Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@VETALZZZ,

вібри взяв 5листів 1.3мм 0,6/0,5м по 25грн

шумка 4 листа 8мм 0,5/0,8м по 45грн

стеля чорна перфорована 280грн

десяток скоб.

як буде мало, то маю залишки з інших робіт.

я пока еще так поезжу, может когда попадется незадорого жесткий.
Новий від 750.

Яб сам їздив, але чомусь як почав їздити після оновлення авто, то розсипався поролон і почав сипатись через перфораціб на голову при їзді.

Знав би, то замінив, коли скло знімав для фарбування даху.

А так знов скло знімати. Добре, що вже знаю швидкий і безпечний спосіб зняття і не треба по склцу гупати.

*

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

знаю швидкий і безпечний спосіб зняття і не треба по склцу гупати.
Вантузом, чи ногами, сидячи на сидінні?

Поділитися повідомленням

Дійшли руки до стелі.

Зняв ручки, ущільнювачі дверей, травмопанель, накладки передніх стійок. Далі лобове і заднє скло. Повиймав маєри і для їх безпечного зняття нарізав 14 дощечок з 3мм Двп. Засунув їх зсередини під ущільнювач, підваживши його широченькою плоскою викруткою. Потім без проблем скло видавлюється.

Далі зняв стелю. Під нею поролон геть зтрупішав, навіть в руки неможливо його взяти, бо розлазиться. Почистив кришу, знежирив і поклеїв вібру і шумку. Вібру розгладжував саморобним дерев'яним шпателем. Вібри якраз, а шумки трохи не вистачило, тож додав іншої.

Далі повставляв прутки в томуж порядку, як були.

Для нормальної натяжки рекомендую докупити десяток скоб. Думав буде важче натягувати, але нормально. В місцях загибки рекомендують промащувати контактним клеєм, я промащував батьковим найрітом(це він капці ремонтує ним)).

Пообрізав, почіпляв ущільнювачі дверей і задні ручки стелі. На сьогодні все, відпустив батька спати, бо він мені допомагав. Завтра продовжу. Треба ще розібратись з плафоном в травмозахисті, бо там шось коротить, то ді вчіплю.

Далі буде[emoji4]

0b0580bf93428e6375150a24b04ae88f.jpg

9e25416aec220f1f51616fea0a61ec78.jpg

7b42ba31e5cf2beccfe738e2f11286bd.jpg

086f3dccd46499169952468380509e21.jpg

4feae2feac920ad3bdde0a01ed2a671c.jpg

b6591697d7632186344c28178c7330c2.jpg

6874b8257547061eac162c0377f664d4.jpg

*

https://youtu.be/quai-smYvok

Поділитися повідомленням

теперь не будет слышно как дождь идет)

поролон

вообще то это ж руки кто то уже приложил... там другой утеплитель по заводу идет, что то немного похожее на стекловату

Повиймав маєри і для їх безпечного зняття нарізав 14 дощечок з 3мм Двп. Засунув їх зсередини під ущільнювач, підваживши його широченькою плоскою викруткою. Потім без проблем скло видавлюється.

даже не знаю, не однократно снимал стекло, даже последний раз со сколом скраю посередине стекла, и всегда без лишних приборов, просто равномерно выдавливал руками в нуружу его, никогда не лопало=)

Поділитися повідомленням

@Sj Makar,ясно, що той поролрн заколхозили. Попередній власник повністю все переробляв.

А скло я той раз, як кришу фарбував, теж просто видавив, але трохи прийшлось гупати. Заднє нормально, а переднє було з тріщиною, то лопло більше. І пізніше на одній сімці знімав скло, то так не йшло, і дощечки допомогли.

А щодо шуму, то сподіваюсь, що справді буде комфортніше.

Поділитися повідомленням

ну у меня очень давно уже крыша проклеена виброй и теплоизоляцией типа твоей, честно говоря в ходу изменений нет, там оно и так не шумит, а вот когда дождь идет и капли стучат по крыше - разница огромная! когда без вибры, капли стучат как по барабану, шум сильный стоит в машине, а после проделанных работ дождя и не слышно, если не ливень с крупными каплями - то вообще не слышно, крупные капли - слегка слышно... но у меня к этому всему еще + жесткий потолок старого образца, а он тоже шум гасит прилично, так как сам по себе толстый и как вспененный 

Поділитися повідомленням

@Sj Makar,ну буду бачити, вірніше чути)). Кажуть, що через кришу багато шуму йде. Хоча найбільше з підлоги і моторки.

Поділитися повідомленням

Сьогодні продовжили.

Повставляли переднє і заднє скло-нічого складного, вийшло з першого разу. Зробив нову проводку на центральний плафон, вчіпив травмопанель і підключив плафони. Світить гарно, правда є мисля центральний зробити на двох лампах.

3b9ead244fb7bce4aea23c7b03c2ac81.jpg

9c3c82fd2c4fb767eb4f6bfb585222e7.jpg

*

Поділитися повідомленням

А что за фонарь в травмозащите? Кстати а бывает войлок на самоклейке? Что бы локера заклеить.

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,плафон 2107. Два режими.

войлок ніби буває, але він вологи набере. Краще щось синтетичне.

на 626 мазді бачив арки замість локерів якимсь "ковроліном" обклеєні). Певно гарна шумоізоляція.

Такий плафон http://autoplastic.com.ua/optika-vaz-2101-07/plafon-osveshhenija-salona-vaz-2107.html

Поділитися повідомленням

Этот плафон легко дорабатывается до 3-х режимного) и даже под две лампы разные) у меня от открытия дверей он светится желтым и не сильно ярко, а при ручном включении - белым и очень ярко что бы читать можно было) очень удобно, скажу вам)

А по локерам - блин, тоже задумыался! Было бы классно чем то проклеить их мягким, на мерсах локеры вообще ворсистые, они гасят шум от колес и от всего что на них попадает, оно так не шумит как при пластиковых...

Поділитися повідомленням

@Sj Makar,розкажи про доробку. Економія енергії мені не потрібна, бо діоди, а от яскравості в ручномк ввімкненні хочеться більше.

Поділитися повідомленням

Нужно сделать так что бы шарик, фиксирующий кнопку фиксировал ее и в среднем положении.», я уже не помню, кажется я сверлом сверлил слегка ямку под этот шарик на горке средней, в итоге кнопка теперь останавливается по середине, это положение ВЫКЛ, а по краям два положения ВКЛ, только к одному питание подведено от концевиков дверей, а ко второму напрямую, что бы в любое время включить можно было

* *

Поділитися повідомленням

@Sj Makar,а як дві лампи? Я в принципі маю зламаний боковий плафон, можна звідти "цоколь" взяти.

Поділитися повідомленням

Может локеры чем-то таким попробовать?

kakie-materialy-neobxodimy-dlya-shumoizo

Войлок - очень эффективная штука. Им даже в РАВ-4 и Лексусах последних пол частично покрыт в комбинации с каким-то пенопластом. Не зря же. Правда там исключены течи по дверям и передним стойкам))

А еще очень крутая штука вот такая, типа вспененное что-то

b-u-zvukoyzolyatsyya-dlya-legkovogo-avto

Пробовал на старой иномарке ездить с ней и без неё - небо и земля. Но такая штука в старых ино уже с завода сформована на арки и панели и т.д. А есть ли такой материал на метраж, хз...

Поділитися повідомленням

@Земляк,читав в неті, що клеють шумоізоляцію на локера. Рекомендують брати 4мм і в два шари-так краще набирає форми.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, ну конечно сам) просто по бокам полоски густой ленты на 3250 или какие они там, желтого цвета, а по центру лента белой 5050, она на много ярче... все это приклеено на алюминиевую пластину, выключатель доработан и все работает 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз