MuMik 4 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 да сколько я там спалю)) в гараже перекину все это потом с херсонского на смазочный мотом пгс Ателье потом собственно рыбалка - зарядится ***, никуда не денется.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 A че нельзя скинуть и поменять, я так пару раз делал на своей и на добло новом. Где я ошибся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 nasa, повезло, что не навернулось ничего. Особенно на долбе новом. Такое скидывание-игра в русскую рулетку. Эдик, вылечил машину ? Практичеки да. Но работы в этом плане ещё предстоят, правда по холодам ничего делать не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 Ну что... Секс с перекидкой акумов удался на 100%!! Причем от езды по городу акк так зарядился, что на обратном пути из Калиновки у меня умер гена(( и я доехал до города на аккумуляторе))) УРА!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 ууууууууу, батенька, вас же предупреждали . Теперь хоть не один я без гены Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 а что меня предупреждали???? ну и походу Макс видимо все-таки ты один)) я снова в строю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 Песенка про Жыгулистов)))) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 А я первый раз сегодня услышал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 все когда-то бывает в первый раз)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Зацените http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ygS7SJgKV4Y" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Чтож такое, почему такое дикое затишье? Куда все делись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 да тута мы)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Все машины ремонтируют... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Я кстати вчера электровентилятор поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Sufix,а я на лючок новый замок поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 Я кстати вчера электровентилятор поставил Напиши, плиз,какой поставил,где купил и сколько стоит. ,а я на лючок новый замок поставил Жека а это твоя машина,а ты на ней хоть ездишь?Или она у тебя на вечном приколе для издевательств. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 MihAn,да, и она не на приколе, а на подготовке к покраске, какие издевательства? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Жэка-шабашник, А где горловини, и кудой заправлять????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Sufix,горловина в багажнике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Жэка-шабашник, нафиг ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Sufix,как сказал продавец 13 лет назад "чтоб спичку не кинули" а и линейкой удобно мереть уровень бензы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Жэка-шабашник, кстати у тибя карб озон от зел. семерки остался ???? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Напиши, плиз,какой поставил,где купил и сколько стоит Посмотри в моём бортовике. Жэка-шабашник, а у тебя что, там бензин бывает, чтоб спичку кидать? А вот линейкой я не меряю, у меня приборы работают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Посмотри в моём бортовике. Про твой вентилятр от кондея я давно читал.Хотел узнать ,что поставил Sufix" rel="external">Посилання <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_863676", false); </SCRIPT>,и сколько это стоит на данный момент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах