denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 березня 2017 ПАЗАВОДУ это легко. Думали инженеры. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 березня 2017 @denis13,пазаводу то сток жигулі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 березня 2017 Инженеры ВАЗа не думали Я о инженерах которые все же думали и хотели сделать лучше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 березня 2017 @denis13,ну то гібрид двох заводів значить. Принаймні поки про таке мислі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Шота тиха тут... Давай, подключайся к эфиру, вещай! А то в "кточтоделает" несколько дней холиварят, не хочу заходить даже. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Шота тиха тут... Давай, подключайся к эфиру, вещай! А то в "кточтоделает" несколько дней холиварят, не хочу заходить даже.Тут тихо а в гаражі часто шумно[emoji4] . Просто ще не подоробляв, тож особливо хвалитись нема чим Основні напрямки діяльності на сьогодні: * Сподіваюсь до Великодня виїду. * Захворів оригінальною маячнею. [emoji1] * 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 это временный вариант как я понял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 это временный вариант как я понял? так. Але і він потребує часу і витрат. Прийдеться поки на Озоні і контактному запаленні покататись))). З тюнінга тіки Гур і розточена гбц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 З тюнінга тіки Гур і розточена гбц. а я смотрю, шота шкивов под капотом много таки планируешь Форд 2,9? Или еще в раздумьях? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 @Земляк,ну не можу я без тюнінга)) Так. Форд 2.9. Буде класика. 2 Земляк та spiker відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 @Земляк,ну не можу я без тюнінга)) Так. Форд 2.9. Буде класика. BOB, BOA? ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 @Земляк,ну не можу я без тюнінга)) Так. Форд 2.9. Буде класика. BOB, BOA? нажаль ні. Єдиний, що продавали робочий вов не встиг купити. З поляків везти дорого.2.9 efi типу chia Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Ну так подожди вариантов других. Че прыгать на то что сейчас есть? Уже вон вкинул дрыгуна. Пусть ездит как может а ты шукай шо треба. И ваапсче, че тебе диназавров двигателесроения покупать? 1 Земляк відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 @denis13,яка машина, такий і дригун має бути)) З приємним звуком і гарними ньютонометрами на нормальних, не болгарочних, обертах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 То понятно що везе. А шо по жОпелю вэ6? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 То понятно що везе. А шо по жОпелю вэ6? дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Шо значит дороХо? Скіки Форд 2,9? ПС На разборе тех жОпелей хоть жОпелем жуй А на вес жигуля тех Нм не много и надо. ГП рудектора подкинул правильно и на холостіх ехай себе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 .@denis13,дорого, це 15000 за дригун і вище. Я вибрав варіант, з яким сам справлюсь, без сервісів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Ну то як про пару говорити, то і на сток жиговський можна пару 5,5 за мільйон купити, колеса на 13 і не тюнитись)) 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Иногда "сам справлюсь" может стать дороже донора целого. А давай вэ6 форд на карбюраторе омериканском Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Так. Форд 2.9. Буде класика. вот оно огорчение и разочарование(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Підлию вогнику в дебати)) Те, що нібито в 15" диски не влізе[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Те, що нібито в 15" диски не влізе надо описание деталей) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Иногда "сам справлюсь" может стать дороже донора целого. А давай вэ6 форд на карбюраторе омериканском та думаю. Чи один багатокамерний чи три вертікалки. Так. Форд 2.9. Буде класика. вот оно огорчение и разочарование(((( я знав, що такі коментарі будуть. Вибачайте. Машину я маю ремонтувати і обслуговувати сам. Те, що нібито в 15" диски не влізе надо описание деталей)296мм. Е39. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2017 Так скоро в твоей машине нечему будет ламатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах