Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Cыроежка, чето фотки не открываются?

Cыроежка,

Спасибо за фотки.

Все понятно.

Если можно,еще фотку сзади машины как выглядит.

Баллон 50 литров?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Miron_u,баллон на 60 литров-подвернулся по дешевке.Старый баллон не бери ржавчина забивает редуктор.Закрути кольцо трубки подачи и заправки.Полосы я резал из нержавейки ,болты тоже из нержавейки.На баллон одел из камеры кольца

Поділитися повідомленням

Баллон буду брать только новый,на 50 литров

Я перед заказом комплекта ГБО в интернет магазине позвонил по визитке с базара (на котором все дорого) и вдруг оказалось что там баллон дешевле на 50грн, а потом на другом рынке разница составила уже 100грн. Но мелочевка, типа кнопки переключения на базаре дороже было. Это так, для сведений.

Поділитися повідомленням

black_ac, 30 мало, это с учетом что заправить только до 25 примерно если не меньше, в итоге зачем такой надо?(

Поділитися повідомленням

black_ac, 30 мало, это с учетом что заправить только до 25 примерно если не меньше, в итоге зачем такой надо?(

перше: біля роботи три заправки

друге :по місту достатньо з головою заправки

третє: не хотів 50л, бо на дальняк їду

Поділитися повідомленням

30літрів.

\Зображення

Привіт!!! Підкажи таке питання. Бачу у тебе стоїть мультиклапан з електроклапаном. Електроклапан підключав паралельно електрокроклапану редуктора і газового клапану, а мінус кидав на кузов?? І ще одне, провід від кнопки який показує рівень газу заливав в пластмасовий болт кришки датчика кількості газу???

Поділитися повідомленням

что б не плодитьтем спрошу здесь

как закрепить таблетку под багажником? есть ли какое универсальное крепление?

Поділитися повідомленням

Привіт!!! Підкажи таке питання. Бачу у тебе стоїть мультиклапан з електроклапаном. Електроклапан підключав паралельно електрокроклапану редуктора і газового клапану, а мінус кидав на кузов?? І ще одне, провід від кнопки який показує рівень газу заливав в пластмасовий болт кришки датчика кількості газу???

привіт.

є така шняга

задній електроклапан з"єднаний з усіма клапанами системи, в мене їх три: балон, фільтр газовий та редуктор.

дріт котре йде до балона то все з"єднав спереді, спаявши всі маси до купи і кинув на кузов одну , ззаді окрему масу не робив, бо немає змісту

білий дріт не чіпав, просто обрізав його і все )

black_ac,

у тебя сильно под углом стоит мультиклапан, должен быть 30 градусов- у тебя все 60.

та нормально) не скаржуся . там з цими мультиклапанами можна витворяти всяке різне .

трубка на мульті і так металева, а датчика рівня немає, тому пофік якось )

на четверте покоління важливо як балон стоїть , бо там йде датчик рівня газу )

что б не плодитьтем спрошу здесь

как закрепить таблетку под багажником? есть ли какое универсальное крепление?

який зміст тобі ставити таблетку ?

Поділитися повідомленням

там з цими мультиклапанами можна витворяти всяке різне .

трубка на мульті і так металева, а датчика рівня немає, тому пофік якось )

При неправильном угле трубка забора не будет до конца забирать газ

Поділитися повідомленням

бавлено через 31 секунду

який зміст тобі ставити таблетку ?

у меня багажник маленький. а запаска изначально крепилась под днищем. но крепежа нет, и найти не реально.

Поділитися повідомленням

ANGEL,

Если ТОР наружный(под днищем) - тогда там специалоьный балон- с горловиной снаружи, а не внутри.

Балоны разные есть и крепятся по разному - или к заводским дюркам как вот тут:

Зображення

Зображення

Или при помощи разлимчныйх самодельных каркасов, по типу:

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

привіт.

є така шняга

задній електроклапан з"єднаний з усіма клапанами системи, в мене їх три: балон, фільтр газовий та редуктор.

дріт котре йде до балона то все з"єднав спереді, спаявши всі маси до купи і кинув на кузов одну , ззаді окрему масу не робив, бо немає змісту

Добавлено через 1 минуту

Я так і думав, що всі плюси, які ідуть на клапан газу, клапан редуктора і клапан мультиклапану в один зв'язати. Але в багажник я наростив дріт на плюс на мультиклапан, а білий дріт хочу підключити через те що на кнопці є рівень газу.:az:

І ще одне не можеш в двох словах пояснити як кріпити балон. А то у мене є дві ленти і два уголки. Якщо я правильно зрозумів то уголки я кріплю ближче до перегородки з салоном і закріплюю за них ленти. Потім ставлю балон (виставляю кут 30 градусів щодо мультиклапана) і в полці багажника (з сторони багажника) сверлю дві дирки і кріплю балон остаточно.

Змінено користувачем Voker

Поділитися повідомленням

привіт.

є така шняга

Добавлено через 1 минуту

Я так і думав, що всі плюси, які ідуть на клапан газу, клапан редуктора і клапан мультиклапану в один зв'язати. Але в багажник я наростив дріт на плюс на мультиклапан, а білий дріт хочу підключити через те що на кнопці є рівень газу.:az:

І ще одне не можеш в двох словах пояснити як кріпити балон. А то у мене є дві ленти і два уголки. Якщо я правильно зрозумів то уголки я кріплю ближче до перегородки з салоном і закріплюю за них ленти. Потім ставлю балон (виставляю кут 30 градусів щодо мультиклапана) і в полці багажника (з сторони багажника) сверлю дві дирки і кріплю балон остаточно.

рівень газу тобі не обов"язково. я звик вже за пів року )

ем. завтра постраюся зробити фото кріплення лентів і закину сюди

Поділитися повідомленням

рівень газу тобі не обов"язково. я звик вже за пів року )

ем. завтра постраюся зробити фото кріплення лентів і закину сюди

ждем фото ;)

Поділитися повідомленням

Я себе вот так закрепил.

Зображення

Не хотел лентами портить кузов. Держит отлично и обошлось в 50 грн, в то время как ленты стояли 200.

Поділитися повідомленням

All!@nce,

А оно выдержит резкое торможение?? всетаки 100 кг на двух крючках- стремно, тем более там метал тонкий.

Поділитися повідомленням

All!@nce,

А оно выдержит резкое торможение?? всетаки 100 кг на двух крючках- стремно, тем более там метал тонкий.

Выдержит ) Я уже проверял несколько раз) Баллон упирается в каркас стенки багажника, плюс дополнительно сделал упоры из дерева. Метал у меня еще нормальный, 72 год как ни как )

Ну и там вроде как не 100 а 35, хотя при торможении конечно нагрузка идет нормальная

А цепи только держат баллон от ухода назад. С моими 75 лс цепи справляются.

Поділитися повідомленням

All!@nce,

40 кг- это вес только самого баллона + газа там еще если полный- 50 кг- итого почти 100 кг.=)

Балон 40 литровый, весит 18кг. Ну и 32 литра газа будет весить 32*0,5=16. Итого 34. Но при торможении будет возможно и целых 100 нагрузки, с этим не спорю

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз