Перейти до публікації
Voker

Не працює актуатор центрального замка

Рекомендовані повідомлення

Вітаю форумчани!!! Значить проблемка такого типу з центральним замком. Після заміни замків на замки від ВАЗ 2018-2109 три актуатори працюють як повинні, а один на задній правій дверці відказується працювати. Що я тільки не робив. Ставив його паралельно до тяги в різних положеннях, і закріплював на сам замок і чіпляв посередині тяги, яка іде на пімпик дверки, навіть поміняв місцями передній і задній актуатори, але результату нуль. Пружинку на пімпику викинув, а з замка не хочу забирати.В чому може бути проблема?? Можливо в когось уже таке було! А то уже опускаються руки, з однією дверкою уже вожусь 4 дні:bh:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Voker,

я бы все провода поменял сразу если есть время.

Попробуй отключить все оставшиеся актуаторы и оставить только этот- будет закрываться или нет.

Поділитися повідомленням

А скільки приблизно потрібно метражу нових проводів?? І якщо я розумію, то переріз має бути 1,5??

Поділитися повідомленням

Что ты имеешь в виду под актуатором? Привод чтоли который тяги тягает? У меня было так на задней правой двери, сначала через раз работал, потом умер полностью. Решился вопрос за 50 грн - покупкой нового привода.

Поділитися повідомленням

Так привід, він робочий, замінив його із передньої дверки. Але проблемку вирішив, на нього подається замалий ток, коли відключив передній і залишив його то все працює на ура. Завтра заміню частину проводки і надіюсь усе буде гуд)))

Поділитися повідомленням

Есть актюаторы с моментом 3.5 кг , а есть 7кг.

Надо установить последний.

Поділитися повідомленням

да хоть 10 кг поставить- не откроет))

Провод просто в недорогих комплектах ЦЗ тонкий идет- поэтому и актуатор на самом длинном проводе плохо работает)))

Поділитися повідомленням

хз, я использовал акустический кабель в качестве проводов для цз, все отлично. А насчет тонких проводов не в курсе...

Поділитися повідомленням

При установке цз на задние двери, желательно пружинки убирать на механизме замков. Немного облегчает работу цз. Ну и как выше писали усиленные активаторы ставить, тк тугой там механизм

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз