MORDA 17 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Собсно есть тема про зеркало 2101 (круглое) Хочется потрещать и об троешном. У меня вот такие, 03, стоковые, нулевые. " rel="external">Посилання я их не разбирал - побоялся... как менять зеркало, ножку и прочее? единственное что я понял как снять - так это лапку. И еще одно, на ней написано 21011 !!! оО хотя зеркало чистое 2103!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Все легкО разбираецО ))) я тебе 20-го покажу ))ахаха :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 MORDA отражающий єлемент надо снимать аккуратно - он имеет свойство ломаться при снятии ... лапы там действительно 011.. кстати, можно купить на слом себе зеркал новых черных 011, из них выколупать крепеж - пружинки, сухарики, шайбочки и пр. сами зеркала желательно смазать литолом внутри, дабы не ржавели )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 nemez у мну лапа 2103! чего это там 011 лапа должна быть??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 От 2103 действительно зеркала редкосние,частіше встретиш 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 MORDA Ну нафига лишний раз хвастатсО? У мну слюни текут блин :shock: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vadim :nom: зачем ругаешься начальника... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 MORDA у мну наконецТо второе появилось- терь можно инсталить на авто, ток почитстить надо " rel="external">Посилання зы вот внутри- впервые вижу зеркало внутри без ржавчины- класс " rel="external">Посилання ЗЫ вопрос- у меня на обоих сверху кромка(на нее ризинка со стеклом одеваецО) имеет немного выгнутую форму- ну такой типа бугорок- это так должно быть или надо выровнять?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Stalker-3 :nzd: ураа!!! Инсталь!!! Обмыть нада токо, шоп не сперли :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 MORDA ггг, я их съемными делать буду=) не сопрут! ЗЫ посмотри на свои- там на верху есть бугорок длиной сантиметров 4??или нет?? ЗЫ кстати на ножках на всех 2103 написано у мну, не знаю чего у тебя 21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Stalker-3 :D потому шо у они у меня уникальны как у русли удочки крыши. Нема у мну там бугорков они у меня симметричны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 MORDA понял, спс!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vadim :nom: зачем ругаешься начальника... Зеркал оченьна не хватает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vadim секас делать? :D Stalker-3 Будьласка. Обращайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 MORDA у Русли еще кое что есть: бугага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 RusLi прикольно! зы у мну точно такие же перходные планки :D ты его не продаешь случаем ??? ХА- у Русли тож сверху бугорок!!! млин чтож делеать, ровнять или оно так и должно :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 RusLi :shock: Классс!!! а это типа такая антиворовайка, чтобы снимать зеркала? З.Ы. не продаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 vadimсекас делать? :D Слюни пускать :D Мне б хоть 011 в руках подержать не говоря о 03 :nom: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Жаль, что только одно....(( Русли, отдай зеркало за пифо! Кста, ообратите внимание на маркировку на оём зеркале! она какая то не русская, на ножке тоже.... С обратной стороны сфоткать завтыкал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Вы как сговорились :puppy: :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 бГГ у меня третье зеркало появилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 такая штука не только у Русли есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 травня 2009 И я с вами :D Коробочка вот: Снизу: Даже видно дату выпуска: Ну и самое интересное: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 Мне б хоть 011 в руках подержать не говоря о 03 Приходи ко мне в гараж, подержать дам :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 Дмитрий $ Я как-нибудьприеду к тебе в гараж с большой сумкой! Соберу всё и уеду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах