denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2018 фигли так дешево? ( Потому что бмвгавно Диски на 15" они как бы ни о чем для бэмэвистов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2018 это да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 https://www.drive2.ru/b/497881680996991322/ 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 https://www.drive2.ru/b/497881680996991322/Ляпота. Доьре що не ввечері кинув, бо не заснув би)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Ну примеряй. Оно то может влезет. Только швеллера надо вваривать или на раму сажать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Ну примеряй. Оно то может влезет. Только швеллера надо вваривать или на раму сажать. Був би-то втулив * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Був би-то втулив Начни хотеть и появиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Був би-то втулив Начни хотеть и появиться. О ти не уявляєш як я хочу)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Ну остается сделать три шага в правильном направлении и он у тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Ну остается сделать три шага в правильном направлении и он у тебя Та я і більше пройти можу)) Але заращ задумався, що вешка то красіво і мощно, але він важкуватий, для керованості краще рядник.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 https://www.drive2.ru/b/497881680996991322/он уже вторую часть написал. Ну остается сделать три шага в правильном направлении и он у тебя Та я і більше пройти можу)) Але заращ задумався, що вешка то красіво і мощно, але він важкуватий, для керованості краще рядник.. * а я тебе что говорил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Що? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Що? * что он тяжёлый на мордуЕсли он у скорпаков стаканы от в6 уезжают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Що? * что он тяжёлый на мордуХоча я як зверху на капот сідаю, то не особо і просідає. Раніше думав, що якісь волговські пружини прийдеться сставити)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Що? * что он тяжёлый на мордуХоча я як зверху на капот сідаю, то не особо і просідає. Раніше думав, що якісь волговські пружини прийдеться сставити)) * дело не в пружинах, а в самом кузове и развесовке. Тогда аккумулятор и радиатор в багажник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2018 Що? * что он тяжёлый на мордуХоча я як зверху на капот сідаю, то не особо і просідає. Раніше думав, що якісь волговські пружини прийдеться сставити)) * дело не в пружинах, а в самом кузове и развесовке. Тогда аккумулятор и радиатор в багажник.Я люблю, коли зручно обслуговувати * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2018 Опубликовано 28 Март 2018 - 22:32 Андрей глянь шо продают. 1) Впуск для Opel Omega B 3.0 (адаптирован полностью под Январь 5.1) Вместе с фильтрами, рампой, проводкой и всеми датчиками. Все как на фото. На этом комплекте мы настроили машину и тренировались. Вопросов нет, все работает идеально. Весь комплект кроме форсунок. Из них 5 работают хорошо 1 под сомнением. Могу подарить в комплекте))) https://www.drive2.r...11259607417734/ знаю кто настраивал это...) они эту машину только что и делают, выкатывают на 6км, настраивают и везут обратно)) она не ездит нифига даже... а тот самый Рома настройщик, которому я периодически открываю новые возможности его же софта он такой мотор ставит в свою RVT, на драйве можете глянуть что это такое, расчетные обороты 10000, сухой картер и повышенное давление масла, так как проблема этого мотора - узкие коренные которые мрут быстро при повышении мощности, по этому они посчитали что если поднять давление масла, проблему можно решить... коришь ему ГБЦ дорабатывает сейчас, там дыры огромные получаются, продувка шикарная конечно, точить есть что, и клапана не плохие, после доработки тоненькие и легкие, камера сгорания правильной формы... только главное не перепутывать шестерни на валах)) а то одни уникумы собрали ГБЦ так что у них мотор по меткам стоял и на одной голове одновременно открывались и впускные и выпускные клапана))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2018 Огромные дыры это не всегда Профит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2018 Огромные дыры это не всегда Профит...Там и клапана нормальные, и обороты высокие будут и турба не слабая... расчет на 700-800 сил идет вроде... и естественно это не гражданская машина) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2018 Огромные дыры это не всегда Профит...Там и клапана нормальные, и обороты высокие будут и турба не слабая... расчет на 700-800 сил идет вроде... и естественно это не гражданская машина) * * ну тогда конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2018 Андрей пост не тебе С кем по рычагам задним е30 разговаривал? Стукни в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2018 Андрей пост не тебе С кем по рычагам задним е30 разговаривал? Стукни в личку. Вже продаєш чи шо?Якшо шо, то є тут тридцятка, що хоче на дискові і 5болтів перейти * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2018 Думаю а на до ли мне 5*120. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2018 Думаю а на до ли мне 5*120.Ну по релігії то треба, тай вибір п'ятнашок там шикарний занедорого. Але як продаєш, то назви ціну. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2018 Думаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах