Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Прикольная штука Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Смена тормозухи [color="DarkRed">даже раз в год дешевле и интересней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 nasa, и прикольней!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Пох!Всерамно Прикольная штуковина!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 feb73, он бы добазарился с капитаном! он клапана порегулирует а тот ему одиночную шлюпку. Жека как тушонка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Flar, давно не ел!!! уже забыл! можеш напомнить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 ща гляну кажись ещо одна должна быть в заначке! если нет то закажу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Flar, вот это прикол будет!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 никто не может достать селикогеля? с пару кг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashko 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Flar, а что это такое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Олег, для чего тибе такое колличество? Что сушить собрался? Могу 5-6 пакетиков дать от кроссовок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Troor 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 (змінено) по идее можно спросить на обувной фабрике на энгельса ( кинотеатр Космос) ... думаю у них можно приобрести.фабрика ж работает. кстати вот 1 из множества способов,определить скорость движения с какой либо доработкой авто( коробка полонез,больший диаметр резины и тд.) Посилання умат.... Змінено 16 січня 2012 користувачем Troor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Фраза девушки, которая уложила весь автосервис: Меняю сегодня на Опеле лампу в ближнем свете. И тут клиентка выдает-" А почему она сгорела, я думала она от аккумулятора работает" No comment:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Troor 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Меняю сегодня на Опеле лампу в ближнем свете. И тут клиентка выдает-" А почему она сгорела, я думала она от аккумулятора работает" No comment:lol: ахахах...может это именно та девушка? ))которой недавно замененили лампу )) - Тут-тук. - Кто там? - Галиматья! - КТО??? - Галиматья!!! - Бред какой-то. - Да не бред я. Гали мать я. Галя у тебя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 В Украине обвал цен, икра [color="Red">красная и [color="Black">черная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 СЕГОДНЯШНИЙ ДЕНЬ ВОЙДЕТ В ИСТОРИЮ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 СЕГОДНЯШНИЙ ДЕНЬ ВОЙДЕТ В ИСТОРИЮ!!! Ты здал свой корч на приемку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Ты здал свой корч на приемку? Д еще и запросил у приемщиков цену гривен 10 за кг, обьясняя что он же тюнингованный))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Шо вам та турбина тоже мне, я вот думаю где машину помыть. На автомойку кто то ездит? боюсь чо б краску не подрали!!! Третью неделю езжу как незнаю кто, аж стыдно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 nasa, у тебя что, дома тёплой воды и ведра нет? боюсь чо б краску не подрали!! Ну если покрашена хреново, возможен и такой вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 nasa, у тебя что, дома тёплой воды и ведра нет? Есть на шестом этаже, боюсь шланг не дотяну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 ведра Какой шланг? Или вариант-в гараже кипятильник мощный заведи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2012 Какой шланг?. всмысле я не в частном доме живу, а кипятильник это мысль! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах