Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні відкопав жигулика. Стояв пару днів, поки бумер трудився.

В провулках лід зробився. Якраз робота для шипа.

По місту дороги розбиті, так що драйву вчорашнього на жаль не було.

А пічка гріє слабо...

64d22183b6282ca89bfed8e0abe9081c.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

фотографії кріплення редуктора у тебе є, а то моє авто вже на стапелі стоїть чекає коли я його поріжу. цікавлять варіанти 

Поділитися повідомленням

@БАККАРА, яж весь процес колись сфоткав і виложив тут. Фото мають бути доступні, бо я файлообмінниками агресора не користувався.

А нащо тобі?-тиж казав що дно задка мав вварити.

Все що є. З тих часів два теоефони змінив. Фото втрачені.
На цьому фото генеральна примірка. Навіть солдатик ще лишився.040a4380407e0b508745a6ffb9f7fbd1.jpg

Поділитися повідомленням

Я там збираюсь зробити великій отвір, потім нове дно. про всяк випадок може щось збагну нового, другим номером йти легше. 548 сторінок пошукаю... 

Поділитися повідомленням

Я там збираюсь зробити великій отвір, потім нове дно. про всяк випадок може щось збагну нового, другим номером йти легше. 548 сторінок пошукаю...

Я сам заколєбаюсь шукати))

Зад підрамника редуктора довгими шпильками до поперечини на якій солдатик, а перед до кастомних кронштейнів. Там не складно. Прикладеш і одразу все ясно. Якщо що, то підкажу.

Поділитися повідомленням

Зад підрамника редуктора довгими шпильками до поперечини на якій солдатик, а перед до кастомних кронштейнів. Там не складно. Прикладеш і одразу все ясно. Якщо що, то підкажу.

Добре знайду, не завадить перечитати усе ще раз, цікаво.

Поділитися повідомленням

Три роки тому то було

Поділитися повідомленням

Десь там

http://vaz2101.com/index.php?/topic/20725-vaz-2103-andriy1352/page-193

+/-

e3402f812c17c801a1129160e3ba82f7.jpg

Поділитися повідомленням

От знайшов. Через то ФОТО можу вийти куди потрібно. ТУТ А то як відрізало, до поки збирав до купи інструменти, все забулося.

Дякую!

Поділитися повідомленням

С новым годом Андрюх [emoji111]

З Новим роком, Вовка!:)

Поділитися повідомленням

А нащо воно мені?

Жугулик і так гальмує краще бумєра.

В ефективності міг пересвідчитись ще раз перед НР, коли в заторі учєнік гальмонув і після нього кіка авто різко гальмували, я був позаду якогось Рено. Гальма спрацювали відмінно. Хоч і шиповка Нокіан, але на мокрому асфальті встав як вкопаний, без юзу.

Бумєру купив 324мм гальма. Якось поставлю.

Поділитися повідомленням

Невеличке ТО:)

Давно пора було замінити мастило. Наїздив приблизно 10000, а якщо календарно, то 15 місяців. Ще 2018 року. Пипець:)

Фільтра ще торік купив а от мастило вчора. Ну тут нічого складного, лиш старого фільтра зміг скрутити як півметрового прутка в нього загнав(це я тоді коли видавило ущільнювач і вигнало мастило так постарався закрутити).

Ще троха змістив для цікавості фази грм, підтягнув ланцюг і підрегулював зазори.

Нещодавно мені підігнали Озон майже всборі. Мені потрібна була лиш верхня кришка, бо в моїй паливний штуцер теліпався і я його на холодну зварку приліпив.

Відмивпродув ту кришку, поставив туди зі своєї заслінку, пускове, голку і поплавок. Нова прокладка. Повкручував шпильки м6.

В першу камеру поставив паливний 130 замість 125. Трішки зменьшив рівень палива.

Склав все. Завелась без проблем, пусковий пристрій працює.

Цікаво, як поїде:)

577b2cf414e992ccc7f8c0d562892f92.jpg

c1b1fd59b64b0263ca2fac6871225d44.jpg

6570aa4872d6ff201bb65f96654fb009.jpg

По ходу діла побачив мокру праву гальмівну трубку. Ну щож, буду міняти.

Поділитися повідомленням

Кастрюль? Ну норм.

Так. Побачу як воно. Після попереднього всередині чисто

А що за тюнінг на клапанній кришці?

Мається наувазі зварка? Мені вона така дісталась. Видно попередники без натяжителя їздили)))

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Млять у меня должен быть еще Вебер заводской родной 1979года. Если конечно не отдал. С плоскостями там печально конечно, но могу для музея подарить :) 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз