Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@Andriy1352, Нажаль гафнобмв рядні робили. Я проти ВАЗоФІАТоКПП при свапі.

АКПП крутяк.  

Якщо б сів та порахував, то може й тот донор жОпеля вийшов дешевше. 

Якщо ти плануєшь при свапі укластись в який то бюджет, то марно на це сподіваєшся.

Чим донор кращий? Тим шо все є та можно перевірити стан. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@denis13,ну як той донор може бути дешевше? Що $500 ціна машини з пригоном?

А чим так abarth не догодив?)

Поділитися повідомленням

Який абарт? 

И могу сразу ответить. Абарт как и Косворд как и эС, брабус, это все мелкосерийные моторы, со своими выеббб..сами. Это форсированные двигателя заводом. Это внесение изменения. Это МЕЛКОСЕРИЙНОСТЬ, которая по ИТОГУ может выйти боком тебе как потенциальному владельцу. 

Это может быть. Этого может и не быть. НО допустим откапиталить эС мотор и стандартный М. 

Поділитися повідомленням

Ты еще поставь сцепу от ВАЗаФИАТа :)

У друга на турбо двенашке 300 л.с. Сцепа от современного дизельного 2-литрового фиата очень мало продержалась...

Що $500 ціна машини з пригоном?

Ннну... не 500 конечно, но по 800-900 на ОЛХ встречаются Омеги на польско-литовских номерах. Подозреваю, это те, которые отъездили свой положенный год.

Поділитися повідомленням

Батькові як сказав, що буду двигун замінювати, то мав що слухати)). Каже нашо, і так на горбок виїжає). Зараз вже звик[emoji4]

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Шо ручник не работает шо в дерево упер :) 

А по фото: тебе либо что то с передними арками делать надо либо с задними. Но они вообще из разных миров у тебя.  

Поділитися повідомленням

@denis13,всьо работає, там ще півметра. А за арки яж раніше писав. Ззаду полюбасу переробляти треба. Гляну, що з того вийде, тоді і перед.

Поділитися повідомленням

Я вот гляжу на фото. Тебе может решетку в цвет кузова выкрасить
Либо черную замутить
Я так понял тебе хром пакет не светит. 

Поділитися повідомленням

@denis13,маю ще одну решітку в гіршому стані. При нагоді помалюю в чорний а по кругу хромрамкау лишу, гляну що вийде. А по хрому яб молдінги з клюшкою поставив. Бампери нереально дорогі, дешевше з е30)

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, Тут не в цене дело. Вот куда ты будешь этот секас липить? :)

4945754s-960.jpg

Вааще отвал башки :) 

3250fdcs-960.jpg

Поділитися повідомленням

@denis13,я поняв, що ти про арки. Я їх на стокових не дуже й помічаю. Для мене більш помітні решітка, боки. Навіть на рамки дверей не обов'язково. А арки перероблю. Задню хочу лишити з рідною виштамповкою, як вийде. А як вийде, то і передню по стилю зроблю.

Поділитися повідомленням

@denis13,тіки забачив спойлєр з універсалом. Гарний, багато дров влізе)).

А по едішену розберемся. Машина непомальована по людськи.

Он. Хрома на порозі і навіть на боках нема. І нічо, гарно.

73daa6c36f1f4bcf9e44c86ebf802f13.jpg

Поділитися повідомленням

А арки перероблю. Задню хочу лишити з рідною виштамповкою, як вийде. А як вийде, то і передню по стилю зроблю.

+100500

вот скажу честно, так что бы без лести - мне передние арки вообще не нравятся, они не смотрятся и сделаны не правильно по сути, нужно делать арку не просто под 45 градусов от крыла, а типа козырьком, надо сделать так что бы при ходах подвески колесо могло зайти под арку, вот тогда будет и не так задерто как сейчас и при этом тереть не будет

а вообще что ты скажешь за Колобок 80? и расширено прилично и красиво и колеса влезут=) у нас ездит 2106 с Колобком, смотрится хорошо=) сейчас есть лепят с стекловолокна копии, так что цены адекватные

Поділитися повідомленням

@Sj Makar,зробив тоді чк вийшло. Вирізав з запасом щоб не діставало після того як розкатану побило. Зараз вже маю інше бачення. А колобок якийсь занадто масивний і від моїх майже не відрізняється.

Поділитися повідомленням

та не, он сильно отличается от твоих, я бы не сказал что он массивный, у тебя есть возможность безболезненно росширить колею, под Колобок это и нужно, всё было бы классно, колеса по арочкам стояли бы...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз