...Не на ямі а на лежачому. Просто трампльор з низького блока. Перескочив на один циліндр. В середу буде "високий" трампльор. Але причину плавання обертів треба ще шукати * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 @Andriy1352,по поводу плаванья оборотом посмотри с фонариком в карб при работающем моторе. Очень часто обороты плавают изтого что с ГДС капает топливо иза высокого уровня или очень сильно открытой заслонки. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 @Andriy1352,по поводу плаванья оборотом посмотри с фонариком в карб при работающем моторе. Очень часто обороты плавают изтого что с ГДС капает топливо иза высокого уровня или очень сильно открытой заслонки.Добре. Гляну * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Це якийсь капєц)) Поїхали в садочок. Знов не тягне і щей стріляє. Глянув під капот а там провід не одітий на першу свічку. Ну їдем далі. Під'їхали до садочка і почало в мосту шось товкти. Мацав, мацав і виявив, що зламався передній гвинт кріплення редуктора(їх три, ще два ззаду). Добре, що він був довгий і огризка вистачило якось прикрутити і 5км шляху потихеньку дочовгати. Що відчувала і казала жінка думаю писати не треба). Кароч, невдалий перший виїзд в місто... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 провід не одітий на першу свічку Добре, що катушка витримала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 провід не одітий на першу свічку Добре, що катушка витримала.Ага. В мене колись як тіки взяв жигуля злетіли в мороз два камянецькі дроти з свічок. Тоді взагалі не їхала) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Це якийсь капєц)) Поїхали в садочок. Знов не тягне і щей стріляє. Глянув під капот а там провід не одітий на першу свічку. Ну їдем далі. Під'їхали до садочка і почало в мосту шось товкти. Мацав, мацав і виявив, що зламався передній гвинт кріплення редуктора(їх три, ще два ззаду). Добре, що він був довгий і огризка вистачило якось прикрутити і 5км шляху потихеньку дочовгати. Що відчувала і казала жінка думаю писати не треба). Кароч, невдалий перший виїзд в місто... * о, мост бмв дал прикурить.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 Це якийсь капєц)) Поїхали в садочок. Знов не тягне і щей стріляє. Глянув під капот а там провід не одітий на першу свічку. Ну їдем далі. Під'їхали до садочка і почало в мосту шось товкти. Мацав, мацав і виявив, що зламався передній гвинт кріплення редуктора(їх три, ще два ззаду). Добре, що він був довгий і огризка вистачило якось прикрутити і 5км шляху потихеньку дочовгати. Що відчувала і казала жінка думаю писати не треба). Кароч, невдалий перший виїзд в місто... * о, мост бмв дал прикурить....Та то болт, не з бмв.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 . Але причину плавання обертів треба ще шукати У тебя ведь карбы? Скинь фотку, как установлены. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 липня 2017 . Але причину плавання обертів треба ще шукатиУ тебя ведь карбы? Скинь фотку, как установлены.Та нє. Кілька місяців тому продав. З ними проблєм не було. Зараз Вебер(як озон тіки без пневмопривода). * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Замінив гвинт на редукторі. Правда теж слабенький. Заїду в металвіс куплю кальоний. Замінив свічки на знайдений германський бош, почистив контакти. Треба ще кондьор замінити бо іскра слаба, хоч і після чистки покращилась. Оберти так і плавають. Доця взнала що знов на жигулі і каже боже як страшно)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Треба ще кондьор замінити бо іскра слаба А у тебе ще контактне запалення? 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Ага * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Я чомусь вважав, що також маєш МПСЗ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Я чомусь вважав, що також маєш МПСЗ.Ви теж неуважно бортовик читаєте. Весною двигун 1,8 був повністю розпроданий.Зараз тимчасовий трійошний зі звичайним запаленням і найдревнішим вебером. З тюнінга тіки гідропілсилювач і дороблена гбц. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах