Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 (змінено) Всім привіт! Давно збирався завести бортовик, тай є вже прохання одноклубників, отож почнімо. Автомобіль ВАЗ 2103 1978-го року був придбаний мною в 2003-му році, тогож року була вварена задня панель 2106, проведені роботи по поварці і фарбуванню. Від бувшого власника дісталась коробка Фіат 131, бампери 2108 і сидіння з якогось Форда. Такою практично машинка дісталась, це вже почали її потихеньку робити Такою машинка була після першого фарбування Пройшо два роки і стало питання про заміну порогів та підварку стойок криші і покращик(мій боржник) порадив знов перефарбувати машину, тим паче що перший раз пофарбували неважно. Перефарбували, тіки цього разу я вчився замивати)машинка стала така Машинка мала багато облич а зараз в процесі побудови бойового авто така Рік тому, після того як катаючи жінку з дитиною по полю наїхав на мурашник і проломив передній полік, поставив машину на ремонт, який триває досі. За рік замінений маслонасос на новий, поставлене мікропроцесорне запалювання, горизонталки Делорто, легкосплавні диски Р15 з переходниками. дещо переварений і підсилений кузов. куплений редуктор мосту з блокуванням. спортивний розподільчий вал. розпорка передніх стаканів. радіатор 21214. майже нове щеплення Валео . заготовки під подвійний вентилятор, запасні диски для болотної гуми і ще багато що. В планах зробити веселе авто для відпочинку і можливо участі в любительських перегонах. Для заголовку думаю вистачить, далі буду додавати фото і роботи походу. Початок є, сильно не пинайте) [spoiler="двигун"> блок 21213 -колінвал 2130 -замінено маслонасос на новий -зірковий натягувач цепу -пілот -розрізна шестерня -МПСЗ -горизонталки Dellorto -ГБЦ фрезерована на 2.5 мм, канали 34/31, полегшені клапана з фаскою 30гр. на впуску, розширена КС, вал Естонець2 -тросик газу+інжекторна педаль -полегшений маховик -генератор BOCSH 80A з BMW E 34 -випуск 4-2-1 STINGER -поліклінові шківи з роликами Renault -ЕБН ICRB з обраткою в бак [spoiler="охолодження">-радіатор 21214 -подвійний вентилятор охолодження, працюючий від двох датчиків на двох швидкостях. Через радіатор акумулятор перенесено на інший бік підкапотки а розширювальний бачок на місце акумулятора [spoiler="кузов">-замінено пороги -підлога -з'єднано лонжерони -замінено стійку бризковика, передню панель, правка крила [spoiler="трансмісія">-кпп 5ст FIAT 131 -редуктор 4.1 з блокою - щеплення VALEO [spoiler="ходова">-амортиі газові нивські Фінвал -пружини Каяба -верхні важелі зі зміщеними шаровими -вентильовані гальма RENAULT -вакуумний підсилювач гальм BMW e36 -рейка з гідропідсилювачем з BMW e36 -колеса легкосплавні р15 через проставки-перехідники на 4/100 - подвійний передній стаб на поліуретані в планах:, реактивки на поліуретані з поперечною регульованою тягою Змінено 4 травня 2016 користувачем Andriy1352 2 славік та the stick відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, привіт друже, я тебе вітаю з відкриттям бортовичка! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Присоединяюсь! С открытием!)) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Розкажи мені, будь-ласка, що за редуктор з блокуванням? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Вижу на фото знакомые колесики с колпаками. С открытием! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Доброго здоровья,отличная машина,и начинка не простая.Сразу вопрос, капот на каких петлях,при обычных радик не влез бы 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 baycer, редуктор 2103, куплений в одноклубника Andron1313, за шо йому респект! Ввн продав вже зібраний і налаштований. Автонаездник, вже тих кольосиків нема)... Ну ти в курсі) optimus prime, радік куплений тиждень тому, ще не поставив(-надалі всі процеси будуть тут із фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 С открытием бортовика! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Вітаю з відкритямм бортовика!!! Початок покладено чекаємно на продовження, звичайно з фотозвітами 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 (змінено) За трохи більше року перебування в клубі я скажу вам більше взнав, ніж за попередні 10 років володіння авто. Машину варив спочатку звичайним зварювальником а восени спеціально для машинки купив напівавтомат-дуже зручно) Voker, Дякую! Стиль планую змінити але стоку не буде-для цього треба талант), цяцьок ззовні буде меньше, зміню відтінок машини, щодо капота не вирішив-це тільки чорний грунт, подивитися. Хочу висловити тут подяку одноклубникам за ніштяки Андрону за редуктор. Дімкі баксу за Каябу Голдену88 за переходніки під 15-ті диски другу Маджахєда за росподільчий вал Дімасскейсу за горизонталки Вовчику з Тернополя за диски Davil-у за пару дисків для болота Руслі за щеплення Кватро за маховик Шумахеру за склопідцомники і ще всім, кого забув, всім дякую! Змінено 3 серпня 2014 користувачем Andriy1352 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, долго ждал твой БЖ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Дмитрий $, дякую!, а я і не в курсі) П.с.-десь кнопка спасібо ділася( Повесні, надивившись бортовик Железовського переварив вихлоп, хоча в планах павук а всежтаки вирішив поексперементувати(цікаво), в результаті труба не під коробкою а збоку і її ззовні не видно, тай вібрація меньша. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, Вітаю з почином, друже! Підписався. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, Вітаю з почином, друже! Підписався. Дякую! чекаю твого. Горизонталки і мікропроцесор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, карбы чем отстраивал? как расход как динамика? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Дмитрий $, та так поки покрутив. Для мене і так подвиг, що я сам все поставив і машина завелась), правда коли поставив то без вакуума на безконтактному карби стріляли ужас, тоді і взяв Мпсз-хлопки пропали і робота стабілізувалась. По опомєру рве краще, стартанути з буксом на р15 не проблєма. Попробував проїхатися і на першомуж повороті впав з рибацького стільчика(крісел нема бо ще не доробив днище), тож повернувся і обкатку відклав до встановлення сідушки. Ось таку пару гуми для бездоріжжя маю на окремих дисках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Шо за резина, яка ціна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 baycer, Аи-168у, 400 з лишнім грн, але це треба тіки для бездоріжжя бо шумна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 На яких дисках, розмір? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 (змінено) baycer, в мене диски під неї р13, 4*100, бо переходники такі от я титани і купив під цю гуму. Вона вища звичайної 13-ї гуми, по висоті як 15-та. baycer, на ці диски натягну Змінено 9 листопада 2014 користувачем Andriy1352 фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 4Х100,розболтовка ж не жигулевска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 optimus prime, в мене переходніки 25мм для дисків 15-х поставлені, 4*100. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 За час володіння авто було замінено майже все, дещо не раз, вього не опишеш, так що питання можна задавати з будь-якого приводу бо в шапці всього не опишеш) Щодо зварювання,- поки повністю замінена підлога, підварені кріплення сидінь, з'єднані передні та задні лонжерони, повністю замінениц лівий поріг з підсилювачем 2мм, вварена ремвставка переднього лівого крила. Наразі правий поріг, права стійка бризковика і праве крило. Що прикро, так це те, що пороги живі, міняні 8років тому, але підсилювачі зовсім згнили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may7505 4 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Поздравляю с началом бортовика!А как эффект от соединения лонжеронов есть? и какой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 may7505, поки в очікуванні ефекту), але підлога стала міцнішою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах