tuner 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 lukas тут если попасться на опытного гайца который шарит в жигулях по блоку можно легко определить обьем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 tuner, так ничё они там не увидят, кроме маркировки ГБЦ и модели двигла. номер-то выбит в довольно неудобноваримом для проверки месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 Mad_Doc мож для пантов смотрят :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CKFDBR 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Умене мотор 05. Хочу ставити коліно 03, укорочені шатуни і розпредвал 213 або214. Хто таке ставив на моторі 05 ремінь витримає нагрузку? І якої довжини треба шатуни і де можна їх заказати. Яку шестерню треба на розпредвал.Підкажіть ато зараз думаю що робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 CKFDBR +1 присоеденяюсь к вопросу, только + еще гидрокомпенсаторы будут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Хто таке ставив на моторі 05 ремінь витримає нагрузку? ремінь все витримає І якої довжини треба шатуни і де можна їх заказати або шатуни 129 мм або низьки поршня ТРТ та рідні шатуни Яку шестерню треба на розпредвал. не бачив на п`ятірку інших шківів,ніж рідні розпредвал 213 або214. став щось кріще,ці гарно не поїдуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Energizer 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 у меня стоит уже двигатель 05, коленвал 03, стандартные шатуны и поршня ТРТ получается объём 1600. Как не странно но расход упал на целую литру было двиг 011-1300 расход 8,7-9 по трассе стало двиг 05 - 1600 расход 7,3-7,5 по трассе. Карб стоит солекс 08 под двиг 1300 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Energizer гидрики не ставил?? зы как рутитсО? лучше стокового? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 гидрики не ставил?? а тебе гидрики хочется?наверное проблем других мало... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 tuner :D та читал я что с ними гемор- но в планах сделать тихий мотор ) ЗЫ а есть опыт с гидриками?? что скажешь про них- плюсы и минусы?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 опыта нету т.к. не хочется таким заниматься,смотрю большая часть кто ставил их поснимали,но может это связано с их качеством...а основной шум создает цепь все-таки имхо а не клапана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 у меня стоит уже двигатель 05, коленвал 03, стандартные шатуны и поршня ТРТ получается объём 1600. Как не странно но расход упал на целую литру Это давно замечено. На 1,6 просто меньше топить надо, чтобы машина ехала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Stalker-3 Однорядную цепь попробуй для начала :wink: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CKFDBR 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Дякую за відповіді.Мені попався мотор 05 після капіталки але з провернутим вкладишом, от я і думаю що з ним робити поршня міняти неохота якщо б тільки коліно 03 і шатуни короткі, воно дасть ефект чи неварто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 дасть,якщо зможешь палець виприсувати не зломавши поршня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Energizer 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Energizerгидрики не ставил?? зы как рутитсО? лучше стокового? гидрики не ставил, почитал форум говорят что масло нужно синтетику чтобы они нормально работали, да и пока руки не дошли. мотор работает тише, шума цепи нету, зато теперь клапана слышно. на станции регулировали карб и зажигание, сказали что должен тише работать. но клапана я сам регулировал по щупу, может и хреновато отрегулировал, а ещё раз регулировать нужно ждать когда двиг остынет, а я всё время на колёсах, некогда времени выкроить. Добавлено спустя 5 минут 54 секунды: Дякую за відповіді.Мені попався мотор 05 після капіталки але з провернутим вкладишом, от я і думаю що з ним робити поршня міняти неохота якщо б тільки коліно 03 і шатуни короткі, воно дасть ефект чи неварто? я не большой специалист в двигателях, но то что читал на форуме, говорят что шатуны тяжело найти короткие. хотя поршня ТРТ тоже пришлось с харькова заказывать. У меня лежит мой старый двиг 011 - 1300, у него стуконуло что то, пока не знаю что, голову снял у одного поршня шат. Вот думаю его тоже переделать, только я купил пилота (автоматический натяжитель цепи) хочю туда тайговский коленвал вкинуть (говорят он более сбалансированный, типа получше 03), ну и поршня ТРТ. но пока руки не доходят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 что шатуны тяжело найти короткие 2 дня времени поршня ТРТ тоже пришлось с харькова заказывать ну неделю придется потратить на это поршни ТРТ лучше чем короткий (или усаженный шатун) по сабжу, если двиг 05 не убит и в полной комплектации, и не требует замены специфических запчастей, то при грамотной сборке и настройке он будет ехать чуть лучше, мягче и тише чем цепной двиг. единственное - это за ремнем (натяжением и состоянием) нужен глаз да глаз, в противном случае можно угробить двиг на раз-два... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CKFDBR 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 На моторі 05 стоять поршня з виямками під клапан. У мене на 2106 стоїть мотор 011 але лопнувший блок (зовнішня тріщина 15-18 см.) я незнаю що з ним можна зробити тому взяв недорого 05. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 лопнувший блок (зовнішня тріщина 15-18 см.) я незнаю що з ним можна зробити грамотная сварка трещины такой длины с гарантией будет стоить не менее 300-400 грн, посему выгоднее искать другой блок... тому взяв недорого 05. ты взял блок 05 или весь двиг в сборе 05?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Energizer 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 в поршнях ТРТ есть выемки под клапана так что если лопнет ремень то двиг просто заглохнет, но клапана погнуть не должно, просто потом проблема чтобы добраться до места ремонта, буксир или эвакуатор, или на месте, но что делать когда где то в поле далеко за городом? а вообще мне 05 двиг понравился, я доволен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 а че делать? возить ремень. ну и знать как выставляетса зажигание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Energizer 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 ну вообще то да, по крайней мере римень иметь с собой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 менять вовремя надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 ну вовремя это такое. может всякое быть. а вот заджигалку выставлять сто процентов нуно уметь. я тут не давно одному такому выставлял. повез товарищ семью на рынок с села к нам в город. часа два простоял пока я туда и обратно ездил. на обратном пути еду смотрю есче стоит ну и остановилса, а он бедняга не в зуб ногой как его выставлять. кагда все сделали спросил или я часом не на сто работаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Energizer 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах