Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2019 @Интервент, так. Кпп рідня. Але бачу треба було якусь аудюшну брати. Тут вмикати передачі ще те задоволення)). Так. Хто москвіча, хто ауді ставив. Але точної інфи не знайшли. Форум здох їхній. І мотори 412 та 2108 ставили. Хтось наче і ваговський дизель впихнув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2019 Фольксваген на 23 окна продается за десятки тысяч долларов. Поставил бы тот Баркас лет на 15-20 под навес, глядишь бы детям потом шото капнуло) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2019 Фольксваген на 23 окна продается за десятки тысяч долларов. Поставил бы тот Баркас лет на 15-20 под навес, глядишь бы детям потом шото капнуло)Тож не мій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2019 Тож не мій Таке. Фолькс 23 раз у життI бачив I то не у нас....Про Баркаса мовчу. Останьього РафIка бачив у 90-х, за штуку баксiв, попомниш мое слово, разом з * Колхiдою* (а це взагалi окрема тема з модифiкацiями) будуть вартувати шаленI грошi. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2019 Тож не мій Таке. Фолькс 23 раз у життI бачив I то не у нас....Про Баркаса мовчу. Останьього РафIка бачив у 90-х, за штуку баксiв, попомниш мое слово, разом з * Колхiдою* (а це взагалi окрема тема з модифiкацiями) будуть вартувати шаленI грошi.Та то ясно, але поки не дорогі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 Одначе похолодало сьогодні. -3. Правда сухо лиш капітальний іній, навіть на траві на широкому літі не рушиш) Тпеба зимову каструлю ставити, не хочеться а треба.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 А чего не сковородку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 А чего не сковородку? Или бульбулятор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 А чего не сковородку?Чого нема того нема А чего не сковородку? Или бульбулятор Я не по тим ділам) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 Шо как со свапом? Я тут нарыл на е36форум шо в феврале 2019г м44 с пробегом в 180тыщ за 800уев, а за 600уев с 230тыщ со всем шо бы свапнуть продавали. А ты строккеры захотел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 Шо как со свапом? Я тут нарыл на е36форум шо в феврале 2019г м44 с пробегом в 180тыщ за 800уев, а за 600уев с 230тыщ со всем шо бы свапнуть продавали. А ты строккеры захотел. При чом тут строкери?) Просто коліно було настіки шатуном подерте, що нове треба було полюбе-ну нема на беху вкладишів 1.5, це не жига ну а раз купляти коліно, то чого не взяти з більшим ходом питається?, сам же казав, що Нм везуть. Тих $800 за раз ще треба мати. В мене бюджет теж немалий буде, але то частинами потихеньку непомітно і все буде перебране до гвинтика, а це сам панімаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 да нормально, я на свой мотор 3 или 4 года запчасти копил))) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 да нормально, я на свой мотор 3 или 4 года запчасти копил)))Ну а я про що) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 Так и молодость пройдет. Станешь старым пердуном и на кой тот свап уже. Вон Деддрыхтун на 1.2 боком раздает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 Так и молодость пройдет. Станешь старым пердуном и на кой тот свап уже. Вон Деддрыхтун на 1.2 боком раздает. В дєда дригун на усажених шатунах)А так то головне серцем не старіть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2019 А чего не сковородку? тому шо пательня додоми, а там гаражу помальовані шлапаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2019 А чего не сковородку?тому шо пательня додоми, а там гаражу помальовані шлапаки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2019 А чего не сковородку? тому шо пательня додоми, а там гаражу помальовані шлапаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2019 Ніштяки А прави є ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2019 Ніштяки А прави є ? Ніштяки А прави є ?Нема. Тіки старий іржавий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2019 є пара корпусів від задніх ліхтарів 2103. Не треба? Стан середній, можу подарить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2019 є пара корпусів від задніх ліхтарів 2103. Не треба? Стан середній, можу подарить)Треба. Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2019 є пара корпусів від задніх ліхтарів 2103. Не треба? Стан середній, можу подарить)Треба. Дякую! пиши в лс дані, відправлю Інтайм/Нова пошта/Делівері 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Давно пора було замінити ближнє світло. Думав над лінзами, але немає часу заморочуватись, тож просто взяв оптику Wesem та лампи Osram cool blue intense. Ще скло на підфарниках замінив. Ну що казати, небо і земля. Тіки ще нові горшки треба знайти час поставити, бо на старих нормально відрегулювати не вдається. Також перевзутий на зиму в той же 53 стиль на шипах. Буде вільно в гаражі ще наклейку "Ш" треба вчіпити. 3 denis13, HDRinge та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах