Voker 5 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Вітаю форумчани!!! Значить проблемка такого типу з центральним замком. Після заміни замків на замки від ВАЗ 2018-2109 три актуатори працюють як повинні, а один на задній правій дверці відказується працювати. Що я тільки не робив. Ставив його паралельно до тяги в різних положеннях, і закріплював на сам замок і чіпляв посередині тяги, яка іде на пімпик дверки, навіть поміняв місцями передній і задній актуатори, але результату нуль. Пружинку на пімпику викинув, а з замка не хочу забирати.В чому може бути проблема?? Можливо в когось уже таке було! А то уже опускаються руки, з однією дверкою уже вожусь 4 дні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Voker, Провод толще поставь к нему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Мається на увазі замінити два проводи від блоку ЦЗ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 Voker, я бы все провода поменял сразу если есть время. Попробуй отключить все оставшиеся актуаторы и оставить только этот- будет закрываться или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 А скільки приблизно потрібно метражу нових проводів?? І якщо я розумію, то переріз має бути 1,5?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BARKAS 3 Скарга Опубліковано: 20 травня 2015 Что ты имеешь в виду под актуатором? Привод чтоли который тяги тягает? У меня было так на задней правой двери, сначала через раз работал, потом умер полностью. Решился вопрос за 50 грн - покупкой нового привода. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Так привід, він робочий, замінив його із передньої дверки. Але проблемку вирішив, на нього подається замалий ток, коли відключив передній і залишив його то все працює на ура. Завтра заміню частину проводки і надіюсь усе буде гуд))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Есть актюаторы с моментом 3.5 кг , а есть 7кг. Надо установить последний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 да хоть 10 кг поставить- не откроет)) Провод просто в недорогих комплектах ЦЗ тонкий идет- поэтому и актуатор на самом длинном проводе плохо работает))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BARKAS 3 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 хз, я использовал акустический кабель в качестве проводов для цз, все отлично. А насчет тонких проводов не в курсе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 21 травня 2015 Так привід 5 кг!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 При установке цз на задние двери, желательно пружинки убирать на механизме замков. Немного облегчает работу цз. Ну и как выше писали усиленные активаторы ставить, тк тугой там механизм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах