Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 V6 свап гттовый полностью на классику на 08 форуме был... а как позвонили уточнить что бы забрать - он снял с продажи)))) * * Собі хочеш?@Andriy1352, тысебе планируеш аквапринт на дудки ? в какую пленку хочешь ? =)Та нє), тобіж дудки треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Andriy1352, а, дак мои до конца недели должны быть у меня, со слов мастера =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Andriy1352, а, дак мои до конца недели должны быть у меня, со слов мастера =)Це добре. Яка довжина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 Не, у меня на ближайшие пару лет точно планов по мотору нет) мне поднять давление наддува до 1 бара и было бы просто за глаза). Есть тут некоторые на форуме кому говорю свапать надо что то вместо классико мотора, а он все ломается...) тут выпал джек пот, 1000 у.е за полный свап, и мотор что я ему постоянно говорю, так продаван слился... машина на драйве кстати та с v6... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 Не, у меня на ближайшие пару лет точно планов по мотору нет) мне поднять давление наддува до 1 бара и было бы просто за глаза). Есть тут некоторые на форуме кому говорю свапать надо что то вместо классико мотора, а он все ломается...) тут выпал джек пот, 1000 у.е за полный свап, и мотор что я ему постоянно говорю, так продаван слился... машина на драйве кстати та с v6... * * Це хто в нас тут такий?А $1000 це за що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Andriy1352, а, дак мои до конца недели должны быть у меня, со слов мастера =)Це добре. Яка довжина?Меряетесь тут прям при всех... вообще стыд потеряли)))) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Andriy1352, а, дак мои до конца недели должны быть у меня, со слов мастера =)Це добре. Яка довжина?Меряетесь тут прям при всех... вообще стыд потеряли)))) * * Ми про наші дудки єслі шо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 Свои дудки при себе держать надо))) холодно на улице еще, а вы тут уже меряетесь)) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Sj Makar, Кто это ламаецца. А ну давай его сюда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 Свои дудки при себе держать надо))) холодно на улице еще, а вы тут уже меряетесь)) * * В неті тепло, шутнік[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 От лентяи) форум и все, ни шагу в сторону) Все за вас надо делать) http://2108.kiev.ua/topic/153761-svap-na-klassiku/ * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 а я несколько к-т делаю, тебе какие показать? от 45 до 100 мм )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 Свои дудки при себе держать надо))) холодно на улице еще, а вы тут уже меряетесь)) * * В неті тепло, шутнік[emoji4]Главное что бы все шутки понимали) а то есть же такие что и шуток не понимают, с такими сложно конечно... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 а я несколько к-т делаю, тебе какие показать? от 45 до 100 мм ))Та я спитав, які будуть. Цеж на робочі оберти впливає. От лентяи) форум и все, ни шагу в сторону) Все за вас надо делать) http://2108.kiev.ua/topic/153761-svap-na-klassiku/ * * Ти нашого ломатєля покажи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 я тот дрыг уже месяц мониторю в продажеее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 а я несколько к-т делаю, тебе какие показать? от 45 до 100 мм ))Та я спитав, які будуть. Цеж на робочі оберти впливає. От лентяи) форум и все, ни шагу в сторону) Все за вас надо делать) http://2108.kiev.ua/topic/153761-svap-na-klassiku/ * * Ти нашого ломатєля покажи) Та то не важно уже кто) * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Andriy1352, думаю что 65 мм, скорее всего пставлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Andriy1352, думаю что 65 мм, скорее всего пставлюУніверсал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 я тот дрыг уже месяц мониторю в продажеее Ты звонил ему? * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 а я несколько к-т делаю, тебе какие показать? от 45 до 100 мм ))Та я спитав, які будуть. Цеж на робочі оберти впливає. От лентяи) форум и все, ни шагу в сторону) Все за вас надо делать) http://2108.kiev.ua/topic/153761-svap-na-klassiku/ * * Ти нашого ломатєля покажи)Та то не важно уже кто) * * Цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 ттут я вижу как минимум двоих, кто ломаеться =)) это мой и жигуль и.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 ттут я вижу как минимум двоих, кто ломаеться =)) это мой и жигуль и....И мой жигуль)) который сцуко не ездит((( * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 ттут я вижу как минимум двоих, кто ломаеться =)) это мой и жигуль и....И мой жигуль)) который сцуко не ездит((( * * Бо ти в точки граєш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 @Sj Makar, ага, в рельсу... он ж досихпор вроде висит в продаже ? @Andriy1352,среднячек =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2017 ттут я вижу как минимум двоих, кто ломаеться =)) это мой и жигуль и....И мой жигуль)) который сцуко не ездит((( * * Бо ти в точки граєш)та если бы все было так просто((( тут куча проблем, за точки я вообще не парюсь, там шпатлевка творит чудеса... * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах