Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 очень похоже что позаимствовали куски с 2107 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2019 Відчитаюсь по незвичайному свапу Отже, авто Баркас. Власника не влаштовував рідний двотактний двигун об'ємом 0.9l. Вичитав він в неті що жигодригуни пихають. Хтось йому дав мої контакти мол тіки я йому допоможу(так і забув уточнити хто, може копійка м10...). Ну виклик був цікавий тож я прийняв його. Інфи в неті я не нарив конкретної, лиш записи типу я поставив, а як то хз...тож ламав мізки сам. Робив з картону лєкала і замовляв на лазері перехідну плиту. Сам варив підрамник, вихлоп звісно та ще купа робіт. Двигун зробили 1.6 на базі 21011 блока з 21213 коліном і ТРТ поршнями. Поршні такі використовував вперше, мені сподобались. Звісно дуже багато треба було думати як подружити чи щось впихнути. Не обійшлось і без баварських деталей, ними стали стартер і корпус фільтра з двигуна м43в18:) Фінішною заморокою було зварити капот. Двигун не раз заводився і перевірявся. Температуру тримає добре, тиск мастила теж гут. Сьогодні Баркас поїхав своїм ходом. З двору просили мене виїхати. Вперше їхав на такому От троха переживаю бо власник вже завтра на риболовлю зібрався. Попередив щоб не перенавантажував. До доми він доїхав без пригод. Сподіваюсь проблєм не буде. 3 Интервент, nightwolff та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2019 Молодец! Давай больше фото, как что и куда. Я не знал что у него двухтактник Вентилятор надеюсь принудительный? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2019 Молодец! Давай больше фото, как что и куда. Я не знал что у него двухтактникА я так особо і не фоткав. Робота певно єдина в своєму роді.Чотиритактні ставили тіки на пізні баркаси. До того все двотактні були наче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2019 Свапер Свапер без сапог Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2019 @denis13, чо ти?-шкіра на сапоги є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2019 прикольний апарат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2019 прикольний апаратПрикольний і з великим салоном)Правда обслуговувати його незручно. А ще гальма барабанні всі, шкворня, редуктор з мільйоном тяг. Тюнінгувати і тюнінгувати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2019 Тюнінгувати і тюнінгувати.... Вот такой аппарат на рыбалку надо тебе себе сделать. Вкинуть дизеляку и гайда. Клиренс есть. Место есть. Прицепа/палатку вчепити и шо белый человек. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2019 @denis13, нащо та палаткапричіп?-маневреність втрачається. В ньому повно місця. Яб такому Хдрайв би думав як вліпити, хоча по конструкції кузова там кватро ідеально стане, там кпп з приводами схожого типу, щоправда v6 не влізе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2019 щоправда v6 не влізе Шо не влізе? Влізе. Влізе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2019 щоправда v6 не влізе Шо не влізе? Влізе. Влізе. В сідухи впреться. Хіба vr6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Ніштяки 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 О зачётные вещи. А подсветка такая как на копейке? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 О зачётные вещи. А подсветка такая как на копейке?Вониж наче однакові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Можливо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Класс аппарат!! Відчитаюсь по незвичайному свапу Отже, авто Баркас. Власника не влаштовував рідний двотактний двигун об'ємом 0.9l. Вичитав він в неті що жигодригуни пихають. Хтось йому дав мої контакти мол тіки я йому допоможу(так і забув уточнити хто, може копійка м10...). Ну виклик був цікавий тож я прийняв його.Інфи в неті я не нарив конкретної, лиш записи типу я поставив, а як то хз...тож ламав мізки сам. Робив з картону лєкала і замовляв на лазері перехідну плиту. Сам варив підрамник, вихлоп звісно та ще купа робіт.Двигун зробили 1.6 на базі 21011 блока з 21213 коліном і ТРТ поршнями. Поршні такі використовував вперше, мені сподобались.Звісно дуже багато треба було думати як подружити чи щось впихнути. Не обійшлось і без баварських деталей, ними стали стартер і корпус фільтра з двигуна м43в18:)Фінішною заморокою було зварити капот.Двигун не раз заводився і перевірявся. Температуру тримає добре, тиск мастила теж гут.Сьогодні Баркас поїхав своїм ходом. З двору просили мене виїхати. Вперше їхав на такому От троха переживаю бо власник вже завтра на риболовлю зібрався. Попередив щоб не перенавантажував.До доми він доїхав без пригод. Сподіваюсь проблєм не буде. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Давненько пан начальнік не заходив 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Давненько пан начальнік не заходив Захожу часто...пишу редко. Ностальгия.... ну и я давно тут не начальник....только надпись осталась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Давненько пан начальнік не заходив Захожу часто...пишу редко. Ностальгия.... ну и я давно тут не начальник....только надпись осталась Ну то керуй, бо самотьоком усе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 есть новое совкое стекло заднего хода на 2103. ну и самая вишенка, совковая нульцева эмблема 2103 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 есть новое совкое стекло заднего хода на 2103. ну и самая вишенка, совковая нульцева эмблема 2103 Прайс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 есть новое совкое стекло заднего хода на 2103. ну и самая вишенка, совковая нульцева эмблема 2103 А 011 эмблемы нет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 А 011 эмблемы нет?) есть только 2 новехеньких колпака. и радейка былина рабочая а так же был ободок фары, но я его кому то уже дал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 Баркас бомба. Коробка родная осталась? Слыхал, что туда от 41-го Москвича ставят или от Ауди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах