Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Доречі. Зараз до садочка їхала веселіше після чистки контактів. Правда запобіжник один згорів, той де прилади і повороти. Зняв з ЦЗ. Але тепер двері не запираються). Редуктор мертво сидить, тьху тьху. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Зараз тимчасовий трійошний зі звичайним запаленням Вчора перемкнув на резервне контактне запалення - для перевірки. Це просто капець. І як я з тим їздив колись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Зараз тимчасовий трійошний зі звичайним запаленням Вчора перемкнув на резервне контактне запалення - для перевірки. Це просто капець. І як я з тим їздив колись?Це точно. Сам колись мучився і...зараз. з БСЗ і МПСЗ проблєм не було * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Маленькі жигулі в великому місті[emoji4] * 2 Zir та spiker відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 к ласно 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Зараз тимчасовий трійошний зі звичайним запаленням Вчора перемкнув на резервне контактне запалення - для перевірки. Це просто капець. І як я з тим їздив колись?Спокойно, я ж езду))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Спокойно, я ж езду))) І я колись їздив, а тепер маю з чим порівнювати. А ти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 На 4-ке бсз. Ну а вообще инжектор рулит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 @quitka, головне - що тобі підходить. 1 Sj Makar відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Когда будет выносить мозг, тогда займусь апгрейдом. Я стараюсь не лезть в то что работает как часы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Когда будет выносить мозг, тогда займусь апгрейдом. Я стараюсь не лезть в то что работает как часы.Це шо як часи? Контактне? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Когда будет выносить мозг, тогда займусь апгрейдом. Я стараюсь не лезть в то что работает как часы.Це шо як часи? Контактне?* Да ладно вам. Исправное контактное работает как часы. Даже в силу своей простоты оно более надежно. Да, в некоторых режимах неоптимально, требует периодического внимания, но для обычного мотора с головой. Ну тюнинг он такой тюнинг . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Контактное))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 В мене з БСЗ проблєм не було. А контактне видєлується * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 У меня изначально и на 4-ке было контактное, полтора года проездила, начало выделыватся. Сменилана бсз. Начнет выделыватся -буду думать. А так машина зводится с полтычка, потому думаю туда лазить не стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Я вчора дивився стробоскопом - МПСЗ мітки плавно рухаються, відповідно до обертів і положення заслонок, а контактне - мітки мотуляються, аж важко визначити їх положення, тільки на ХХ ще більш - менш. На тій МАЙї трохи напружує, що мотор має розігнатися і зробити зо два оберти - щоб завестись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 В мене мая нормально заводилась * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 @Andriy1352,по поводу плаванья оборотом посмотри с фонариком в карб при работающем моторе. Очень часто обороты плавают изтого что с ГДС капает топливо иза высокого уровня или очень сильно открытой заслонки.Не знаю чи те дивився, але в першій камері тече на заслонку паливо на холостому. Як газую то і з носика дзюрчить. Зара спроьую трохи рівень зменьшити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Кинув окрему масу на трампльор з акуми. Замінив конденсатор. Зменьшив рівень. Стало смикатись-не вистачає бензину. Буду назад підіймати. Оберти так і скачуть. * А. Яж бампер задній приліпив. Передній наче не так обов'язково? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 А шо эоо у тебя за допстопы снизу? Сверхяркие? Де брал? . 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 А шо эоо у тебя за допстопы снизу? Сверхяркие? Де брал? .Сам прибився торік)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Надобы закрепить шоб не увели . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Надобы закрепить шоб не увели .Та нє. Приручений капітально. Тіки білок майже всіх поїв, гад. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Надобы закрепить шоб не увели .Та нє. Приручений капітально. Тіки білок майже всіх поїв, гад. * Белки? к коту приходят? ыы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2017 Надобы закрепить шоб не увели .Та нє. Приручений капітально. Тіки білок майже всіх поїв, гад. * Белки? к коту приходят? ыыНа йолках живуть. Було шість. Лишилось дві.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах