feb73 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Должно быть, на аудиенции у Государя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 От шутники!!! Приехал из столицы, уставший, спать хочется, а тут читаю наш форум и веселее становиться Встреча будет однозначно, только вот я завтра сам работаю до 18 часов и раньше никак, так что вы собирайтесь, а я к вам позже подскочу. nasa, давно пора, будем ждать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Жду с нетерпением!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Надеюсь Колино сообщение исчерпало все вопросы и сомнения При себе иметь улыбок ведра два и хорошего настроения килограмм 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 "Улыбайтесь, шеф любит идиотов!":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Буду ждать на лавочке, на коленях будет лежать журнал "огонёк", а я буду читать "Вечерний Николаев" с двумя прорезанными дырками для глаз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Буду ждать на лавочке, на коленях будет лежать журнал "огонёк", а я буду читать "Вечерний Николаев" с двумя прорезанными дырками для глаз. Интерессно, жаль что там лавочек нету... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Интерессно, жаль что там лавочек нету... Видиш лавочку - нет! А она там есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 О-о-о-о, батенька! Отсыпь немного на встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 ЖЖОТЕ Коллеги.... Сильно ЖЖОТЕ..... но походу оффтоп, и хорошо что узурпаторов у нас нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Кто завтра планирует присутствовать ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Я планирую, а что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 а меня не будя.... сауна, водка, друзья У кореша день рожденья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Тоже есть желание приехать, но не смогу. Честно - пойду по девкам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Вот так вот, все по девкам, корешам. А как же отметить 23 февраля прошедшее с автоклубом? Я буду к 18:00 на нашем месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 значит на встрече будет минимум 4 фейса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vex1973 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 А я пока без денег, на мели. Пока не получается приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Жека, ты будешь ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Nimax, буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Толян говорил что тоже очень постарается приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Ну что, уважаемые, кто завтра будет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Постараюсь приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIRus 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Постараюсь приехать, может к 6 не успею, но если вы будете в гараже у Жеки, то постараюсь подтянуться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Ну что, завтра как всегда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 буду наверно но не на долго - где-то на часик полтора подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах