Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

А франшиза  яка, вона там є?

Я хз не глянув.

Ну  мене просто жаба давить після аварії ще платити. Там 2000 тис.  

именно так, по этому беру страховую без франшизи

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Давненько не писав тут...

Кілька тижнів тому була шістка на ремонті. Одна з проблєм нестабільна зарядка. Релюшки і щітки нові, але проблєма не уходила. Я розхвалив бехогенератори йому, тож він сказав знайди і постав. То треба було терміново, прийшлось свого старічка з е34 продати. Та то фігня, в мене ж є від м43, його і поставлю поки. Для цього сьогодні заїхав в гаражу. А. Щеж стартер знімав був, бо в чувака, якому двіг капіталив, не крутив. Той до мене з пред'явою, що мотор клинить, а виявилось стартер клинить. Своїм успішно перевірив, чувак купив новий і заспокоївся))

А ще сьогодні приїхав ніштячок оригінальний Behr. Ну і захотілось гбц спортінгувати. Ручки чешуться:)

20190921_160048_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

От роздумую як гену поставити. Хочеться канєшно поліклінові шківи, але вся загвоздка в шківі КВ. Тратити ~450грн на 21214 чи 23 шків немає сенсу. А щоб від м43 поставити треба втулку точити. Прийдеться звичайний шків чіпляти на гену і як раніше на двох ремінцях...

Поділитися повідомленням

От роздумую як гену поставити. Хочеться канєшно поліклінові шківи, але вся загвоздка в шківі КВ. Тратити ~450грн на 21214 чи 23 шків немає сенсу. А щоб від м43 поставити треба втулку точити. Прийдеться звичайний шків чіпляти на гену і як раніше на двох ремінцях...

переживеш, я ж так їзджу

Поділитися повідомленням

переживеш, я ж так їзджу
Та да)

Вже купив, розточив і поставив шків.

Мудрую над кріпленням.

Поділитися повідомленням

cbccd0d6b91f844ad0549c22a075179b.jpg

5a0cb19c393f1df6ba440d73472bd01f.jpg

abfbaa44579b671c767046829e6b579e.jpg

a6c124e03f7223157c52e86d07726a36.jpg

acb172da653d33023144edcb0ce7fbab.jpg

На цьому апараті зараз мій попередній гена:)

5cf8ffddf1af48eca16b89543a0d9b25.jpg

a547fe27e23711eb768681d017d0d49a.jpg

https://youtu.be/YaSYBY0cajQ

Поділитися повідомленням

Отже поставив успішно генератор Бмв е36 з двигуна м43в18. Вийшло краще, ніж з попереднім від е34. По перше тому, що гена не зіпсований зовсім і може експлуатуватись на бмв моторі тіки шків перекинути. По друге стало на штатний бугель лиш отвір завтулив під болт м10. А на тому гені робив планшайбу.

По часу без відриву пів дня. По баблу 70грн.

Шків крутиться рівненько, зарядка відмінна:)

Проїхався, погазував-пасок на місці.

Так що знову в строю і завтра кататись:)

Поділитися повідомленням

А чего не улыбаться? Все тянется с мусорника(разборка).

Ты ж не в секонде одежду покупаеш?

Почему не купить новую запчасть и не установить без гемора всякого? Ладно есть в тазах моменты спорные, но такие вещи есть нормальные.

Поділитися повідомленням

Почему не купить новую запчасть и не установить без гемора всякого?
Я вже так і зробив - купив новенький генератор. Не проїхав і 1000км. Добре, що відновив свій старий, який проїздив уже 10 років - поміняв статор і діодний міст - служить далі. А за новий візьмуся пізніше - подивлюся, що там за несправності.

Поділитися повідомленням

Я вже так і зробив - купив новенький генератор. Не проїхав і 1000км. Добре, що відновив свій старий, який проїздив уже 10 років - поміняв статор і діодний міст - служить далі. А за новий візьмуся пізніше - подивлюся, що там за несправності.
Так ты ж купил старвольт небось, вот и ремонтируй постоянно, а нормальный стоит раза в 2 больше.

Я когда себе купил новый генератор, поставил сразу 3 уровневое реле, регулярно крутилось в 8+, на обычном не увеличенном шкиве, гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.

Так ты ж купил старвольт небось, вот и ремонтируй постоянно, а нормальный стоит раза в 2 больше.

Я когда себе купил новый генератор, поставил сразу 3 уровневое реле, регулярно крутилось в 8+, на обычном не увеличенном шкиве, гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.

Поділитися повідомленням

Так ты ж купил старвольт небось
Ні, але також китайця.

SAM_0442_800.jpg" rel="external">Посиланняi.gif" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Для особо розумних повторюсь. Гена з м43в18, був в наявності, я його спеціально не купував. Це зі свапу взятий, тому я і підкреслив, що він не зіпсований і працюватиме на бмв двигуні. Я лиш на шків 60грн витратив і 12см шпильки відрізав. Усьо. Решта моя робота. Не подобається, як люди працюють своїми руками і отримують від результатів задоволення??-гоу до флудерастів чи в кружок до ВітькаМакса  какахами кидатися.

Поділитися повідомленням

гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.

мне продал:)

до сих пор езжу, только он вроде на 65

Поділитися повідомленням

гена был на 73 а для 2108, и продал кому то с форума тут, человек наверно и сейчас на нем ездит.
не на 73 ампера для инжекторной классики случайно?

Поділитися повідомленням

мне продал:)

до сих пор езжу, только он вроде на 65

А может и так, помню что не стандартный какой то, давно уже было, ездит и слава богу богу.

Поділитися повідомленням

Звозив доціка в школу.

Казала, що ми їдем на "машині врємєні" :)

a8d3f2d2d84d48daa9113471366bed7f.jpg

Поділитися повідомленням

- Сусіди казали, що бачили у вас машину врємєні...?!

- Да, єсь пару альбомів. Дать послухать?? :lol:  :lol:  :lol:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз