vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Всім привіт! Прийшов час написати і про мою машинку: ВАЗ 2101 77-го року випуску, колір червоний, двигун 1300, КПП 4-и ступка З самого випуску я історії машинки не знаю, але купив знайомий майстер її десь в Жидачівському районі Львівської області, буквально зразу забрав її власник сервісу, де цей майстер працює і почав робити її для жінки машина була повністю розібрана, поварена, замінені всі двері, кришка капота чи багажника (сорі не помню, але щось одне лишилось старе), всі крила і т.п. Тобто лишилось від старої машини тільки корпус і кришка капота чи то багажника (див вище) машина поварена, оброблена, стоїть все нове (решта по кузову) мотор відкапіталений, вакуумний підсилювач гальм, електрика поміняна, підсилювач, пара "блінів" у задній полці, шкіряний салон від Opel-я, панель від 7-ки, ще не заводилась Доречі власник також знайомий - ми йому дещо по будівництву помагали Ось в такому стані вона дісталась мені це перші фото, які я зробив: Наразі вже закінчую доробляти Поставив акустику, бороду 7-чну, дещо по електриці доробив, підключив галогени, поставив стабілізатор передній, поміняв пильники, підкрильники, закінчую доробляти одним словом Тільки щось з зарядом на акум і ніяк не розберусь як підключити аварійку Знаю теми є, але щось не дуже можу в тих схемах нрозібратись, по причині того, що не знаю що куди і як підключається і де стоїть в машинній електриці. От в хаті електрику зробити (повністю розвести) - то нема проблем, а тут... Одна проблемка є: на криші, чи то щось впало чи що, вдулась і облупилась фарба (невеликий клаптик) і ще в кількох місцях є вздуття фарби Правда планую пізніше підфарбувати, як грошей підзбираю, бо є царапинки - машина робилась загалом більше року і останні пів року я хожу до попереднього власника по суботам доробляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Ну накінець , вітаю з створннням бортового журналу ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 дякую з завтрішнього дня буду у відпустці - до суботи маю доробити треба буде не забути фотік взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Салон действительно шикарный! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 салончик мегожир! смотрю и завидую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 як дороблю і заш"ю дверки, поприбираю ще раз пофотаю доречі задні сідухи кладуться і в багажник можна щось габаритне запхати диски не знаю чиє виробництво, а резинка в мене Mishelin акустики трохи напхав: на фронті двохкомпонентка (кік панелі і стойки), в задніх дверках трьохполоски і на задній полці 2 бліна буфер/rear, усь в багажнику - буде непогано звучати ще планую пізніше рейочні електросклопідіймачі поставити, ззаду шторки треба прикрутити, потоную, дзеркала вже маю з габаритами і повторювачами поворотів - під кінець тижня поставлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 В середу напевно підійду допоможу , має бути хороша погода , там зізвонемось ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Машинка харошая,дособируй її і буде клас.Салон красивий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 салон - бомба!!! И покраска хорошая... :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 краска трохи покоцана - машинка десь 2 роки робилась я робив пів року по суботах, але то таке - пошпаклюю, помалюю і буде гуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 ну, продовжу: виїхав і потрошку почали недоробки вилазити, але то з часом все зробиться перше що буду робити - поставлю 9-чну систему: карб та БСЗ - кажуть машинка зовсім по іншому себе почуває і відповідно працює наразі вже побував на дні народження клубу - ось кілька фоток: ці 2 фото з мого першого виїзду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 в первую очередь зажигание, потом уже и карб можно. Главный ингредиент здесь именно БСЗ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 боюсь що в мене навпаки - в мене карб мертвий, майстер 3 години ковирявся і сказав що це металолом - тупо лиє бензин і розхід просто капець - тому спершу карб, а потім БСЗ в ідеалі, якщо получиться - поставлю одразу 2 компоненти потім треба буде аварійку підключити (найти нормального майстра) хочу електросклопідйомники поставити, ще кілька нюансів по салону зараз щось стартер барахлить - треба до нього глянути трохи помучусь, зато потім машинка буде лялька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 vedmid Дуже красива і яскрава машина.Успіхів :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 vedmid Насправді гарна машина, але (ІМХО) вигляд псують квадратні повторювачі поворотів з паскудними чорними пласмасками. Став кругляші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 vedmid Машинка красивенька справді починай краще з запалювання! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Красные машины самые лучшие!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 травня 2009 Красные машины самые лучшие!!!! Плюс мульйон!!! :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 Antop, їх тепер міняти хіба що з крилами, та й мені подобається я розсверлював дири, щоб вставити ці повторювачі і коли ставив підкрильники - замазав все мастікою - тому поміняти - геморна справа, так що це надовго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 цього тижня планую серйозно машиною занятись поставлю 9-шну систему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 цього тижня планую серйозно машиною занятисьпоставлю 9-шну систему а что это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 девяточний карб і БСЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 карб надо 21053 или 21073. Зубильные карбы на классике нужно растачивать и муторно настраивать, чтоб оно ехало, как должно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 я маю мужичка який реально шарить, щоб все гарно настроїти мій співробітник колись в нього свою копійку переробляв - каже що машинка стала просто супер, і бензин, каже, забував коли заливав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах