Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@denis13,то годний підгон!) Тіки не пиляйте вєсчь)

да я даж нивовские сзади не пилял, я не сторонник пузотерства. Разве что чуть чуть)))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Думаю у кого спросить :)

Давай у тебя спрошу. Так как у меня кран печки потек, что с ним делать? Может встречал какой краник нормального качества? В смысле не жигулевского :) 

Радиатор трогать не буду, бо еще завадской должен быть, а вот краник к нему. 

Поділитися повідомленням

Думаю у кого спросить :)

Давай у тебя спрошу. Так как у меня кран печки потек, что с ним делать? Может встречал какой краник нормального качества?

Радиатор трогать не буду, бо еще завадской должен быть, а вот краник к нему.

Вроді лузар хвалять. В самого закис цього року в відкритому положенні

*

Поділитися повідомленням

Только добавил: не жигулевского :) 

Поділитися повідомленням

Только добавил: не жигулевского :)

Детальніше даввй)

*

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, А куда ж детальнее :) Шось такЭ щоб не ВАЗівське.

А, поставити хош), а я вже подумав, що в тебе не вазівське .

Ну як мене відвідували думки про е36 торпєду, то мав ставити електрокран з газелі, бо управління в бехи електронне. Тут плюс, що він під капотом і салон не затопить. Тобі прийдеться важіль переробити в тумблєр.

Чи в чому задача?

*

Поділитися повідомленням

Отже займався вихлопом. Вдень вирізав "нову" прокладку з карбюраторної і скрутив з герметиком, лишив сохнути до вечора.

Потім рив тирнет, бо хотів на глушак якісь флейти замутити, і натикнувся на інфу про резонатор Гельмгойца. Дуже його розхвалювали, тож вирішив спробувати. Хай навіть не буде бажаного ефекту, то хоч досвід матиму.

Прикинув, що мені трилітровий потрібен. Я вирізав шмат заліза болгаркою 400/300 мм, надав йому киянкою на чурці форму труби, потім зварив. Помалював, висохло і топіру вчіпив. Стало добре.

Звіснож не втерпів і завів. На холостих більше глушак чути, а як газонути, то видно починають добре працювати звукові хвилі і вже чути двигун більше. Ну поки мало ясно, бо машина в гаражі, довго не працювала, щоб рибок не потравити). Треба проїхатись.

Ось інфа про резонатор http://tuningtech.ru/motor/tyuning-vyhlopa/rezonator-helmgoltza.html

Особисто я вперше про нього взнав, хоча багато про вихлопи читав.

ca825ef0235201691acff7b7edd92016.jpg

*

Поділитися повідомленням

такое не интересно?
Цікавий краник. Ще би глянути - що там в середині. Я зараз використовую латунну заслонку для парових котлів - трохи плавніше регулює.

Поділитися повідомленням

це як?)
Що саме?

Та заслонка подібна на старий совєцький вентиль. Тільки затикає не кругла гумова прокладка, а латунна шторка. Крутити треба 4 оберти - з кінця в кінець. Стоїть під капотом, а тросик заходить в салон. Крутилка закріплена на заглушці, замість попільнички. Там ще планується крутилка регулятора обертів вентилятора, але ліньки робити.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,Постав рукав від спідометра і виведи куди захочеш.

Я якщо сток торпєду лишу, то буде і кран звичайний поки.

*

Поділитися повідомленням

@Земляк, Шо то є 

заказал уже тот шо нижний  должен быть механический

они одинаковые шо верхний шо нижний

AUDI 80
от 1982 до 1986

по свагу 84грывни Кран отопителя SWAG 32915920

Предлагали по Топрану 34 гривни :) Кран отопителя HANS PRIES/TOPRAN 102 654

И уточнили что для Гольф1. Но я так думаю то ВАГ, они и в ауди тыкали. 

Поділитися повідомленням

буде і кран звичайний поки
Колись я так робив - продовжив існуючий тросик аж під капот. Там на крані стояв носик, за який той тросик крутив. Захотілося плавного регулювання - тому і поміняв.

Можна зробити регулювання по принципу ШІМу - електромагнітний клапан, який на секунду відкриває і на кілька закриває подачу. За 100грн. купити регулятор для інкубатора (зараз такий у мене міряє температуру двигуна) - він би і керував тим клапаном. У потік вихідного повітря поставити датчик температури - коли трошки холодніше - клапан відкрився, а коли нагрілося - закрився.

Поділитися повідомленням

буде і кран звичайний поки

Колись я так робив - продовжив існуючий тросик аж під капот. Там на крані стояв носик, за який той тросик крутив. Захотілося плавного регулювання - тому і поміняв.

Можна зробити регулювання по принципу ШІМу - електромагнітний клапан, який на секунду відкриває і на кілька закриває подачу. За 100грн. купити регулятор для інкубатора (зараз такий у мене міряє температуру двигуна) - він би і керував тим клапаном. У потік вихідного повітря поставити датчик температури - коли трошки холодніше - клапан відкрився, а коли нагрілося - закрився.

Клімат контроль[emoji4]

*

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, @denis13, то как раз и есть ваговский кран SWAG 32915920 :)

@denis13, поспешил ты с заказом, я ж не зря спрашивал. Хотел свой такой же Сваг в коробке предложить за...допустим...шоколадку ;)

А на картинке то один и тот же кран, только с двух сторон.

Поділитися повідомленням

@Земляк, Ну кто знал :) Себе запилишь когда потечет родной :) 

Да и возможно этот уйдет в жигули, а второй буду в ланос ставить. Бо эта печка меня заимела. Промою охлаждение, поменяю радиатор печки да кран поставлю, что бы на весну-лето перекрывать.  

Поділитися повідомленням

Збирався сьогодні виїхати і знов невдача. Знов контакти відмовили. Бавився я з ними. Наче настроїв, є іскра, а заводити-пропадає. Або поробе трохи і починає стріляти а потім глохне. Псіханув, погнав на базар і купив БСЗ. Поставив то всьо і автівка ожила. Проїхав вулицею пару км-працює, тіки ще підкоригувати трохи треба.

Щодо вихлопу. Звук в авто змінився. На холостих басить, а як їде, то вищі частоти йдуть(принаймні в салоні так відчувається). Спробую поки без флейт.

8cb9d79562a3ecad2b0ebf6710a65677.jpg1f426b7f3d3c09993472ffd2361ad679.jpg

*

Поділитися повідомленням

Псіханув, погнав на базар і купив БСЗ.

У тебе хіба не МПСЗ ?

Ніяк в гараж не виберуся, щоб ту планку сфоткати - вибачай за затримку.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз